37

Анонимен

преди 2 години

Кунчев до 2025 та ли ще го крият

36

Денкооов!!!

преди 2 години

Измислих го! Ще направим една крачка назад - ще преоборудваме и ще създадем не едно, а четири ателието - обаче перфектни .... и едно звукозаписно където да може колегите по музика да работят без шум .... като известно време ще заложим на класически форми докато училището не се превърне в галерия .... като ще спазим стандартите за професионално и профилирано обучение.

35

Александра

преди 2 години

Защо не реагираха таза загрижено до сега и за други вирусни заболявания. Те просто се неглижираха и се оставяха да си минат.

34

Анти Тяло

преди 2 години

Извадете учениците от моловете и кафенетата и ги вкарайте в училище

33

Анонимен

преди 2 години

10 антиваксъра в Гърция се заразиха доброволно на Ковид парти. 5 са в болница 1 умрял.

32

666

преди 2 години

България ще бъде една от първите дето ако нямаш на всеки 6 месеца ваксина (доброволно редуциране) ще ти вземат всичко - пари, права, жилище, жена, деца. По улиците ще има Schutzstaffel (SS), които на място ти пръскат главата ако нямаш ваксина или ти е изтекла ваксината. На всеки: 6[1-доза] 6[след 6 месеца 2ра доза] 6[след 6 месеца 3та доза] месеца те ваксват

31

Анонимен

преди 2 години

Кой коронавирус?

30

IBM Fake NEWS

преди 2 години

човек да предположи, че от фейсбука на кунчев пише заместничката му. само, че и тя си била бустер и ритнала камбаната. Има ли живи след бустер? Ама не говоря за бустер-вода дето една сестра би на чекмеджан и на шишо и на дууган. Говоря за истински бустер като тоя от Япония с примеси.

29

Дедо

преди 2 години

Добре де ! От тези ежедневни статистики и оцветяване на карти , вече 2 години , кво променихте или подобрихте !?!?

28

Хичо

преди 2 години

Скоро неваксинираните ще слагаме жълта еврейска звезда на която пише НЕВАКСИНИРАН,и ще ни отнемат гражданските права,освен гражданското право да пазаруваме хранителни стоки,бензин и лекарства,от което държавата *** ддс и си храни армията мързеливзи-политици,държавни служители,разни малцинства.СЪВЕСТНИТЕ ваксинирани граждани,ще получат също еврейска(позорна)звезда,ако не си слагат навреме бустерната доза...

27

до 30

преди 2 години

Само за неваксинираните починали ли жалееш? Ами за ваксинираните и тези умряли от самата ваксина? Или те са някакви кучета - не са хора?

26

До 28

преди 2 години

Като имат ниска смъртност и почти всички са вакснати в Испания защо ще им въвеждат пак вечерен час?Казвам ти го почти от кухнята,майка ми е там!!

25

хайде да минават 2г.

преди 2 години

и като дойде новия вирус всички с бустер на среща при Кунчев и Тифани Доувър. Абе, Кунчев не разбра ли, че Бойко, Пеевски, Доган всичките им биха вода вместо вакса. Нали затова им изпратиха една и съща мед. сестра бе Кунчев. Що не я извика тая сестра да ти бие и на теб вода. А, сега трио на ония Свят - ти, махкъл и тифани.

24

Жалко за обърканите

преди 2 години

Жалко за хората, които се объркаха, не се ваксинираха навреме и сега ги погребваме със стотици до средата на декември. Това си е най-тежката вълна до момента, а и се пречупи единствено заради спирането на учениците.

23

Да

преди 2 години

Ако наистина се е случило с кунчев най-лошото, аз се кефя. Това е един крайно непочтен и лъжлив човек. Но явно продажните медии ще крият с години какво се е случило с кунчо.

22

Анонимен

преди 2 години

До Бил Гейтс Мдаа, затова Испания има далеч по-малко смъртни случаи от България, където Бил Гейтс е лидера на глобалната конспирация (освен когато става дума за компютри де, там почти всички антиваксъри му "вЕрват". :)))))))

21

Кунчев

преди 2 години

къде е? Щял да пее трио с Майкъл Джексън и Тифани Доувър. Така чувам. Тия бустер, май графена им е в повече. Никой не те кара насила, нали? Кунчев повече няма да го чуете.

20

Анонимен

преди 2 години

За нас приключи, за умните и красиви бустери тепърва започва. Честно казано малко ще ми липсва тази пандемия. Особено момента в който човек с маска на лицето е свалил всички останали маски и показва истинската си същност. Много неща научих за хората последните две години, страшно много.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "Още две години и експертите ще кажат, това което всеки нормален човек може да види дори сега. Вируса е сезонен." Затова в страните с 4 сезона е 4 пъти годишно вълната. :)))))))

18

Бил Гейтс

преди 2 години

В Испания вече почвам да ваксинирам с трета бустерна над 60 годишните,щото се оказаха прекалено жилави и не искаха да развеят белото знаме след първите две дози!!