27

Анонимен

преди 2 години

Деса и Рундьо играха ли хоро?

26

Анонимен

преди 2 години

Имаше свидетел ОТВЪН, който твърдеше, че автобусът е горял още преди удара. Това потвърждава хипотезата за горяща климатична инсталация. Само при нея може така бързо да се разпространи огъня. Също излезе инфо от македонците, че точно този автобес е бил без разрешително, така че ще отнемат лиценза на фирмата на 30 годишния албанец.

25

Биби

преди 2 години

Мyнчовци, маймунчовци, кирчовци и бойковци трябваше само да изкажат съболезнования, а не да скачат като заклани кокошки и да хвърлят обвинения един другиму! Сега югославяните ще ни разкъсат!

24

До 30

преди 2 години

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! БЕЗУМНИ ТВЪРДЕНИЯ И ОТКРОВЕН САМОУБИЙСТВЕН МАЗОХИЗЪМ.

23

Анонимен

преди 2 години

Тази трагедия е по вина на шофьора и всякакви спекулации само наливат вода в мелницата на комшиите.Ама трябва малко акъл точно в този момент да замълчиш,а след време може и да се самоизядем,ако ни харесва.

22

Анонимен

преди 2 години

До До 18 Нямаше никакъв удар, просто изведнъж се задими и отстрани отвън се показаха пламъци. Шофьора отвори вратите и изкочихме навън.

21

Анонимен

преди 2 години

До ДейзиКато нищо е постановка с цел, те измислиха Холокоста и чрез филми и фалшиви свидетели убедиха почти цел свет, че германците са обгазили, убили и кремирали 6 милиона евреи, с цел да откраднат територията на Палестина и да създадат еврейски циндерион там, та един македонски етнос ще им се опъне!

20

Анонимен

преди 2 години

Предвид че поръчковите медии цял ден ни облъчват с тази трагедия , всичко е възможно. Живеем в кофти времена

19

До 18

преди 2 години

Казваш, че се е запалила нафтата от отоплителната система, а имаше ли удар преди това или стана от прегряване? Твърде вероятно ми се вижда. Дано истината излезе! Наистина ужасно за всички!

18

Калоян

преди 2 години

А бе, пичове, нормални ли сте? Разтърсваща трагедия, а вие говорите за клика на Радев? Каква е връзката, по дяволите? Че и 4 трола харесали коментара, срещу нито един дислайк. За всяко нещо си има време и място. С тази селяндурска дивотия се излагате жестоко. Безкрайно гнусни ***, които ломотят наизуст едно и също нещо, без значение какво се коментира. В случая ужасяващата смърт на десетки души, сред които и деца. Безсрамие.

17

Дейзи

преди 2 години

Също така, да продължа, е възможно да е работа на путин и съветските служби! Путин иска Македония в ЕС, за да има още един троянски кон там, освен България - той добре знае, че скопие се управлява от Белград, а този чудовищен инцидент прави Макединия да изглежда жертва, оттам печели симпатиите на Европа, която пък натиска новата власт за признае автентичен, небългарски македонски етнос. Биг знае! Дано ако има извършител, да си плати цената, но едва ли ще се стигне до там!

16

Анонимен

преди 2 години

Айде стига тъпотии,бе!

15

Дейзи

преди 2 години

Възможно е, катастрофата да е примерно поредния false flag на ЦРУ и американските служби, с цел да изпозлват тази трагедия като жокер за вкарване на Македония в Евросъюза. ЦРУ/дийп стейт/ не вършат такива мизерии за сефте - кораба Луцитания, Пърл Харбър, Кораба Мейн, Залива Тонкин, 11 септември, силозите на ферми в Ирак обявени за терминали за оръжия за масово унищожаване и така нататъка... царе са в преобръщане на общественото мнение посредством режисирани събития и то не от вчера!

14

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбрах, украинците са прокълнали Радев за изречените глупости за Крим на дебата с Герджиков. Лично аз съм благодарен на господ че нямаше втори дебат защото заради русофилството но Радев сега щяхме да сме във война с поне 3 държави.

13

Д.Иванова

преди 2 години

Това предположение с поставена чанта от другия автобус е плод на болно въображение. Не бива да се залита толкова.

12

Анонимен

преди 2 години

Аз съм бягал от горящ автобус. Запали се нафтата от отоплителната система. Точно за 30 секунди автобуса заприлича на факел. Добре че бяхме десетина души та ни се размина.

11

Анонимен

преди 2 години

Долу кликата на Радеф!Трагедиите за нас и съседните държави тепърва започват!Прокълнат мандат в зародиш!

10

Анонимен

преди 2 години

Искате ли да се обзаложим ,че нашите уж "братя" ще вдигнат вой до Бога ,че ние нарочно сме убили тези хора? Само те за нас са братя. Ние за тях сме най лошото нещо на света.

9

АНАЛИЗ

преди 2 години

Борисов , Доган ?

8

Истината

преди 2 години

Най-добре е всички да замълчим и да оставим следствието да си свърши работата.Днес *** и Пульо направиха безумни изказвания,които са неверни и само ще навредят на държавата и на всички нас.