201

Анонимен

преди 2 години

Възможно е, ако се въведе задължително ваксиниране, в противен случай, абсурд, това ще е вечна агония.

200

обективен

преди 2 години

До анонимен 214 и аз съм като теб .Тия другите сигурно са по-спокойни защото няма да ги боцка Боко ами ще е Коко.

199

da

преди 2 години

Ще овладеете на май... ти пу.....

198

БАЦЕ ИМА ДА ГО ТЪРСИ

преди 2 години

ВАКСИНА ПО ЖЕЛАНИЕ КОЙ СЪС КАКВА ЖЕЛАЕ А СЕГА СЕ ГОТВИ НА СИЛА ВСИЧКИ БОЦ БОЦ МАЙ СЛЕД НОВА ГОДИНА ПЛОЩАДИТЕ ПАК ЩЕ СА ПЪЛНИ

197

Анонимен

преди 2 години

Нулева корупция в България. Този киро е закостенял лъжец!

196

До 210

преди 2 години

Твоят вожд управлява 12г. За това време изгони 2.5млн.българи,ограби българския народ и го оставитай-беден и болести.Затова са починали толкова много хора за една нощ. БОГ да ги прости!

195

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Възраждане и поне съвестта ще ми е чиста.

194

Кирчо

преди 2 години

До АнонименЛЪЖЕЦА И КОКОРЧО КРАДЕЦА КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО СА ПРОТИВ ТЯХ ТУК А ТЕ СПЕЧЕЛИХА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИМА ПОДМЯНА НА ФРАШКИТЕ И СЪС ИЗМАМА СПЕЧЕЛИХА А КАК САМО НИТО ЕДНА ПРОГНОЗА НЕ БЕ ЗА ТЯХ ТУК ИМА НЕЩО ГНИЛО

193

Държавите за пример

преди 2 години

Където силно вярват във властта си , и не поставят думите им под съмнение , ваксинираха се и сега имат бум на болни с кОвиД , и така че бъде до деветото пришествие т.е до всяка ваксина на шест месеца !!! В Мексико защо няма вирус , защо хотели и заведения са на сто процента пълни , и дума не става за мерки там камо ли ваксини ?!?!?!? Изкарах един месец там , и забравих за цялата истерия в Европа....

192

Анонимен

преди 2 години

Тия щели да искат един тон бележки от социалните за да не дават евтин ток на народа а само на ,,бизнеса,, .Бизнес който самия ЕС е отсвирил. Тия си търсят боя още от сега. Май не разбират че нямат мнозинство и тия с които влизат в коалиция само да разберат че им се повдига рейтинга сред народа и ще развалят коалицията. Не може да вдигаш тока на народа като му искаш разни бележки за да му вдигаш тока за сметка на ,,бизнеса,, душман на народа и да искаш да управляваш.Свършено е с тия.Не ни трябват

191

Анонимен

преди 2 години

Днеска умряха 5 автобуса от ковид , Радев твърди че се справя с кризата

190

Анонимен

преди 2 години

Е то целта на мнимата пандемия е да се затваря бизнес. Най- набодените държави в момента са много болни. Тоя що лъже. Вече май всички схванахме че фашизма се е събудил!

189

Е, тя овладявана

преди 2 години

Кацаров каза, че е овладяна. Едни 250 умрели на ден, какво толкова ги броиш, кириле?

188

В.

преди 2 години

Ще овладеете трънки. Айде махайте енергийната борса да няма бой.

187

Боко

преди 2 години

Ае драскачи. Тва е от мен. Другия път като ви видя ще сте кротки и набодени. Айде на бахура

186

Ще се съгласяват,

преди 2 години

защото днаят, че им е за послено - и на Славчо и на Ристо и на Корнела (персонално). При следващи избори ще гледан НС само отвън. Славчо избухна като ферментирал компот и заля тия, които го мислеха за шампанско. Ристо, коалирайки се с комунисти отблъсква и последните мохикани на дясното. А Корнела, тя се самоуби политически и като престане да е управител на "БСП"ООД ще потъне в забвение.Ще драпа с нокти и зъби да додрапа мандата до край това НС. А ние ще чакаме да ... падне тавана.

185

198

преди 2 години

Ако ви оставят да си правите каквото искате ще умрат куп хора. Искаш анархия. За доброто на всички трябват правила. Имахте време да покажете отговорност. Ама ходихте напред назад, после по нелегални партита, после с фалшиви сертификати. Сега ще ви налагат. Защото сте магарета.

184

анонимен

преди 2 години

До Защо? И аз питам 2009 защо гласувахме за един абсолютен престъпник.

183

анонимен

преди 2 години

До АнонименНе, не ми се гади. Ще си отиде и той, ако е корумпиран. Гади ми се от лицето, което ни управляваше 12 години.

182

Зоро

преди 2 години

Двамата шивачи от приказката "Новите дрехи на царя" са във вихъра си! Разпъват невидима мрежа, тъкат най-фино невидимо платно. Браво - скоро ще лъснат!