345

До 345

преди 1 месец

Как да ги раздадат сертификатите, като половината народ е в чужбина?

344

Ky40

преди 1 месец

Добре че не живеем вечно. Тук е ада.

343

1

преди 1 месец

Като има опасност от санкции, раздайте на хората 6 млн. сертификата и ставаме най-ваксинираната държава в Европа. Така всички ще са доволни. Хахаха.

342

Анонимен

преди 1 месец

В бедните държави от Азия и Африка има много малко случаи на Ковит,и със малко смъртни случаи.Случайност?Не мисля.Няма ваксини,обаче няма масово заразяване

341

Анонимен

преди 1 месец

По-добре санкции, отколкото гражданска война. В ада ще горите из*одчета илюминатски!

340

Анонимен

преди 1 месец

Тия хептен откачиха. Защо ще ни глобяват? Каква е причината? Нещо не позволяваме на вируса да мутира? Какво като им набодоха г в западна Европа? Нещо паднаха случаите или цъфнаха и вързаха? Каква е тази ваксина, която трябва да си я бия през 6 месеца? Да не съм наркоман? Или може ни трябва всички да станем такива? Много въпроси - отговори няма. Само глоби и тъпотии

339

Колов.

преди 1 месец

Вече ни смятат за неваксинирани ромчета в детска градина и с право ще ни резнат привилегиите!Естествено от това ще пострадат най вече самите неваксинирани защото те са от малцинствата в огромната си част.

338

Анонимен

преди 1 месец

Не,ще те санкционират че не им купуваш ваксините.И не се бодеш с тях ентусиазирано,както го правят те.А този Кацаров може ли да не ни казва какво да правим,а да си запази мнението за себе си?Голям агитатор на ваксините се извъди,явно е взел някой лев за да го прави.И чак пък със санкции ни плаши,така лекичко.,,То не че нещо,ама чувам тука едни сигнали,от едни наши партньори".Смях.

337

Анонимен

преди 1 месец

в Япония 90% ваксинирани и обявиха, че вируса се бил самоубил... тука що не се самоубива?... ще ни глобяват, даже няма да разберем с колко олеква държавата с тези неандерталци, които ни управляват

336

АБВ

преди 1 месец

Научи се да пишеш правилно!

335

sss

преди 1 месец

Санкции за какво? Тия съвсем откачиха. Ваксините си ги купуваме.. ще ни санционират че не си ползваме купеното?

334

Анонимен

преди 1 месец

Скоро и вироса ще замине на Бунището при ГЕРБ.

333

Цялио свет

преди 1 месец

Смеят ни се, но който се смее последен, се смее най-добре.

332

До 333

преди 1 месец

Починали са от пневмония

331

Анонимен

преди 1 месец

До Иво - Аз не вярвам, но се ваксинирах, защото трима познати и двама роднини позинаха вече.

330

era

преди 1 месец

и това ми било свобода. Къде остана правото на избор? Както върви скоро ще ни отнемат и правото на свободно изразяване. След това остава да ни сложат хомота и готово, официално роб.

329

Въпрос

преди 1 месец

Новите депутати дали всичките са ваксинирани. За не ваксинираните дали ще се изискват тестване два пъти седмично като за учениците.

328

Анонимен

преди 1 месец

Цял свят се смее на българските антивакси! И аз много съм се смял на техния фолклор, но вече им свикнах и са ми безинтересни!

327

Иво

преди 1 месец

Всички които вярват в евроатлантическите ценности,климатичните промени и зелената сзделка моля ваксинираите се в името на доброто и бъдещето.

326

на какво замириса

преди 1 месец

Зеленият сертификат за пътуване в Европа да важи след поставена трета бустерна доза ваксина. Това обсъждат европейските власти. Третата доза се предвижда да бъде поставена най-рано шест месеца след приключване на първичната схема. Според обсъжданите нови правила седем месеца след втората доза, ако нямаме бустерна такава зеленият сертификат не е активен. https://standartnews/svyat/es-s-novi-pravila-za-sertifikatite-477600.htmlРодените наскоро няма да имат време да наваксат 50 нужни дози.