270

Анонимен

преди 2 години

Чуват се гласове за шунтиране на бе-се-***-то. Това ще е много разумно решение! Щом ПП смятат да променят нещата, имат само един свестен партньор - това е ГЕРБ! Добре, че ГЕРБ са втори на опашката за мандати! Има полезен ход! Как да се освободят, от самообявилите се останали "радетели на промяната", е проблем на ПП! Те трябва да решат как да преодолеят върху себе си и влиянието на патрона с неговата дребнава личностна омраза!

269

Анонимен

преди 2 години

трябва да се изключи БСП от преговорите и евентуално управление. БСП е покварена партия

268

Анонимен

преди 2 години

тия преговори стават все по смешни и не водят до нищо добро.

267

Анонимен

преди 2 години

БСП и да няма корупция, та това не го е имало никога.

266

Анонимен

преди 2 години

тия от Продължаваме Промяната да вземат да изхвърлят БСП от коалицията. От ПП искат да ми кажат че БСП не са корумпирани хора ли??? Та нали затова дойде Бойко на власт, защото управлението на тройната коалиция начело с БСП беше на 100% корумпирано. ПП очакват, че същите корупционери от преди 14 години вече не са корумпирани??? Всичко това което става с тия преговори ми прилича на едно голямо Нищо.

265

ПЛОВДИВ

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment-->Румен Гечев е голям експерт,успя да сътвори за първи път в историята на България хипер инфлация,направи един долар да се разменя за три хиляди лева,заплатите бяха пет долара ,а пенсията три долара с която можеше да се купи кило млеко един хляб и половинка сирене.Колко пенсионери измряха тогава ,историята не казва,ама сега под мъдрите му съвети и под вещото ръководство на Държавна сигурност начело с Радев се очаква да надстроят постигнатото от преди.<!--EndF

264

Анонимен

преди 2 години

За Весела и Радослава по една дебела краставица три пъти дневно .... и няма да хванете ковид

263

Анонимен

преди 2 години

много комични са тези "преговори" на ОФе-то! Няма парламент, ТЕ преговарят и чертаят светлото бъдеще!

262

Кочо

преди 2 години

Що ли т.н. разяснителна вакс-кампания ми мяза на оная т.н. колективна агитация за т.н. колективизацията в едни уж отминали гадни години. Ама тогава за по-окомуш човеците имаше къде да се бега ...

261

до 286

преди 2 години

Преди няколко месеца докарах в болницата турски шофьор на ТИР.Беше се разболял за втори път от ковид.За съжаление той почина.Да,обикновено вторият път хората боледуват полеко,но има и такива дето не произвеждат антитела.И някои от тях умират.

260

Анонимен

преди 2 години

И да си чешем езиците и да не ги чешем-все тая!Днес отидох в магазин и още на вратата ме питаха за сертификат.Добре,че беше наблизо-върнах се да го взема.Принудата идва не от политиците,а от бизнеса.Явно са се разбрали така.Без сертификат-домашен арест!Имам съседка готвачка.Ха досетете се дали не се е ваксинирала.Дано по някакъв начин това свърши,че вече не се трае!

259

СЕЛЕНДУРИ !

преди 2 години

Сбирщина, няма да посмеете от страх службогонци, да не загубите личните облаги от властта за която драпахте обезумели с най долни методи. Кокала е сладък. Побързайте да се налапате, че часовника безмилостно отброява времето ви е малко, няма да успеете да изкарате четири години..............лапайте.............лапайте..............докато сте още в началото на време! После следва шут, и всеки от където е дошъл.

258

ФАР

преди 2 години

Пътят на България е начертан от др. Радев.- ,,Към светлото бъдеще!!!!"

257

ПЕПЕЛЯШКА

преди 2 години

Много *** народ. От ковид умират хора, обаче не- вселенски заговори, затвори, метавселена и всевъзможни глупости. Ама като се разболеете, към болниците тичате. Пожелавам ви да не се разболявате, пожелавам ви да не губите близки и като не искате ваксини, крийте се вкъщи. ***, ***... Образовали се във фейса.

256

Не е за вярвяне, но

преди 2 години

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

255

Пфайзер

преди 2 години

Спешна и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА за всички на социални помощи! Както в Австрия, например! Хем не плащат осигуровки, хем товарят болниците. Таман ще се вдигне процентът и ще се спести някой лев. Тъмнокожите да станат "равноправни" най- накрая. Казах!

254

муахахах

преди 2 години

Убеждаването с правата лопата ли ще е?

253

Коприва

преди 2 години

Ваксинацията ще остане доброволен акт, на принципа на убеждението. - Щом сте тръгнали за клетва пред Конституцията, това е варианта. Медицинските експерименти - в лабораториите и с хора, информирани адекватно и срещу заплащане.

252

Анонимен

преди 2 години

До Дора--------То това е крайната цел на пландемията. Да ни затворят по къщите и срещи само във виртуалното пространство /метавселената/. Идеята е да не бръмчим напред - назад за да не отделяне CO2. Така ще направим планетата по-добро място за живеене, не на нас разбира се, а на милиардерите и техните наследници.

251

Дора

преди 2 години

Като гледам какви нефелни фантазии обсъждат (дигитализация, електронно здравно досие, не знам какъв си чип, сто здравни каси и др.) отсега си мисля, че следващия път ще гласувам за Възраждане. Нещата трябва да се опростяват, а не да се усложняват. С тази дигитализация ще ни преместят живота във виртуалното пространство, от което качеството на живота ни няма да спечели, нито сигурността. А и представете си срив в мрежата и последиците... Не трябва да се слагат всички яйца в една кошница.