67

Кико

преди 2 години

По Вола теле!!! Психопати има най - много в медиите! Трябва да изсмукват нещо за да не се потът за хляба си!

66

Случаен минувач

преди 2 години

Не е нафта, бензин е. Нафтата гори бавно. Бензинът е смес от по ниско кипящи въглеводороди и затова експлодира при запалване и гори бързо. Литър бензин в Турция е доста по-евтин, отколкото в Македония. Пренасяли са бензин в туби. Защо се е запалил - това вече трябва следствието да изясни. Ако и предните 4 автобуса са пренасяли бензин - нещата са ясни.

65

Всичко може

преди 2 години

Точно това си говорихме с приятели вчера. Пламъците са избухнали прекалено бързо като при взривно устройство. Във всички криминални филми бомба се задейства с позвъняване към мобилен телефон...Прилича на мутренско изпълнение. Може някоя олигархична македонска мутра да губи пари заради политическата позиция на България и да го е организирала.Така Македония ще получи всичко, за което до момента беше спирана от България. Може и да е дело на нашите мутри, за да нагнетят конфликта с Македония.

64

Анонимен

преди 2 години

Ами да проверят другите 3 автобуса, карали ли са бензин?! Това по принцип не би трябвало да е позволено.

63

Анонимен

преди 2 години

Може и с някоя ракета отзад да са ги думнали, но смее ли да каже някой?

62

Анонимен

преди 2 години

А Тиквата и Шайката му крадци, лъжци и убийци, кога ще бъдат съдени за Своге?

61

Анонимен

преди 2 години

Калинките на радев от митниците защо са го пуснали с тонове контрабанда нафта ?Продължаваме промяната, пардон кражбите !

60

Наблюдател

преди 2 години

И тези са модерни - и те хванали the red eye. Все едно пътуваш със самолет от Вегас до Бостън on the red eye.

59

Коментатор

преди 2 години

Хм коментарът ми не излезе

58

А зелето...

преди 2 години

как е?

57

Ето ти конспирация

преди 2 години

Кой нормален човек ходи в турция? И защо се връща по нощите? Какви са имената на пътниците? Всеки нормален човек знае отговорите на тези въпроси. Но никой не иска да ги каже открито.

56

До 59

преди 2 години

Не го знаех това, може би точно така да е избухнал пожарът, благодаря за точния коментар !

55

До 61

преди 2 години

Въпреки че е малко жестоко да се правят такива коментари, може би донякъде имаш право !

54

Аз

преди 2 години

Като гледам снимките, изглежда че шофьорът вместо да завие, е продължил напред, което може да се дължи или на някакво моментно отличане на вниманието, или на техническа неизправност, или на изключително лоша видимост(малко вероятно) ! Действително на мястото има леко объркваща маркировка, но тя е чак след завоя. Относно пожара, наистина е странно той да избухне изведнъж с такава сила, разследващите трябва да установят причината ! Съболезнования на близките !

53

Вариантите са два:

преди 2 години

Или сиви човечета или зелени човечета от Марс.

52

Анонимен

преди 2 години

Най-новият новичок на Путин.

51

Анонимен

преди 2 години

Миналата година жители на РСМ запалиха наше знаме. Аз не съм набожен или вярващ човек, но мисля, че нищо не е случайно и всеки ще си плати за всичко. Съжалявам, че случайни хора са жертвите. Но да се поругават гробове е свръх грях. Наскоро за да постоят магистрала в РСМ ли заличиха могила с погребани бг войничета?

50

Анонимен

преди 2 години

Няма политически акт. Трагедията е от пренасяне на туби с бензин от Турция за РСМ. Всички автобуси са фрашкани с контрабанда горива. Продават ги двойно и за това ходят по няколко човека от семейство. Така пренасят в пъти повече. А95 се продава в Турция средно за 8.46 турски лири, което е почти 36 македонски динара.Препродават го за 75 македонски динара. Акта е мафиотски, а не политически. Агенция Митници има нови шефове от 6 месеца. ПРОДЪЛЖАВАТ ПОДМЯНАТА.

49

Анонимен

преди 2 години

Засрамете се, бе! Не ви е срам. Тука няма нация, няма религия, няма гражданство. Има трагедия само. Ей, *** Христова (хавтуркътъ) ти си срам за България в този момент!

48

Ами !

преди 2 години

То Борисов е виновен !- изцепи се днес Фигуранта. А Чекиджи Рашков отиде до изгорелия автобус, погледна го , после отиде да се изпикае в храстите и се качи в колата за София.