50

БРЕЙ

преди 2 години

Явно това са КОЛЕДНИТЕ ВАКСА-ПРОМОЦИИ - 5 брояЗа ВЕЛИК ДЕН ха още 10-тина броя. Все едно си вземате чипсове и пуканки.... за филма "Endless Covid19" Няма свършване ФАРМА-далаверата!

49

И ние така

преди 2 години

До /// "Абе къде е Кунчев ? Сериозно питам, не се заяждам."===То и ние сериозно питаме ,а *** ония ваксинатори съвсем сериозно нямат намерение да ни отговорят. До кога ще могат да крият не знам. Лек ковид карал. Ама лек, лек, колко да е лек, втори месец вече.Мой близък до пневмония стигна, пък за един месец го преболедува и вече е на работа, а от Кунча ни вест, ни кост.

48

Анонимен

преди 2 години

"Между другото на сестра ми 2 приятелки след "ваксинация" вече 3 месец не им идва."===На жените не им идва, на мъжете спермограмите са зле, турските клиники не приемат за ин витро процедура до 3-4 месеца след ваксинация. Абе изобщо хубаво нещо са ваксините, допринасят за депопулацията. Боди се , не бой се.

47

Нещо такова

преди 2 години

До Направете ги десет ! "Един път набодеш ли се , така през шест месеца до края на живота..."(((Който край на живота няма да е много далеч. Една ирландска биоложка много добре обясни колко години след ваксинацията ще изкарат хората над 65 и колко по-младите и по каква причина. Няма да казвам тук да не ги плаша допълнително, че от страх ще се гътнат по-бързо отколкото от ваксините, но видеото го има в нета, можете да го гледате. Ако още го има де, ако не са го блокирали.

46

Анонимен

преди 2 години

Тая човка Клъвнала информация от тук от там и вече всичко е наред,първо да си припомни за ония 93-96% "защита" където осигуряваха наличните ваксини и с какъв плам ни разясняваха,че боднем ли 70% от раята и приключваме,да ама "приключихме"на уткин ден!

45

Дженър vs. Менгеле

преди 2 години

Всеки пътник в автобус знае, че може да не стигне там, закъдето си е купил билет. Това обаче не отменя отговорността на превозвача за живота и здравето на онези, които са му се доверили. Докато подобна отговорност не бъде търсена от фармацевтичните гиганти, произвеждащи "ковид" ваксини, те ще бъдат асоциирани с д-р Менгеле, а не с д-р Дженър. Все пак, всяка седмица броя на ваксинираните жертви на Ковид-19 в България е сравним с броя на изгорелите в печално известния автобус от РС Македония.

44

Направете ги десет !

преди 2 години

Няма такава мащабна пропаганда , в новата история !!! Един път набодеш ли се , така през шест месеца до края на живота....

43

Кики

преди 2 години

До Анонимен: Като не може да се намери читав и честен специалист за пропаганда и крокозабъл може рекламира, важното е електората да е качествено обливан с "информация".

42

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксините много работят - затова трябват по две дози. А толкова много работят ваксините, че трябва боц трети път, четвърти път, пети път, осми път. Ама тоооолкова много работят ваксините, че няма пречка колкото и пъти да си се боцкал да се разболееш тежко и да умреш. Тооооооолкова работят ваксините, че разработваме още пет ваксини...

41

Darth shadow

преди 2 години

глобалистки комунистки паразитки чрез ваксини си създават служебна порода люде които ще работят докато умрат, ще живеят в бараки, ще ядат ***, като умрат ще има нова партида трансхуманисти..

40

Анонимен

преди 2 години

Тая луда баба, нема ли да замълчи поне малко?

39

Макарите

преди 2 години

Нещо за през дупето няма ли да изкарате, че поне да ми е хубаво !!!

38

Star Wars

преди 2 години

Джаба

37

Анонимен

преди 2 години

Тя се радва на това което говори ,свеня

36

Гроби Таласомо

преди 2 години

Другарю Кунчев, може ли да излезете и да ни информирате подробно? Искаме от вас, да научаваме такива благи новини!;)))

35

Анонимен

преди 2 години

Супер новина! Ще се ваксинираме всеки ден с различна ваксина

34

///

преди 2 години

Абе къде е Кунчев ? Сериозно питам, не се заяждам.

33

Анонимен

преди 2 години

Тази ламя да не е изяла кунчев, де е онзи ?

32

Анонимен

преди 2 години

Проф. Александрова допълни, препаратът на "Велнева" пък е инактивирана ваксина. . . . . . . . . ИНАКТИВИРАНА ВАКСИНА Е ВОДА Т.Е. ИЛИ Е ВАКСИНА ИЛИ НЕ Е! Или тази си спечелила професорската титла на томбола или написалия/та статията е функционален ***, както рекорд и антирекорд написано някъде по тези мазни страници/сайтове! Как да ви вярваме?

31

Анонимен

преди 2 години

Още 5 по 2 дози. Насам ваксирианци! Не се бутайте!