116

Анонимен

преди 2 години

След всичко,стигам до извода,че не безхаберие,непрофесионализъм,или липса на контрол НАРОЧНО Е,за да има гнет,гърч смърт.Вече дори се плаща,за да не се свърши нещо както трябва и да има последствията си.А фокусирането в злото го мултиплицира и изцежда желанието за смислен живот.Нали "днес"?

115

...

преди 2 години

До 108 и аз си мисля за терористичен акт, но...никой не го споменава...

114

Гледай тая кланица

преди 2 години

Някой направил гаф и виж кво става ! Гръмне резервоара от удар тежък ... Е същото е и при мен - хората ми не искат да работят, защото някой две години подред отказа чакана 14 години модернизация и преоборудване .... Сега аз не ги обвинявам - тяхна си работа, толкова им е акъла в съвременния свят те се чувстват най-прецаканите хора на света, а на мен гледат с насмешка -тоя дето въведе нов закон в електромагнетизма. И сега аз трябва да се отклонявам от пряката си работа да се разправям с копилета

113

NB

преди 2 години

До Жан Валжан 51 "...Оттам на татък- превишена скорост, спукване на гума,загуба на контрол,връхлитаме върху мантинелата(колчетата на която буквално разпарят търбуха на автобуса-туби гориво,резервоар,гориво проводи), снопове искри от отломките отдолу..." Има много логика в коментара, вероятно това е причината за пожара. Свидетел съм как автобусните шофьори са пренасяли туби с гориво по време на пътуване!

112

До криминални пътища

преди 2 години

При теб не работи най-важната система: задкормилната!

111

Знаеш ли поговорката

преди 2 години

Нож като падне вече никой не бърза!

110

Защото:

преди 2 години

Тънеш в лукс и охолство и сметките дебели и питката опечена за сто години напред, а покрай тебе бедност, мизерия, духовна деградация и упадък, бездуховност породена от бездуховни духовници служещи на банковите си сметки и управници дето ни закон, ни наука признават!И те така стигат нещата до ножа!

109

Брр

преди 2 години

Как са счупили задното стъкло? С какво???

108

Радомиреца

преди 2 години

https://google/maps/@42.4926841,23.1332493,3a,75y,210.88h,84.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1szShty2XokdSEtIk3Cor8ZA!2e0!7i16384!8i8192?hl=bg <--- Координатите на катастрофата.Напълно необозначена отбивка, сигурно едно 1-2 метра преди самата отбивка има знак за чешма. Ако караш в най-дясната лента нищо чудно да се забиеш в мантинелата.Тази година ми се наложи доста да обикалям България, навсякъде срещнах един и същи проблем. Пътните знаци за отбивки и разклонения са на метър-два от тях

107

Анонимен

преди 2 години

ОЦЕЛЕЛИТЕ СЛЕД РАДЕВАТА ХУНТА ЩЕ РАЗКАЗВАТ

106

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ В 02Ч. Е БИЛ ПОДАДЕН СИГНАЛ ДО 112!! НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е РЕАГИРАЛ! КАК МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ В ТОЗИ АД - ДА СЕ ВЗРИВИШ И ТИ ЛИ?

105

Аз ли?

преди 2 години

Аз никога няма да разбера какво е това да те изгонят и къде и да отидеш да те чакат с нож да те заколят! Няма да го разбера това ... това ми е наградата за 14 години битка за човечност!

104

Какво ли е?

преди 2 години

Да си толкова долно същество, че да те изгонят от някоя страна дето и' викаш родина или отечество и къде и да идеш да те чакат да те заколят като прасе и никой да не им търси сметка, че са ти прерязали гърлото!

103

Ццц

преди 2 години

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ВСИМКИ СА СПЕЛИ!!! САМО ПРЕДИ 20 МИНУТИ СА БИЛИ НА ХОЧИВКА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА!!! ЗАЩО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ????????

102

Да гледаш:

преди 2 години

30 години как населението на страната оглупява, че изкуството изчезва и да краднеш пари и да пишеш лобиски закони за *** си и да имаш милиони и да просиш държавна помощ! Изедник , душманин и най-вече предатели национални и държавно изменници - три затвора трябва да строя и да ви храня гъзовете за работите дето сте направили, затова аз съм измислил хитър маньовър - ще ви тровя живота докато сами не видите мъдростта в това да си тръгнете, а където си тръгнете ще ви чака някой със сатър!

101

САЩ предупредиха

преди 2 години

САЩ предупредиха, че с идване на зимата и студовете е възможно Русия да нападне Украйна, за това в ЕС сега ние трябва да положим всички усилия да наложим санкции и да предприемем всякакви мерки, включително и военни за сдържане на Русия. Другото трябва да остане на заден план и страните от ЕС да отделят средства за сдържане на Русия, защоти зимата вече е тук. Ако не положим усилия и не предприемем мерки, Русия може да нападне Украйна.

100

Ужас

преди 2 години

Мишената счупена, кораба няма кой да го разтовари, автобус ковчег насред магистрала

99

Анонимен

преди 2 години

В тоя шиптърския автобус да не се окаже ,че са били 3-4 семейства с по 11 деца.

98

Срам

преди 2 години

"за малко не бил пометен от преминаваща по магистралата кола, която не спряла, въпреки очевидната трагедия, разиграваща се в този миг" Срам, а 100% в това време са минали и други коли. Не чух до момента някой да е спрял да помогне!

97

Последните 30 години

преди 2 години

Едни хора доказаха, че не принадлежат и не са от този народ, тази страна, на тази култура и номадска културна идентичност. Ние като номади ги пускаме да си ходят, но където и да отидат ще ги чака някой с нож в ръката! Заради всичко дето направиха тук!