365

Обаче

преди 1 месец

Ваксините имат 90% ефективност, но при първоначалния вариант на вируса. В момента са с около 75% ефективност, като тенденцията е към продължаващо спадане.

364

Анонимен

преди 1 месец

Правото на живот и здраве е най-висшето право. Като го осмислиш, пак пиши, но с малки букви, че тези големите не се четат

363

Анонимен

преди 1 месец

Ти що не си отишъл в ЕС? Ами дремеш тука на помощи. Бххъ

362

...

преди 1 месец

Всички,които са недоволни от "лошия ЕС" и зоват за напускане,са свободни да емигрират в Русия.Ще ги посрещнат с разтворени обятия и ще ги ваксинират безплатно със спутник В...

361

Krom

преди 1 месец

До ? ? ? - не бе куме, демокрацията си е на място! Просто държави като Австрия, Германия и някои други, които са избрали да защитят населението си с ваксинация, смятат, че е демократично да защитят 99,99 от собственото си население от неваксинирани папуаси /сети се за кого говоря/ като не ги допускат на своя територия. И нямат никакви претенции към това тези индивиди да си стоят в собствените държави и да умнеят. Така че, какво и е на демокрацията? Никой не те насилва! Избора е твой!

360

Анонимен

преди 1 месец

Г-н министре, за по-сигурно я подайте и една молба-заявление до санкционерите, че те я се сетят сами да ни наложат санкции, я не.

359

Не е за вярвяне, но

преди 1 месец

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

358

? ? ?

преди 1 месец

И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ НИ САНКЦИОНИРАТ, ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ "ВАКСИНИРАТ" ? КЪДЕ ОТИДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ?КЪДЕ ОТИДОХА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, ЗА КОИТО ТОЛКОВА ЛЯЛЯХА И ЗАРАДИ, КОИТО ВЛЯЗОХМЕ В ТОЗИ ЕС ?КЪДЕ ОТИДЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ВЗЕМАНЕ НА СВОБОДНО РЕШЕНИЕ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТНОСНО ТОВА ДА СЕ ВАКСИНИРА ИЛИ НЕ ?СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВИ СА ТЕЗИ В ЕС ? КАКВО ТЪРСИМ НИЕ ОЩЕ В НЕГО ? АЗ СЪМ ВЕЧЕ ТВЪРДО ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС КАКТО И НАТО И НЯМАМ ГРАМ КОЛЕБАНИЕ В ТОВА СИ РЕШЕНИЕ, А ВИЕ ?

357

Кухи гъдулки

преди 1 месец

*** Нари в бедните страни на Африка и Азия никой не прави дори тестване. Нямат пари и за маски. Там живота не струва пукната пара. Обаче тук квартални пияндета станаха спецове по вирусология. Наливат се ежедневно с метилов алкохол и не искат "отровната" ваксина.

356

ЛАЛАДЖИЯ

преди 1 месец

"Има такива сигнали от нашите европейски партньори." демек, чудим се с кво да ви наплашим

355

Krom

преди 1 месец

До Анонимен 352 - моля те, разбира се. Дори съм почти "убеден", че всъщност останалите 99.99 % от човечеството са изостанали. Само ние тук сме "прави". И високо образовани, и интелигентни и каквото още си харесаш. Затова, съвсем скоро ще се превърнем в резерват за "образовани и интелигентни". Както казах вече - Света се опитва да запази "ценния" ни ген като не ни иска. Така ще бъдем предпазени.

354

До 348

преди 1 месец

Разбрах.В Африка и Азия няма стари хора казваш.Пък в Европа ги хваща и младите,пък в Африка и Азия не.Не ти ли се вижда прекалено елементарно това обяснение?Защо младите европейци ги хваща ковита,а младите африканци и азиатци не?

353

Военен брокер

преди 1 месец

Е, в страни с над 80% с по 2-3 дози защо има пак локдауни?

352

Бочко

преди 1 месец

Ваксините на Новавакс и Санофи кога ще са на разположение те са на стария принцип с белтък като ваксините против тетанус ...

351

Demonaz

преди 1 месец

Как ни приеха в комунистическия ЕС? Добрия стар ссср е тук пак. Имат си комисари ,директиви заповеди и т.н Какъв фашизъм ви се привижда не знам. Ако имаше "фашизъм" нямаше да има 3-ти пол,бежанци и всички либерални ценности. Кацаров си го каза,че гонят бройка и процент боцнати. И това е за контрол и пари пука му на някой за здравето ви. Заради това,които не им слугува ще го глобяват.

350

Анонимен

преди 1 месец

Krom, не си прав, не само нискообразовани са антиваксъри, напротив.

349

Анонимен

преди 1 месец

Много доброволно съгласие, няма що. Заради натиска не искат да се ваксинират хората, и добре че. Тия отрови в организма нямат изкарване.

348

Krom

преди 1 месец

Темпа ще се засили още! Когато умиращия да блесне на екзотична дестинация българин установи, че не може да си покаже носа от България. И така е редно. Защото всички еНтелигентни и иРудирани хора разкрили Ковид конспирацията живеят тук. Закономерно, Света иска да предпази ценния български ген, като не позволява ценните индивиди да се разхождат из него. Само тук божественото тела на Гай Баньо ще остане недокоснато от Биг Фарма. Вие какво по точно очаквахте - някои да се церемони с Вас?

347

Анонимен

преди 1 месец

Моментално напускане на Есср

346

До 344

преди 1 месец

В бедните държави на Африка, младите хора са много, а възрастните са малко. В Европа и особено в България, старите са много, а младите са малко. Затова има огромна разлика между Африка и Европа например.