77

Анонимен

преди 2 години

До 91 - про'стият беден никога не си признава истината защото няма анатомичен орган с който да я разбере !

76

Анонимен

преди 2 години

До 89/Българина бил най-беден в ЕС? Смехории..Вярвай си на джендърските статистики...

75

До 87

преди 2 години

Училищата тази зима няма да са отворени. Те са на свободния либерален пазар. Няма пари за ток и газ.

74

Анонимен

преди 2 години

Българинът се ражда завършен ид'иот, затова и развива комплекс за малоценност който демонстрира като се опитва да показва, че знае много "на всяко гърне похлупак", затова е и най-беден в ЕС, защото про'стотията му е надминала допустимото ниво и затова не може да разбере сам колко е пр'ост ! Примери безброй, само тук могат да се видят десетки, ако не стотици !

73

Анонимен

преди 2 години

Щом отстъпва - да отварят училищата.

72

Еми как да ви кажа

преди 2 години

Това дето Перлман доказа , може вече да бъде изследвано с "бълхата" - пускаш ги и след сто години вече е до Андромеда, коетооо се сещате, че беше невъзможно преди две три години. Идеята е друга кучето хваща бълхи - тоест ако някое астероидче е много опасно, пускате му бълхи и след малко разряди астероидчето си тръгва по пътя си! И много други работи, ама сега не мога да ги мисля - освен едно две - къде има условия за живот зареждате една бълха с малко фито и зоо планктон и ще се видим след ...

71

Селяндур с джип

преди 2 години

*До Слабоумници* Да бе, за тва онзи ден в Долна Австрия умряха 6 ваксани от 7 общо.

70

Анонимен

преди 2 години

Вирусо отстъпи, време е Кунчев да настъпи..... а къде е той м/у другото? Много работи човека 2г неуморно от сутрин до вечер не слизаше, да не си е взел всичките отпуски наведнъж? С 3тия бустер може да пътува навсякъде, кеф ти Валдивите, кеф ти Хаваите..... може и в Германия да иде да им сипе и на тях, нали имат невиждана вълна.

69

Слабоумници

преди 2 години

Отстъпва, ЗАЩОТО се ваксинират все повече хора. ЗАЩОТО все повече хора са го изкарали. ЗАЩОТО има зелен сертификат. ЗАЩОТО се носят маски. А в тия държави, дето се кефите как хем са ваксинирани, хем имат вирус, умират много по-малко хора от тук. А при тях настъпва ЗАЩОТО махнаха всички мерки и сега ги връщат. Слабоумници.

68

Анонимен

преди 2 години

Германия хвали Румен Радев: - "Поведе битка с корупцията на Бойко Борисов и донесе стабилност."

67

Анонимен

преди 2 години

РАЗПАДЪТ започна: Областен управител и депутат напуска ГЕРБ! Митко Стайков отвратен от шайката.

66

Анонимен

преди 2 години

"Доц. Александър Оскар издаде бившия си: - Костадин Ангелов лъска имиджа с 50 бона от Александровска !"

65

рашкОФ

преди 2 години

коронавирусът до няколко месеца съвсем ше изчезне от България , все пак фигуранта и харвардските костюмчета управляват :) спете спокойно деца .

64

Анонимен

преди 2 години

От ИТН са поставили условие за бъдещо правителство, ваксинирането да бъде само доброволно и бе, натиск.Като сложим и възраждане оппа кво стана... А в Европа почва гражданска война срещу задължителното ваксиниране...

63

Анонимен

преди 2 години

В най-набодените държави вируса мощно настъпва ,а в най-ниско ваксинираната държава в ЕС вируса мощно отстъпва .Ей Мангърка колко те мразят мейнстриима , а ти все прав излизаш и им натриваш носовете.

62

Анонимен

преди 2 години

Отстъпва и набира сили за следващата вълна. Прегрупира се...И така до края на света..

61

Анонимен

преди 2 години

В магазина не можеш да влезеш да си купиш га.щи и чорапи, влиза само този с хвърчащата бележка. А в Кауфланда до него влизаш и си купуваш всичко-едене, пиене, га.щи, ел. уреди. И вирусчето се е изхитрило-ориентира се по промоциите. Да се смееш ли, да плачеш ли на тъ.пните им.

60

Новини от фронта

преди 2 години

на Третата световна война. Коронавирусът отстъпва и всички бойци на първа линия, т.е. ваксинираните, са в луд възторг. Неваксинираните саботьори се крият в окопите, че ще ги погнат да се ваксинират в името на прогресивните сили. След 1 седмица - коронавирусът отново настъпва и всички бойци на първа линия са в паника. Саботьорите вече се крият в миша дупка, защото бойците са в луда паника и искат да разстрелят неваксинираните предатели. Докога ще си играем на война?

59

до лъжата с ваксинит

преди 2 години

Всъщност ваксата оправда очакванията 'слугите'.

58

Анонимен

преди 2 години

Ще отстъпва до празниците. Тогава вирусчето и то почива-пиене, едене-има си график. След празниците с новата статистика на стар глас.