97

Анонимен

преди 2 години

Към днешна дата на база последните 14 дни в България сме с 507 заболели на 100 хил.

96

Shark

преди 2 години

Вчера казаха, че и Пловдив е извън тъмно червената зона.

95

СС

преди 2 години

време е да се ускори ваксинацията. като лозунг от едно време "Ваксинирания болен най-здравия болен"

94

Do100 не сме прости

преди 2 години

Точно от господин Кунчев очакваме да каже истината.Колко дози е сложил, колко време след боцкането е развил симптоми,как е протекло при него/възрастен е и има доста придружаващи заболявания/и не на последно място С КАКВО Е ЛЕКУВАН И КАК СЕ ЧУСТВА СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО.Сигурна съм ,че нищо от това няма да знаем.

93

AAA

преди 2 години

Отстъпва ли наистина? А защо тогава репродуктивното число е започнало да расте от 14.11.2021?

92

Анонимен

преди 2 години

Кунчев клонират ли го сега?

91

Анонимен

преди 2 години

К. Костадинов току-що каза, че такива вируси няма, отнемат му свободата и ще се бори да могат да си заразяват който си искат като нещо, коетъо ще спре демографския срив.

90

Анонимен

преди 2 години

ИМАМЕ ПРАВО ДА ЗНАЕМ КЪДЕ Е КУНЧЕВ!!! ОТГОВАРЯЙТЕ!Нали той предложи сертификата в БГ. Много хора останаха без доходи заради него. Дали е прегърнал букета, пардон, живота?!

89

Анонимен

преди 2 години

Следващата вълна ще е вълната на ваксинираните и до като не премине и през тях вируса няма да миряса. Явно Мангъра ще се окаже прав че всичко което се прави е безсмислено и до като не премине през всички чумата няма да се спре. Другия вариант е безопасна доживотна ваксина която едва ли някой ще създаде.

88

Анонимен

преди 2 години

Нещо странно ги изчисляват. На повечето сайтове гледат заболелите на 7 дневна база, тук са за на 14 дни общо.Така да е: 19736 заболели миналата седмица + 17244 или общо 36980 човека при население 6875501 прави 538 на 100 хил. Реално за миналата седмица са се разболели 287 човека на 100 хил.Тази седмица 251 човека на 100 хиляди.Числата със заболелите намаляват.

87

...

преди 2 години

До НЕКОЙЧовекът е бил болен, вероятно се възстановява. Има си заместници. Нормалните хора така правят. Ти кой беше, че някой да ти се показва специално, ако не се чувства добре?

86

НЕКОЙ

преди 2 години

Защо се трие неудОбният въпрос: "Къде е Кунчев ?"

85

НЕКОЙ

преди 2 години

Къде е Кунчев ?

84

Пример:

преди 2 години

Едни казват на други:"Абе нали се разбрахме че тоя парсек ние ще го изследваме, представяш ли кво намираме там ...няколко ваши сонди!" "Ти сега за едни сонди ли ще вдигаш скандал - ми минават от там!"Минават от там или "минават от там"?""Е търсим едни работи за добив , разглеждаме само""Гледаййй ама не пипай!"

83

Видиш ли?

преди 2 години

След 555 години колониализъм ще ми даде ли на мене някой ядрен боздуган?Казах парите от Борисов в Министерство на културата!

82

ДДРОнег

преди 2 години

Падна броят на заразените, но броят на болните си остава постоянен ...

81

Анонимен

преди 2 години

Боже,Боже какви наивитети живуркат в България които вярват, че населението на България не е най-бедно в ЕС ??? Не може да се повярва, да си с най-ниските заплати в съюза, с най-високите цени на хранителните продукти, да предлагаш на пазара "имитиращи хранителни продукти" с които да изхранваш бедното си население, а то да не може да разбере, че е бедно, това някакъв фантастичен филм ли е или истина ?

80

Изключително гадно е

преди 2 години

С човека да се държат като с м.а.й.м.у.н.ааа , а с м.а.й.м.у.н.а.т.ааа като с човек! И на шимпанзето да дадат лазерен меч, а на човека не! И си говорим после за "Свирепо настроение".Chimpanzee with a light saber!

79

Анонимен

преди 2 години

Хората вече или измряха или го преболедуваха. Догодина пандемията става ендемия и без ваксини.

78

И друг проблем

преди 2 години

Спери и космическата ера и новите велики географски открития налагат редефиницията, не аз! Хомо Сапиенс Сапиенс става Хоминидис Сапиенс Сапиенс - двойно разумен човек, двойно разумен хуманоид! Може да има други там, които да са по в час! Идеята за сами съзнателни във вселената е невярна до доказване на противното!