325

Анонимен

преди 2 години

Тия хептен откачиха. Защо ще ни глобяват? Каква е причината? Нещо не позволяваме на вируса да мутира? Какво като им набодоха г в западна Европа? Нещо паднаха случаите или цъфнаха и вързаха? Каква е тази ваксина, която трябва да си я бия през 6 месеца? Да не съм наркоман? Или може ни трябва всички да станем такива? Много въпроси - отговори няма. Само глоби и тъпотии

324

Анонимен

преди 2 години

Не,ще те санкционират че не им купуваш ваксините.И не се бодеш с тях ентусиазирано,както го правят те.А този Кацаров може ли да не ни казва какво да правим,а да си запази мнението за себе си?Голям агитатор на ваксините се извъди,явно е взел някой лев за да го прави.И чак пък със санкции ни плаши,така лекичко.,,То не че нещо,ама чувам тука едни сигнали,от едни наши партньори".Смях.

323

АБВ

преди 2 години

Научи се да пишеш правилно!

322

sss

преди 2 години

Санкции за какво? Тия съвсем откачиха. Ваксините си ги купуваме.. ще ни санционират че не си ползваме купеното?

321

Анонимен

преди 2 години

Скоро и вироса ще замине на Бунището при ГЕРБ.

320

Цялио свет

преди 2 години

Смеят ни се, но който се смее последен, се смее най-добре.

319

До 333

преди 2 години

Починали са от пневмония

318

Анонимен

преди 2 години

До Иво - Аз не вярвам, но се ваксинирах, защото трима познати и двама роднини позинаха вече.

317

era

преди 2 години

и това ми било свобода. Къде остана правото на избор? Както върви скоро ще ни отнемат и правото на свободно изразяване. След това остава да ни сложат хомота и готово, официално роб.

316

Въпрос

преди 2 години

Новите депутати дали всичките са ваксинирани. За не ваксинираните дали ще се изискват тестване два пъти седмично като за учениците.

315

Анонимен

преди 2 години

Цял свят се смее на българските антивакси! И аз много съм се смял на техния фолклор, но вече им свикнах и са ми безинтересни!

314

Иво

преди 2 години

Всички които вярват в евроатлантическите ценности,климатичните промени и зелената сзделка моля ваксинираите се в името на доброто и бъдещето.

313

на какво замириса

преди 2 години

Зеленият сертификат за пътуване в Европа да важи след поставена трета бустерна доза ваксина. Това обсъждат европейските власти. Третата доза се предвижда да бъде поставена най-рано шест месеца след приключване на първичната схема. Според обсъжданите нови правила седем месеца след втората доза, ако нямаме бустерна такава зеленият сертификат не е активен. https://standartnews/svyat/es-s-novi-pravila-za-sertifikatite-477600.htmlРодените наскоро няма да имат време да наваксат 50 нужни дози.

312

Анонимен

преди 2 години

Ако все пак България бъде санкционирана , защо трябва аз да съм от тези солидарно плащащите ?! Да плащат тези , които ще получат кинти от (за) ваксините !

311

Истината

преди 2 години

ЕС няма да наложи санкции, защото няма законовата обосновка за това. Кацаров просто лъже, за да оправдае целта си, а именно масова ваксинация. В крайна сметка това е човек на Радев, а Радев е масон и пионка на световния елит. ЕС ще ни спрат фондовете, заради евентуалното участие на БСП и останалите червени мозъци в управлението.

310

Анонимен

преди 2 години

да вземат Авантата в Брюксел и да води процеса на ваксинация на целия ЕС

309

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не съм имал предвид ваксинираните, защото точно с тези наложени "ваксини" ще продължават да бъдат нечии *** + още нещо ... а колкото до това дали трябва да ме затворят на специално място, май ще е за предпочитане, отколкото "свободен" според Новата Директива...

308

какви санкции бе ?

преди 2 години

ЕС не може да санкционира България, за нещо за което България НЯМА договорно задължение. В този смисъл това, което е казал Кацаров е пълна простотия. Да, могат да ги натискат за ваксинация задкулисно и чрез неформален натиск. Но не може да има юридическа и официална санкция от ЕС за такова нещо. Просто нашите нямат топки и имат интереси да си получат ЛИЧНИТЕ финансовите облаги за да изпълняват възлжожения им дневен ред

307

Анонимен

преди 2 години

До 320:Зависи какво разбираш като използваш думата демонопоклонниците (дума, която не съществува и е плод на размислите на един закърнял интелект). Дали това са хора, които вярват в дявола и демоните или хора, които са се ваксинирали? При първия случай мисля, че си прав, но при втория грешиш. Такива като тебе трябва да ги затварят на специални места!!!

306

Анонимен

преди 2 години

320 - естествено, че ние сме по-силни! Просто трябва да го осъзнаем и да не се поддаваме на манипулации.