345

Анонимен

преди 2 години

Г-н министре, за по-сигурно я подайте и една молба-заявление до санкционерите, че те я се сетят сами да ни наложат санкции, я не.

344

Не е за вярвяне, но

преди 2 години

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

343

? ? ?

преди 2 години

И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ НИ САНКЦИОНИРАТ, ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ "ВАКСИНИРАТ" ? КЪДЕ ОТИДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ?КЪДЕ ОТИДОХА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, ЗА КОИТО ТОЛКОВА ЛЯЛЯХА И ЗАРАДИ, КОИТО ВЛЯЗОХМЕ В ТОЗИ ЕС ?КЪДЕ ОТИДЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ВЗЕМАНЕ НА СВОБОДНО РЕШЕНИЕ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТНОСНО ТОВА ДА СЕ ВАКСИНИРА ИЛИ НЕ ?СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВИ СА ТЕЗИ В ЕС ? КАКВО ТЪРСИМ НИЕ ОЩЕ В НЕГО ? АЗ СЪМ ВЕЧЕ ТВЪРДО ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС КАКТО И НАТО И НЯМАМ ГРАМ КОЛЕБАНИЕ В ТОВА СИ РЕШЕНИЕ, А ВИЕ ?

342

Кухи гъдулки

преди 2 години

*** Нари в бедните страни на Африка и Азия никой не прави дори тестване. Нямат пари и за маски. Там живота не струва пукната пара. Обаче тук квартални пияндета станаха спецове по вирусология. Наливат се ежедневно с метилов алкохол и не искат "отровната" ваксина.

341

ЛАЛАДЖИЯ

преди 2 години

"Има такива сигнали от нашите европейски партньори." демек, чудим се с кво да ви наплашим

340

Krom

преди 2 години

До Анонимен 352 - моля те, разбира се. Дори съм почти "убеден", че всъщност останалите 99.99 % от човечеството са изостанали. Само ние тук сме "прави". И високо образовани, и интелигентни и каквото още си харесаш. Затова, съвсем скоро ще се превърнем в резерват за "образовани и интелигентни". Както казах вече - Света се опитва да запази "ценния" ни ген като не ни иска. Така ще бъдем предпазени.

339

До 348

преди 2 години

Разбрах.В Африка и Азия няма стари хора казваш.Пък в Европа ги хваща и младите,пък в Африка и Азия не.Не ти ли се вижда прекалено елементарно това обяснение?Защо младите европейци ги хваща ковита,а младите африканци и азиатци не?

338

Военен брокер

преди 2 години

Е, в страни с над 80% с по 2-3 дози защо има пак локдауни?

337

Бочко

преди 2 години

Ваксините на Новавакс и Санофи кога ще са на разположение те са на стария принцип с белтък като ваксините против тетанус ...

336

Demonaz

преди 2 години

Как ни приеха в комунистическия ЕС? Добрия стар ссср е тук пак. Имат си комисари ,директиви заповеди и т.н Какъв фашизъм ви се привижда не знам. Ако имаше "фашизъм" нямаше да има 3-ти пол,бежанци и всички либерални ценности. Кацаров си го каза,че гонят бройка и процент боцнати. И това е за контрол и пари пука му на някой за здравето ви. Заради това,които не им слугува ще го глобяват.

335

Анонимен

преди 2 години

Krom, не си прав, не само нискообразовани са антиваксъри, напротив.

334

Анонимен

преди 2 години

Много доброволно съгласие, няма що. Заради натиска не искат да се ваксинират хората, и добре че. Тия отрови в организма нямат изкарване.

333

Krom

преди 2 години

Темпа ще се засили още! Когато умиращия да блесне на екзотична дестинация българин установи, че не може да си покаже носа от България. И така е редно. Защото всички еНтелигентни и иРудирани хора разкрили Ковид конспирацията живеят тук. Закономерно, Света иска да предпази ценния български ген, като не позволява ценните индивиди да се разхождат из него. Само тук божественото тела на Гай *** ще остане недокоснато от Биг Фарма. Вие какво по точно очаквахте - някои да се церемони с Вас?

332

Анонимен

преди 2 години

Моментално напускане на Есср

331

До 344

преди 2 години

В бедните държави на Африка, младите хора са много, а възрастните са малко. В Европа и особено в България, старите са много, а младите са малко. Затова има огромна разлика между Африка и Европа например.

330

До 345

преди 2 години

Как да ги раздадат сертификатите, като половината народ е в чужбина?

329

Ky40

преди 2 години

Добре че не живеем вечно. Тук е ада.

328

1

преди 2 години

Като има опасност от санкции, раздайте на хората 6 млн. сертификата и ставаме най-ваксинираната държава в Европа. Така всички ще са доволни. Хахаха.

327

Анонимен

преди 2 години

В бедните държави от Азия и Африка има много малко случаи на Ковит,и със малко смъртни случаи.Случайност?Не мисля.Няма ваксини,обаче няма масово заразяване

326

Анонимен

преди 2 години

По-добре санкции, отколкото гражданска война. В ада ще горите из*одчета илюминатски!