7

Анонимен

преди 2 години

Само в България при ПТП почва да се чегърта кой построил пътя... Да ва и в отвратителното население... Нищо,че шофьора може да имал нещо, технически проблем... Кой построил пътя, много лош ген българите, отвратителни

6

Анонимен

преди 2 години

А шофьорът бил ли е вакснат?

5

sofeto

преди 2 години

"посочи пътният "експерт" Руслан Вуцов"... тоя е лузър който не му увира тиквата че в БГто 99% и девет от българите са експерти и дори нещо повече, по всичко!!

4

Анонимен

преди 2 години

Зад всяко ПТП причините най-често са зад волана!

3

Анонимен

преди 2 години

Объркаха бая народ.Едни казват,че са били спрели в някаква отбивка на магистралата,други,че са се движили в най-лявата лента по посока на движението с висока скорост.После... 90 мин преди катастрофата били на бензиностанцията,а само на 20 мин от нея стянал инцидента ??!! Къде са били и какво са правили останалите 70 минути??!! Тия будните,които са се спасили,като са видяли,че шофьора кара като бесен посред нощ,защо не са му казали да намали ??

2

Анонимен

преди 2 години

При положение че има оцелели които могат да кажат що е станало а те продължават с тяхните експертизи,вече почвам да си мисля че са запалили празен автобус и че всичко е една постановка..

1

Анонимен

преди 2 години

100 на 100 шофьорът на изгорелия автобус е заспал