16

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Трети ден откакто избраха президента и той почна да се отблагодарява на ,, КОЗЯК,, !!!

15

Анонимен

преди 2 години

До Лекар в Кения Не се напъвай. Не си добре информиран, затова и конспирациите ти са нелепи.

14

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Абсурдно и притивозаконнно е изобщо да съществува такова нещо като Е-Досие... Ще ви дам пример - ако случайно се заразите с гонорея през студентските си години всеки лекар ще може да види това дори и след 20 години без значение дали сте съгласни или не. Е-досието разбира се ще се споделя с банкери и застрахователи и когато имате диабет ще ви откажат жилищен кредит, а ако имате проблеми с черния дроб ще ви лишат от право да сключите ГО защото ще ви счетат за алкохолик.

13

Анонимен

преди 2 години

Щом така или иначе си плащаш, дали не е по-разумно да си правиш личен влог за тази цел, вместо да плащаш осигуровки, които никой не ти признава?

12

Лекар в чужбина

преди 2 години

Ако човек катастрофира в друг регион или получи инсулт например на улицата , как ще знаеш дали има епилепсия, диабет, хипертония, рак, дали взема антикоагуланти, какви лекарства взема и т.н.

11

Лекар в Кения

преди 2 години

Някой зафава ли си въпроса защо в Африка ома много малка заболеваемост и много малко смъртни случаи от ковид, въпреки ниския процент на ваксинация, само 7 процента ваксинирани. Това навежда на мисълта, че или този вирус е прилепчив към определени гени или се разпространява с определени широкоупотребяеми храни и или бутилирана вода и или дифузно с климатични уредбо. В Африка храната е повече или по-малко от натура, а не от магазина, фризера илк от борсата. Как мислите, коя е причината.

10

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До Лекар в чужбинаТова с хартиите не се прави от поне 10 години в България и от 15 в София, явно сте напуснали страната отдавна. Няма абсолютно никаква нужда от централизирано досие и всеки пациент и сега си има електронно досие във всяка клиника/болница където е лежал и сега може би с изключение само на психиатриите. Всеки пациент може да си вземе изледванията на електронен носител или дори телефона си и сега. Е досието е тоталитаризъм защото с него се обвързва достъпа до определени дейности.

9

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха. "Спешни мерки". А преди това мълчаха като пукали, докато хората умираха със стотици. И начело на тоя геноцид бяха същите хора, които сега ще предприемат "спешни мерки". СЪД!

8

Лекар в чужбина

преди 2 години

В цяла западна Европа и в САЩ има електронен медицински журнал на пациента. Само в България пациентът ходи с цяла папка хартии. Навсякъде е дигитално. И се виждат всички изследвания , консулти и лекарства. В който и град да отидеш, в която и да е болница, може да се направи справка като въведеш ЕГН то. Лесно, просто и сигурно за пациента. И никъде няма пътеки. Ако трябва един ще лежи 1 ден в болница, друг 1 месец, по преценка на лекаря.

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко гениално е просто- в царска България хората са имали здравно-осигурителни книжки. Купуваш си специална държавна марка за еди-колко си лева и лепиш в книжката. Ако се наложи да отидеш на лекар- сметката ти се покрива от държавата по стойността на закупените и залепени марки. Ако някаква сума не достига- заплащаш допълнително. Пито- платено, без излишни административни структури и и без корупционни практики.

6

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Замислете се малко кому е нужно т.н. електронно здравно досие? Всичките ми пациенти и сега имат такова в клиниката и не им трябва друго и винаги могат да донесат документи, епикризи и изледвания от всяка друга болница или лаборатория ако пожелаят... Тази измама е нужна на държавата за да следи дали се бодете с чудните течности на Бил Гейтс защото това ще контролира достъпа до всичко и държавата ще въвежда нови регулации базирани на здравен статус което е тотален абсурд...

5

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, електронни здравни досиета, които Кирчо в едно интервю каза, че ще продава на Амазон и други корпорации, защото не било гот държавни институции да ги съхраняват. В туй време чичко Бил Гей създаде виртуална валута основана на здравния статус на огромната маса безмозъчно месо. И познайте дали е за ваше добро. Е туй е "промяна".

4

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Електронното здравно досие беше отхвърлено в Англия още преди 22 години предложено от глобалиста Тони Блеър тогава, навсякъде където това е предложено е било отхвърлено, а Кирчо и Кокорчо искат да го въведат у нас. Това са слугите на новия световен ред и Клаус Шваб у нас без съмнение заедно с учиндолския мартеничар...

3

Разбиращ

преди 2 години

Бла бла. ... само дърдорене, хляба стана 5 лева, това ли ви е промяната ???? И червените кхмери пак на власт! Малък, слаб и *** народ...

2

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Спешни мерки срещу пандемията = задължителни ваксини, да не се доплаща значи мизерия и депопулация за за почти всички вас. Е досие е абсолютно ненужно и реално е крайъгълния камък на тоталитаризма когато когато държавата ще ви лишава от шофьорска книжка ако ви боли зъб и ще следи дали слагате редовно всички ваксини за принудителна стерилизация по предписанието на СЗО.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако 20-30 години си плащал здравни осигуровки, но не си ползвал медицински услуги, системата дължи ли ти нещо или трябва да си доплащаш?