85

Евтини екскурзии +

преди 2 години

шуробаджанащина балканска = жертви дадени заради мнооого откраднати парички.

84

Оффф

преди 2 години

До Анонимен Този път е от времето на Станишев, но важното е да се драска, без да се вземат предвид факти. Типичен ***.

83

Анонимен

преди 2 години

Всички с спали, барабар с шофьорите...

82

Анонимен

преди 2 години

"Калеко Алеко: Стига с тая катастрофа, кажете какви ги къдрят кирчо, кокорчо, импексова и СиЕ, щото в момента ви копаят в трапа ..." ____________ Защо чакате коментиращи да ви информират? Ако ви интересува, следете им заседанията - излъчват всичко онлайн!

81

Анонимен

преди 2 години

По Бойковите пътища за последните 10-15г са умрели десетки хиляди хора, в Сирия са по малко сигурно. Къде е впрочем сланинения мозък да се похвали с пътищата си, да пререже некоя лентичка, да инспектира нещо с дипката, да каже как не спира да се работи. А хората си *** кат пилци кервана си върви.

80

Анонимен

преди 2 години

Тъй като тва пътче, което наричате магистрала не е осветено, човека се е объркал да влезе в отбивката за почивка, ако не го знаеш е адски объркващо точно там защото е на завоя. Подхванал е мантинелата от ниската част и го е изхвърлила отсреща, затова е и спукана гумата. Нз кой е мислил и проектирал там, но поне 2 кюлчета е спестил за чекмеджето.

79

you

преди 2 години

Нито пътя,нито маркировката,нито мантинелите са виновни.Единствената вина е на шофьора който ако е опитен би трябвало да знае как се кара по мокър път нощем.Каква е тази скорост над 100км/ч?Разни специалисти почнаха пак много да разбират.Вземете разследвайте за последните 15 години колко камиона и автобуса са минали по този участък,че да изчислите колко се е износил пътя.Също и мантинелата колко ръждясала е била,пекла ли се е много на слънце!Щофьорите в БГ са виновни за почти всички ПТП!

78

Край

преди 2 години

Чета коментарите. Голямо безсмислие ме наляга. Този народ или няма никакъв потенциал или това не е представителна извадка. Дано да е второто.

77

Анонимен

преди 2 години

15г крадене на шайката мутри, калинки, неграмотници и тн до тука води. Ние сме свикнали с трагедиите вече, по лойково време си беше ежедневие. Магистрали от чакъл и тънка ламарина.

76

Анонимен

преди 2 години

с колко превишена може кара се движи автобус? Таблото му е до 120-130 и едва ли го пълни. Отделно има тахограф. Най-вероятно пука гума, понеже е предна губи управление. Оттам нататък е трагедия.

75

Анонимен

преди 2 години

В бг всичко е след дъжд качулка, става трагедията и се почва това можеше, онова ако беше така, тия ако не бяха окрали милиарди и тн. Закривай тая *** измислена наречена държава.

74

Анонимен

преди 2 години

След катастрофата край Своге имаше 3 министерски оставк, СЕГА нито една. Комунист оставка не дава.

73

Анонимен

преди 2 години

По време на дъжд през нощта, тази магистрала има ужасна осветеност и нулева маркировка. Така е чаак до Кулата. Единствения ориентир са ти двете мантинели.

72

Гиб Мелсън

преди 2 години

Проблема не е в шофьора а в липсата на контролни органи на територията където е станала катастрофата. Защо автобуса не е катострофирал в Турция или СМ. Защото там има пътен контрол. То това и първолаците го разбират. Всички знаят, дори и чуждите шофъори, че в България може да се изшиваш както си искаш. Да шофъора е карал с превишена скорост,но защото знаел, че в два през нощта няма кой да го санционира в България. Накрая го отнасяме всички българи, защото в целия свят показват каква държава сме

71

Боширов

преди 2 години

До Рикиджия СеверозападНе сам аз, а Петров беше в засада до зайчарника в Банкя.

70

Анонимен

преди 2 години

Блъскаш се, НУЛА спирачен път. Аааа не не, той пътя виновен.

69

До

преди 2 години

пишещите по-долу:Млъкнете бе,***,отново ли искате да станем обект на омраза и подигравки от другите страни.Не можем ли поне сега да се сплотим и да се защитим?От там минават хиляди автобуси и коли на ден ,включително и останалите 3 на тази фирма и нищо не им се е случило.Причината е в шофьора и едва ли ще се разбере какво му се е случило,но е имал проблем.За да няма спирачен път и автобуса изведнъж да избухне ,причината е вътре.

68

Анонимен

преди 2 години

Този участък от магистралата е строен от македонците. Така че ако са решили да обвиняват строителя да отиват директно при "Маврово"

67

Анонимен

преди 2 години

По този участък минават по 15000 превозни средства всеки ден. Лятото трафика за Гърция е от там. Сигурно са 30000 на ден. Това е вече 5 6 години. Проблем не е имало, сега пътя бил виновен.

66

Анонимен

преди 2 години

Абе вие съе неадекватни. За всяка катастрофа ще обвиняваме пътя ли? Ай сиктир, мега зле сте.