96

Анонимен

преди 2 години

Рейса е спрял на ОМВ Суходол до С Боснек са точно 32.7 км при 100км /ч разстоянието се изминава за 19 минути.

95

Анонимен

преди 2 години

Преди месец на Околомръсното си разбих предницата в необозначено островче. Нищо не подсказваше, че го има - отдалече един сив бордюр изглежда като зацапана маркировка. Смлях цялата джанта, а самият бордюр е целият натрошен от такива като мене. След два дни се сетиха да сложат светлоотразителен цилиндър и знак отгоре.

94

Чисти македонци

преди 2 години

С най-македонските имена! Цялата статия е измислица. Разказите на пострадалите в момента са следствена тайна. Не ви е срам да пишете лъжи!

93

СССР

преди 2 години

И като го е стройл бсп какво ,12 години бсп ли трябваше да го поддържат нищожество просто.тиквата е виновен и герб.

92

Ражколников

преди 2 години

Полицаите пропуснали рейса в 22 часа да пътуватвечер с 12 деца и митничарите пропуснали автобусите с бензин и торове заедно с началника на смяната и началника на митниците да бъдат уволнени. Немедлено.

91

Анонимен

преди 2 години

Това нямаше да се случи ако албанците бяха пропуснати на митницата

90

Анонимен

преди 2 години

До За България Ти ако си от оглупелите, не поставяй всички под общ знаменател! Самият въпрос, който задаваш автоматично те поставя в тази група. Журналистите в Македония не са ли част от народа? Тяхното отношение не е ли индикатор за нагласите в цялото им общество? Не са ли огледало на цялото им виждане към България и българите? Лично аз съжалявам много повече от теб загиналите албанци. Те към нас винаги са имали приятелско и достойно отношение.

89

Анонимен

преди 2 години

10 000 убийства за 30 години -кръвно отмъщение

88

СССР

преди 2 години

Тука некъво герберско нищожество Рашков му е виновен ,ей изчадие вожда ти от Банкя носи цялата вина ,магистралите трябваше да са златни ако не бяха крадяли така.

87

Анонимен

преди 2 години

Точно това отклонение-ухо е ужасно тьпо направенои винаги ми е правило впечатление като минавам, че някой може да се заблуди и да профучи през него. В България последното нещо, което хората ползват, когато проектират нещо, е акъла.

86

3752

преди 2 години

Миличките хора!

85

Анонимен

преди 2 години

Операцията на Рашков на Турската митница завърши с 46 жертви 12 от които деца

84

Оставка Рошков

преди 2 години

Така е като не се спазват законите по митниците. Как е възможно да пуснете 12 деца в 22 часа да пътуват. Хората са чакали 6 часа на митницата

83

Анонимен

преди 2 години

Кошмар... Мисля, че хората не е нужно да знаят чак такива подробности. И без това ни пилите психиката всеки ден с ужасии и смърт.

82

Бay

преди 2 години

жалко, че не е спасил сина си. :(

81

За България

преди 2 години

Да анонимен. Извода , който направих по- долу е на база коментарите на обикновените хора от днес и вчера ! Какво общо има Лим и журналистите от Северна Македония. Май освен лоши и злобни , сме и оглупели!

80

Иван Иванов

преди 2 години

ДО СССР, този път го строи БСП

79

Тъп народ

преди 2 години

Падна самолет, кораб потъна, рейс изгоря, всеки ден умират по 150-200 човека от ковид, а народа избира виновните за тези катастрофи за управляващи.

78

СССР

преди 2 години

Истината е че Боко тиквата окраде милиарди от пътища ,трябваше по злато да се движим ако не се беше крадяло така ,затова Бойко Борисов крадеца носи най голямата вина ,не Рашков не Радев а тиквата от Банкя. Затова тези дни чакаме да бъде арестуван и за хемус и за саниране и за чекмеджета,и те са хиляди с който може да му се повдигне обвинение.

77

Анонимен

преди 2 години

На митница Капитан Андреево е пропуснат автобус с деца в 22 часа, пълен с туби с нафта, олио и амониева силитра. Защо Рашков не подава оставка