10

Тромбоцина

преди 2 години

Хипертонията с наднормен холестерол и диабет от снимката ѝ трябва не повече от едно боцкане, за да се присъедини към Кунчев.

9

Така е

преди 2 години

Заради "новите играчи" ще има всяка година бустерни дози, щото и те са част от фармамафията, и те хляб трябва да ядат! Така ли, како "професорке"...

8

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се разбере от всички,че цялата тая дандания с тоя проклет вирус и неговото"лечение"е просто част от една голяма Схема на така наречената "Зелена зделка"И 1006 нови ваксини да бъдат пуснати в употреба,в крайна сметка целта е да бъдат укротени оФците да спрат да консумират и потребяват стоки и услуги в такъв обем който познаваме!

7

А на госпожата от

преди 2 години

снимката и на такива като не я им трябва само една доза и само от една фирма - Винкел. Бие се в главата и вече никакви болести не те хващат. Много е универсална ваксината на фирма Винкел.

6

Анонимен

преди 2 години

Много станаха ваксините и с най-различен механизъм на действие. Антиваксърите ще се затрудняват да измислят нови опасности, конспирации, според вида ваксини. Очакваме ново свободно творчество. (Откровени лъжи) . Явно чакат инструкции за да почнат да бълват.

5

Кунчу Мунчев

преди 2 години

Само да изплюя тръбата дето я джвакам два месеца вече и ще си ги нашия всичките,да бъда като Маклауд, Дънкан Маклауд.

4

Ваксърмен

преди 2 години

Ще ги пробвам всичките. Иглички, спрейчета, хапчета, близалчици, дайте ги на мен1

3

Анонимен

преди 2 години

Вяксините ви се развалиха - никой не ги ще, вие 5 нови сте купили с нашите данъци.

2

Св.Кунчо Тройноваксн

преди 2 години

Ааааа, малко са!

1

В Перник убиват

преди 2 години

ДАНС и другите служби продължават да убиват Българи както убиха през комунизма Георги Марков и Сергей Антонов!Работят в симбиоза с Пернишки мафиоти