14

Край

преди 2 години

Трудно се чупи стъкло на автобус. За това има чукчета вътре. Може би и с обути крака може. С ръце не става.

13

на кьосето в дупето

преди 2 години

До Анонимен 21 - еми те в днеса са все такива, събирани от къде ли не. Нормално е да нямат никакво усещане за морал. Целият им сайт е само хороскопи и простотии. Тоталният човешки oтnaдък...

12

Анонимен

преди 2 години

До до Кьосемарлиев Верно, човек. В средата на снимката се вижда..... това не е нормално, тия за сензации правят какво ли не. Това, НЕ Е НОРМАЛНО. На гърба на хорската трагедия, да правиш сензации. Това е кощунство, това е безумие. Сайта - вие не знам заквисемислите, ама трябва да ви закрият. Това, НЕ Е нормално.....

11

Сандански

преди 2 години

Ама ка зулейха ве, нали беа македонци??????

10

Анонимен

преди 2 години

Такива македонци има вече,че след няколко години ще трябва да воюваме със шиптъри за да си върнем изконните български земи..

9

do 14

преди 2 години

Какво очакваш да ти кажат?! Хората спят и изведнъж БАААМ. Едва ли някой е разбрал нещо.

8

Анонимен

преди 2 години

Както виждате оцелелите нищо не казват как е станала катастрофата!

7

Анонимен

преди 2 години

Веднъж пътувах София Варна през ноща с автобус точно по време на големите наводнения 2014 (същата вечер когато заля Аспарухово). Пътя навсякъде вода, на места затворен от полиция, но шофера - гаааааз до ламарината. Как не се плъзнахме да се обърнем в някоя канавка, не знам.

6

Анонимен

преди 2 години

Спрете коментарите. Девствените безработни импотентни тpoлчета взеха да издишват.

5

Анонимен

преди 2 години

Преди около 10 години пътувах в вдин такъв автобус и то точно се връщах от екскурзия в Истанбул. Нощен курс. Шофьора (българин) караше като обезумял, а на вън мрак и никаква видимост. Рядко ми се налага да ползвам автобуси вече, но когато ми се наложи винаги слагам една тактическа писалка с шип за чупене на стъкло в джоба на дрехата си, че знае ли човек на какво ще попадне.

4

Анонимен

преди 2 години

ей успяха да снимат труповете, гадни твари "журналисти" Димитър Кьосемарлиев сега по всеки сайт ще има трупове, хората да налеят око

3

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се пътува по това време с хора или трябва да се кара с драстично намалена скорост. Това дневно време нямаше да стане, най-малко хората са будни и е светло, щяха да се евакуират много по-бързо.

2

Анонимен

преди 2 години

То човек вече трябва да си носи и чук като пътува с автобус...

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Зулейка Яспировска! Типично руско-турско име. Нещо като фалшивите герои Зоя и Шура джендърите,които никога не са били други жертви,освен на педофилската болшевишка бело-червена Руска и туркееща се цuranска армия. Както не е верно,че над тридесет милиона руски фашисти болшевики са жертва на еднокръвните си братя -немските фашисти. Да живее Другарят Тодор Живков! Долу Руският Путиново-горбачовски протурски фашизъм. Да живеят Френската и Полската,Китайската и Българска Армии!!