107

Анонимен

преди 2 години

България има безобразна медицина,никакво образование,ширеща се неграмотност,лоши сделки с американци и канадци,демографска катастрофа,лоши пътища,упадък на морални ценности ,лош въздух и екология,невороятно скъпа помия за храна от веригите,села без хора,без ток,без канализация...За какво говорите бре ?

106

4epa

преди 2 години

НЯМА ОТКА4ВАНЕ ОТ РУСИЯ- ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДАРЕДЖЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

105

Анонимен

преди 2 години

До Т.Шак Всичко, което ползваш в ежедневието си, е измислено на Запад. Ако искаш пробвай да ядеш руска газ и бензин. Чакай, забравих, че без западните технологии те даже не могат да достигнат до теб.

104

Анонимен

преди 2 години

Радев е от 7то небе от радост!

103

Т.Шак

преди 2 години

Представяте ли си как Путин пише поздравително писмо на розовия чорап, който твърди, че Крим е украински? България не загуби нищо от изявлението на Радев за Крим. Напротив, стопли замръзналите ни отношения с Русия, а от това можем само да имаме полза. Зависим много от вноса на руски горива. На бензиностанцията зареждаме руски горива, хлябът ни се пече с руска газ, 70% от тока... Американски е само... Какво американско имате всъщност у вас. Дори айфонът ви е произведен в Китай.

102

Анонимен

преди 2 години

"Надявам се, че вашата работа като държавен глава и занапред ще съдейства за развитието на конструктивните руско-български взаимоотношения" Не българо-руски, както се полага на поздравителен адрес, а руско-български.

101

Анонимен

преди 2 години

Бай Тошо не успя да направи България 16-тата република на СССР, но фигуранта е на път да ни присъедини към путиновата Рус! Бог да ни е на помощ!

100

US Motherfucker

преди 2 години

Радефф е фурнаджийска лопата. Другариатът от БСП-БКП скоро ще се ослуша, като пръднал в рейс.

99

Анонимен

преди 2 години

Защо Бойко толкова усърдно градеше Турски поток?? Защото обича Турция?? Защото той заобикаля Уйрайна? Най-прекия път до Европа? Защото това е резервния път за доставки на газ за Еропа на Русия?? Бойко всеки ден беше да инспектира строежа, все вдно е на заплата в Газпром..

98

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов подари куче на Путин. Целия свят разчете този знак като България е вярното куче на Русия.

97

Активист на БСП

преди 2 години

България и Русия- две братски народа !!! Венсеремос КПСС и БКП!

96

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов беше най-довериня слуга на Путин. Бойко хвърли милярди в газопровода Турски Поток, с който се заобикаля непокорна Украйна и желанието и да е част от ЕС. Русия нямаше как да преживее доставките и да минават през непокорна държава. Затова реши да я заобиколи през приятелите си Ердоган и Борисов.

95

Гешев и той

преди 2 години

Бойко е пребъде

94

До СРАНДЖАТА

преди 2 години

Фази на скръбта : отричане, гняв, договаряне, депресия и приемане. Вчера бяхте на отричане , днеска герберастите беснеят ...

93

Анонимен

преди 2 години

Радев е руска школа но се отчита на Американците. Спете спокойно демократични деца

92

Анонимен

преди 2 години

На снимката се вижда че не се е подчинил на Путин. Напротив. Стои изправен и го е придърпал към себе си. Путин джудиста леко е излязъл от равновесие.

91

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА! ГЕРБ падна от власт! Падна и др Борисов! Скоро ще падне и пазача му Гешев!-:)) При нов Глав прокурор,др Борисов дали ще е някой вече?-:))) Закона ще го подгони и потърси и в Банкя!-:))))

90

Анонимен

преди 2 години

Другаря Радев дали помни, че лятото бяха изловени българо-руски шпиони, които продаваха секретни документи на на НАТО на Русия?!! Това изявление на дебата от страна на Радев е мко казано нелепо и оскърбително!

89

Анонимен

преди 2 години

Айде пак старата песен Русия ще ни пази от турция а пък от Русия кой ще ни пази?

88

хе хе хе

преди 2 години

Предложил да се видят на руска територия, в Крим....