365

Анонимен

преди 2 години

За какво да продължаваме да седим при тия фашисти като ще ни карат да се бодеме с тия буламачи на 9 месеца и така цял живот!? Вън от ЕС тогава.

364

Коментар

преди 2 години

Воаксините ви нямат никаква лечебна ефективност!Имат ефективноста само за вас ковидфашистите защото инжектираните са инкубатори на все по нови мутации!

363

Анонимен

преди 2 години

Немутирал, неграмотен и небългарин какво прави тука и той не знае?

362

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупусти и фалшиви заплахи на български министър. Г-н Кацаров, Стойчо, министре, точно коя клауза на договора ни с ЕС сме нарушили и подлежим на санкция? Кажи да я прочетем, защото Евро парламента си има онлайн портал за всички решения които е взел. Всеки може да провери. Или само се измъкваш от отговорност като обвиняваш врага на Русия - ЕС, като истински комунист.

361

Анонимен

преди 2 години

Аз пия само водка с кола, други бъркочи не си бия. Ми да ни санкционират. Излизаме от ЕС и се озоваваме в СССР :)

360

Анонимен

преди 2 години

Само тоягата ще оправи нещата тука.

359

епидемиолог

преди 2 години

Дори да е ефективността 94%- въпреки че Файзър ги изловиха в лъжи за тестовете- този процент ефективност е за месец два и после спада драстично. И ще насилват за бустри през 3 месецам защото тези 'ваксини' имунитет не създават. И за каква 'ефективност става дума? Подържането на висок процент анти тела непрекъснсто, е безумие. Организма е в непрекъснат стрес. Не това е имунитет, а когато се научи имунната система да ги създава когато срещне вируса. Високото ниво на антитела е режим болест.

358

Анонимен

преди 2 години

Да вземем пример от Баце! Взимаме ваксината и я продаваме на търг с печалба! Какъв е проблема?

357

Драконa

преди 2 години

И да заявим - не ни е страх от санкции , страх ни е от лицемерието на западняците.Защо още не сме в Шенген? Много просто - защото после няма начин да изгонят от там нашите . А това, че те са пълни с тарамбуки от половината свят , за тях не е проблем. Плюс това въпроса с техните много отдавна го е решил един немски фюрер... То , той е измислил и Европейския съюз, ама това е друга тема...

356

Драконa

преди 2 години

Пак полвинчати изказвания д-р Кацаров, дето ще ти излязат през носа накрая.Или кажи кой са тези страни и кой се опитва да Ви дърпа конците или си мълчи и не се обаждай. То не е трудно да предположим, че списъка на тези държави съдържа Австрия, Германия и Нидерландия - казавай кои са останалите !!

355

Анонимен

преди 2 години

Този автобус не е имал право да пътува в чужбина, но въпреки това е пътувал и то многокртно, после тези не били българи.

354

Конспирациите се --

преди 2 години

Избистрят ! Постепенно се вижда кои управляват ЕС --не не са фармацевтичните гиганти защото те са собственост на някои от които идва всичко и зелени сделки и щастливите бедни . Явно нещо им припари и сега ясно се вижда цяла командна верига която не се прикрива а мачка всеки несъгласен ,свършват приказките на нашите управници за независимост и демокрация и собствен избор измислят ,,право на живот ,, и ваксината става най-- висша ценност . но се вижда и че не те ни управляват ,а че са марионетки !

353

до КРОМ

преди 2 години

Дървен филосф ! Нищо не разбираш .

352

ЛИдера на Възраждане

преди 2 години

К Костадинов каза ,че във никакъвслучай няма да допуснне той и 13- те депутати насилствена ваксинация със препарат който във никакъв случай не може да бъде наречен ваксина ! Аз го подкрепям и се надявам управляващите да не се базират на сила и да не провокират към отговор хората който не желаят да се ваксинират . Във ЕС сме влезали доброволно ,можем и да излезем . те нямат правото да ни отнемат избора не са ни господари !

351

Анонимен

преди 2 години

"Имало такива сигнали от нашите европейски партньори..." Искаш да кажеш от нашите европейски господари! Толкова си зле,ч е чак не се усети как сам си призна каква точно е картинката не само за ваксината, ами за всичко. Следващия път няма смисъл и да гласуваме ни за наш парламент, ни за наш президент! И двете са кукли на конци на кой му падне... Квото успеят да краднат докато са на власт, това е, за народа само гърч...

350

Обаче

преди 2 години

Ваксините имат 90% ефективност, но при първоначалния вариант на вируса. В момента са с около 75% ефективност, като тенденцията е към продължаващо спадане.

349

Анонимен

преди 2 години

Правото на живот и здраве е най-висшето право. Като го осмислиш, пак пиши, но с малки букви, че тези големите не се четат

348

Анонимен

преди 2 години

Ти що не си отишъл в ЕС? Ами дремеш тука на помощи. Бххъ

347

...

преди 2 години

Всички,които са недоволни от "лошия ЕС" и зоват за напускане,са свободни да емигрират в Русия.Ще ги посрещнат с разтворени обятия и ще ги ваксинират безплатно със спутник В...

346

Krom

преди 2 години

До ? ? ? - не бе куме, демокрацията си е на място! Просто държави като Австрия, Германия и някои други, които са избрали да защитят населението си с ваксинация, смятат, че е демократично да защитят 99,99 от собственото си население от неваксинирани папуаси /сети се за кого говоря/ като не ги допускат на своя територия. И нямат никакви претенции към това тези индивиди да си стоят в собствените държави и да умнеят. Така че, какво и е на демокрацията? Никой не те насилва! Избора е твой!