21

Анонимен

преди 5 месеца

Субидийте са корупцията в земеделието, животновъдството и т.н. Да се спрат . Аз неискам от мойте данаци да дават даром пари на измислени земеделци да си смяняват колите всяка година. това трябва да е бизнес както всеки друг а не богоизбран

20

Анонимен

преди 5 месеца

Ха, сега някой да ми каже къде е пазарът. Домати 3 лв на едната сергия, 3 лв на втората, и 3 лв на третата. Сорт и всичко друго еднакво...Уж, пазар, а всички сергии на една фирма. Това как ще оправим от утре, господа, защото това за поливни магистрали ще станееее....някога.

19

антикооператор

преди 5 месеца

Бля, бля,бля...Особенно за изкореняването на корупцията.Ленинските дни няма ли да върнете? Бригади на ДКМС?

18

реалист

преди 5 месеца

Не случайно в библията пише "По делата ще ги познаете". Защото сладки приказки, обещания за светло бъдеще и тем подобни сме слушали много.

17

гражданин

преди 5 месеца

До калин орелъТ. Много са ми смешни и жалки такива глу.пави наивници кат теб. Щото едно ще покажат онлайн за шарани като теб, а други неща ще си договорят по кьошетата.

16

гледна точка

преди 5 месеца

Ха-ха-ха, ще правят кооперации. А АПК-та ще има ли? Мога да ги уверя, защото май не знаят, че това с кооперациите е пробвано в България няколко пъти в годините на прехода и никога не е сработило. Защото ганььо е индивидуалист и винаги смята, че другите ще го прекарат.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Точно в десятката )а познайте коя партия че реват

14

Баба

преди 5 месеца

На тия юнаци да им дадат по една мотика и - на къра !

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 10 "И защо игнорираха Възраждане, а правят преговори с БСП???" Щото като се "провалят" тия, на следвашите избори е наред Възраждане да станат умните и красивите" изпратени от Русия да направят от България пустиня.

12

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Национализация на земеделските земи и връщане на земите (макар и одържавени) в реални граници до еврео-турските ограбване на Народът ни. Тоест земите трябва бъдат според както са били по време на Царство България,а унижените от еврейските садисти банкерски българи,които поради глад и мизерия са били насилствено принудени да ги продадат трябва да си ги възстановят и дарят на Държавата Народна Република България!

11

Тая тема

преди 5 месеца

Са я претупали и са го ударили на партийни лозунги, като Тошко Колев в Двойникът хаха

10

Гроби Таласомо

преди 5 месеца

До АнонименТолкова е електоралната тежест на "Възраждане"-то;))) Пич, тая игра с подобен тип партии я играхме още 2005-2006-та. Тогава "Атака" бе трета по сила в Парламента и пак я изолираха от каквото и да е.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Дунчев беше голям симпатизант на ДБ, а пък сега отишъл в ПП.

8

Анонимен

преди 5 месеца

И защо игнорираха Възраждане, а правят преговори с БСП???

7

Анонимен

преди 5 месеца

Да живеят новите ТКЗС-та!!!! Тия са се събрали на сладки приказки. Нито един от тях не отиде в малко населено място, при земеделски производител да го попита какво са трудностите и проблемите.

6

Гроби Таласомо

преди 5 месеца

От тази статия, оставам с чувството, че преговорите са водят само от две партии ПП и БСП, т.е. двете правят общо 121 дупетата. Тъй излиза, щото мнението на другите две по темата, ама ич го нема;)))

5

Експерт

преди 5 месеца

Фонд земеделие да се подмени на 100% или да 6е разпусне. Там корупцията започва от чистачките

4

КАЛИН ОРЕЛА

преди 5 месеца

НАЙ ПОСЛЕ БЕЗ ЗАДКУЛИСИЕ С ИЗВЕДЕНИ ПРИОРИТЕТИ КОИТО ДА ЗАЛЕГНАТ В КОАЛИЦИОННИЯ ДОГОВОР. Така се прави по европейски и харвардски, не като главанаците от ГЕРБ/СДС!

3

моля?

преди 5 месеца

БАБХ трябва изцяло да бъде разформирована, поради факта, че това е най голямата мега Агенция в ЕС. Много хора, но специалисти почти няма! За пример мога да дам БАБХ - Плевен където корупцията е фрапираща. Д-р Юри Чукоров, д-р Детелин Цонев и т.н., това са хората които са доста далеч от проблемите на българското земеделие, но за сметка на това, те по всякакъв начин пречат на българските животновъди със своите действия и със своето бездействие. Класически корумпирани държавни чиновници.

2

!

преди 5 месеца

Симеон Караколев ще дава съвети като експерт - НЕ благодаря!Наистина е скапана държавата ни вече!