11

Анонимен

преди 2 години

Така де - вие ме пазите и знаете по-добре кое е най-правилното за мен, така че аз трябва да се подчинявам автоматично на всякакви безумни инструкции. Предполагам като пукна ще ми държите ръката и ще ме ескортирате до Св. Петър, че да не си помисля случайно, че отвъд ще съм свободен, нали така?

10

Коприва

преди 2 години

Пандемия на страха и сляпото подчинение!

9

АХААХА!

преди 2 години

КАкВа пАНДЕмия?

8

Анонимен

преди 2 години

Жена пилот,или капитан на кораб - не става ..природадата на жената е друга..

7

Зевзек

преди 2 години

Вие не виждате проблем в носенето на маска обаче една продавачка в мола явно наскоро се беше сдобила с огромни напомпани устни и си представете разочарованието и да ги крие зад маска. Милата чак си свали маската да и видя големите джyки а те сякаш кошер с пчели е целyвала.. Гледам и не вярвам на очите си. Определено беше избрала грешния човек да се похвали с придобивката си.

6

Васил Шипчанов

преди 2 години

Аз съм стюард и съм пасивен хомо.

5

Анонимен

преди 2 години

На последния ми полет правих секс с една от стюардесите в WC,много ме беше страх а на нея и дожаля за мен и така стана всичко..

4

Алекс

преди 2 години

Единствената разлика от преди пандемията е ,че трябва да носиш маска.Не виждам проблем.

3

Striker

преди 2 години

Освен носенето на маска, нищо ненормално няма в пътуването със самолет. Чудят се драскачите как да изкарат и те някой лев

2

Анонимен

преди 2 години

Някои следи ли в българия изсичането на горите и тяхното залесяване защото сме обречени иначе сега вместо да работиме зимата да се обединиме да засаждаме борчета тамън ще се наемат хора на работа чакаме лятото да стане 40 градуса.а хората обикалят безцелно по цял ден без да допринасят нищо за планетата.

1

Бил Гейтс

преди 2 години

Ами празен самолет, по 1 полет на ден по всяка линия максимум и аз често съм сам и се возя бизнес класа. Разбира се не нося маска и не съм ваксиниран с моите илачи за да се кача защото за милиардерите не се изисква... Вие ще се боцкате всеки ден преди работа за да стигне нефта за частните самолети на такива като мен по-дълго, а не да се похабява за такива като вас...