385

Анонимен

преди 1 месец

Народа прoст, измира от ковид, но не му дреме колко хора е убил с невежеството и ината си

384

1

преди 1 месец

Ся, ти, както те знаем, Кацаров, утре ще станеш с д-то нагоре, ще почнеш да проповядваш, че слънцето изгрява от запад... И с тоя си неоспорим капацитет даже изаповед ще пуснеш по въпроса...

383

Илиана

преди 1 месец

А ваксните Новавакс и Вълнева, кога ще дойдат за да се ваксинират повечето и да се махне този вурус. Говори се, че елита на Европа е ваксиниран с тях. Почти 8 месеца стоят в ЕММА, въпреки целият 3 фазов цикъл на преминаване за доказване на ваксината. И двете имат 95% ефективност и по-голяма в сравнение с наличните. Всеки може да отвори и прочете за ефективност и малко странични ефекти.

382

Анонимен

преди 1 месец

За какво да продължаваме да седим при тия фашисти като ще ни карат да се бодеме с тия буламачи на 9 месеца и така цял живот!? Вън от ЕС тогава.

381

Коментар

преди 1 месец

Воаксините ви нямат никаква лечебна ефективност!Имат ефективноста само за вас ковидфашистите защото инжектираните са инкубатори на все по нови мутации!

380

Анонимен

преди 1 месец

Немутирал, неграмотен и небългарин какво прави тука и той не знае?

379

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупусти и фалшиви заплахи на български министър. Г-н Кацаров, Стойчо, министре, точно коя клауза на договора ни с ЕС сме нарушили и подлежим на санкция? Кажи да я прочетем, защото Евро парламента си има онлайн портал за всички решения които е взел. Всеки може да провери. Или само се измъкваш от отговорност като обвиняваш врага на Русия - ЕС, като истински комунист.

378

Анонимен

преди 1 месец

Българина е мутирал хуманоиди. Прилича на човек, но е ряпа.

377

Анонимен

преди 1 месец

Аз пия само водка с кола, други бъркочи не си бия. Ми да ни санкционират. Излизаме от ЕС и се озоваваме в СССР :)

376

Анонимен

преди 1 месец

Само тоягата ще оправи нещата тука.

375

епидемиолог

преди 1 месец

Дори да е ефективността 94%- въпреки че Файзър ги изловиха в лъжи за тестовете- този процент ефективност е за месец два и после спада драстично. И ще насилват за бустри през 3 месецам защото тези 'ваксини' имунитет не създават. И за каква 'ефективност става дума? Подържането на висок процент анти тела непрекъснсто, е безумие. Организма е в непрекъснат стрес. Не това е имунитет, а когато се научи имунната система да ги създава когато срещне вируса. Високото ниво на антитела е режим болест.

374

Анонимен

преди 1 месец

Да вземем пример от Баце! Взимаме ваксината и я продаваме на търг с печалба! Какъв е проблема?

373

Драконa

преди 1 месец

И да заявим - не ни е страх от санкции , страх ни е от лицемерието на западняците.Защо още не сме в Шенген? Много просто - защото после няма начин да изгонят от там нашите . А това, че те са пълни с тарамбуки от половината свят , за тях не е проблем. Плюс това въпроса с техните много отдавна го е решил един немски фюрер... То , той е измислил и Европейския съюз, ама това е друга тема...

372

Драконa

преди 1 месец

Пак полвинчати изказвания д-р Кацаров, дето ще ти излязат през носа накрая.Или кажи кой са тези страни и кой се опитва да Ви дърпа конците или си мълчи и не се обаждай. То не е трудно да предположим, че списъка на тези държави съдържа Австрия, Германия и Нидерландия - казавай кои са останалите !!

371

Анонимен

преди 1 месец

Този автобус не е имал право да пътува в чужбина, но въпреки това е пътувал и то многокртно, после тези не били българи.

370

Конспирациите се --

преди 1 месец

Избистрят ! Постепенно се вижда кои управляват ЕС --не не са фармацевтичните гиганти защото те са собственост на някои от които идва всичко и зелени сделки и щастливите бедни . Явно нещо им припари и сега ясно се вижда цяла командна верига която не се прикрива а мачка всеки несъгласен ,свършват приказките на нашите управници за независимост и демокрация и собствен избор измислят ,,право на живот ,, и ваксината става най-- висша ценност . но се вижда и че не те ни управляват ,а че са марионетки !

369

до КРОМ

преди 1 месец

Дървен филосф ! Нищо не разбираш .

368

ЛИдера на Възраждане

преди 1 месец

К Костадинов каза ,че във никакъвслучай няма да допуснне той и 13- те депутати насилствена ваксинация със препарат който във никакъв случай не може да бъде наречен ваксина ! Аз го подкрепям и се надявам управляващите да не се базират на сила и да не провокират към отговор хората който не желаят да се ваксинират . Във ЕС сме влезали доброволно ,можем и да излезем . те нямат правото да ни отнемат избора не са ни господари !

367

това е ЕС

преди 1 месец

в който искахте да влезете - радвайте му се сега !!!

366

Анонимен

преди 1 месец

"Имало такива сигнали от нашите европейски партньори..." Искаш да кажеш от нашите европейски господари! Толкова си зле,ч е чак не се усети как сам си призна каква точно е картинката не само за ваксината, ами за всичко. Следващия път няма смисъл и да гласуваме ни за наш парламент, ни за наш президент! И двете са кукли на конци на кой му падне... Квото успеят да краднат докато са на власт, това е, за народа само гърч...