45

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Warnings about anti neozoic era digital holograhic weapons incl : smartphones,JPS,ID cards,passports,bus and car documents...ИЗгорели са 12 смартфона с нагло престъпни анти човешки дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия в тях..Анализ на горенето на автобуса подава данни за военно терористична и военно медицинска мафии разположени на територията на САЩ. МАсови убиици ползват над 13 000 000 000 000 оръжия произведени чрез обемно контролирани човешки хардуерно софтуерни комплекси...

44

Анонимен

преди 2 години

Немили ***, моля не политизирайте трагедията, Вие може да сте шизоидни развалини, неспособни да гледат на света без да го пречупват през призмата на пристрастията си, но нормалните хора не са като Вас. За това, когото и да обвинявате за това по политическа линия, клеветите всъщност себе си, показвайки ни какви животни сте.

43

Да, но

преди 2 години

До . В България, нали се обявяват конкурси за строителството на магистрали? Фирмата, която предложи най- ниска цена печели конкурса. Но тази фирма трябва да печели и като не може да го направи от договорената цена, ще го направи от цената на материалите.По принцип не мога да се съглася, че пътя е виновен за тази трагедия. Не мога да си обясня факта, че се превозват туби с гориво при наличието на толкова бензиностанции!Явно евтин бензин и в комбинация с работеща печка се получава това!

42

Анонимен

преди 2 години

Много разбирачи има тук ,с привишена скорост ,например с 100 км .не можеш да спреш автобус или голям камион ,всеки шофьор с категория Д Е знае ,тоя и спирачка не е натиснал

41

Анонимен

преди 2 години

До само питамАвтобусът е Мерцедес. Произведен преди 3години. Германците не правят компромиси с безопасността и материалите. Има нещо друго. Автобусът е карал направо. Челно подкарва първата мантинела и продължава направо. Никакви следи от реакция на водача. Горящи елементи още при първата мантинела! Толкова бързо да пламне?

40

Анонимен

преди 2 години

Не може хем да няма спирачен път, хем шофьора да е направил всичко както трябва.

39

Некъф

преди 2 години

Какво го мислим толкова много. Шофьора е заспал и се е ударил в мантинелата. Като се вземе факта, че е превозвал гориво в големи количества навява на мисълта, че е бил безотговорен!!! Не държавата или грешната маркировка са се ударили в автобуса, а автобусния шофьор е допуснал фатална грешка!

38

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Този инцидент вероятно е причинен от здравословни проблеми на водача. А такива проблеми напоследък идват от тромб от ваксините срещу коронавирус. Ако водачът е в безсъзнание или е получил инфаркт или инсулт той очевидно не е направил дори усилие да спре защото не е в състояние просто. Ние лекарите настояваме за лишаване на всички ваксинирани от право за управление на МПС за 6 месеца за категории A и Б и една година за професионалните шофьори категории C и D.

37

До 42

преди 2 години

По-глупав коментар не съм чел през живота си!

36

Анонимен

преди 2 години

До 43Да си чул застраховател да плаща? Щот аз не съм

35

Анонимен

преди 2 години

Буда в панделата , крадецът от банкя при бай ти Ставри , виж на Хемус не стават катастрофи , защото е предназначена за деижение на торби с крсдени пари в посока чекмеджето , промяната започва от вкарването на предтъпник номер едно на топло. И вчера с цялотоси безочие , докато държавите ни са в траур , тръгнал да иска оставки , пълен психопат !

34

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос Вратата тясна, а люка е широк а? Хич не си умен. Не си ли виждал едни заострени чукчета закрепени между прозорците? С тях се чупи прозореца.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Да си чул, че освен застрахователи има и презастрахователи? Риска от всяка застраховка се преразпределя!

32

Анонимен

преди 2 години

Сигорно има изтичане на газ и някои е запалил цигара или е дало на късо от някоя жица от таблото или от лампата на люка или човека е бил пиян и дрогоран и загинаха 40 човека.

31

Анонимен

преди 2 години

От границата до там са 350 км.за три часа ,или се движил с повече от 100 км ,и не само той с и другите три автобуса ,привишена скорост и спирачка е нямал време да натисне ,всичко става за 3 секунди

30

Анонимен

преди 2 години

Българските пътища са за круизна скорост макс 100-110, и пак трябва погледът ти да следи всичко. Препятствия, нелогична маркировка, стеснения. Всичко това увеличава субективната преценка на всеки отделен шофьор и води до сакатлъци. Не можеш просто да си пуснеш автопилота и да се носиш по лентата си като турист.

29

Анонимен

преди 2 години

До 27Сутринта Дунев-експерт от БСП по Нова. Април 2021 знака за отбивката за почивка преди отбивката е бил на мястото си според направените снимки тогава. Сега при Румен Радев, Комитова, Чашков и сие "успешни"и"почтени"знака хвърлен встрани! Виадуктите и тунелите по магистралите бяха в отчайващо състояние преди да дойде ГЕРБ. Парите за ремонт за осветлението, дето падна в тунел на Хемус и уби жена са"усвоени"от Тройната. "Крадливия"ББ виновен, че падна изгнило и непипнато!"Асфалта не се яде"?

28

Анонимен

преди 2 години

Някой застраховател ще фалира май май

27

До 30

преди 2 години

Като не излизаш от "червените фенери" как да ги изцапаш ma!

26

Въпрос

преди 2 години

Имат ли туристическите автобуси аварийно-спасителен люк и къде трябва да е той - горе, или на пода, или отстрани, защото една тясна врата отпред трудно пропуска пълен пасажер, камо ли уплашени и паникьосани хора.