241

дежавю

преди 2 години

Комунистите ни обещаваха светло бъдеще,но живееха в настоящето-предимство при приемане в институти и университети,пенсии за активни борци,предимство за приемане на работа,за апартаменти,коли,перални,цветни телевизори и места в гробищните паркове.Тези са същите.

240

.

преди 2 години

Ето ги ваксинаторите. Да си дойдем на думата. На ресторантьорът може да му е по-важно да си нахрани семейството, но на Киро му е по-важно да ваксинира.

239

Само

преди 2 години

Когато,ако,ще направим,може би!Кире стига с бъдещето време и условностите!

238

Анонимен

преди 2 години

Как ще решим проблема с пандемията? От коя западна старна ще се поучим? Всички са в криза. Никой не е загърбил пандемията. Напротив, две години минаха и перспективата е да се живее така до безкрай. Надявам се да не повтаряме чужди грешки, а да намери собствен път.

237

Ямболски цървул

преди 2 години

Петков......жандармерията,полицията и армията е ЗАД НАС!.Внимавайте какви ги върите,за да няма някой провиснал политик на някое дърво.Докато е скачал от високо и не му се е отворил парашута.

236

Кир

преди 2 години

Разбирайте-когато ваксинираме цялото стадо.Още един разбирач на ваксини, ама не е познал.Каква е тази ваксина,дето трябва да я подновяваш на всеки шест месеца и каква е тази болест,дето можеш да я изкараш безсимптомно?И сертификат менте на всичкото отгоре.Айде нема нужда.

235

Анонимен

преди 2 години

С ваксините всяко правителство иска да си реши проблема с епидемията за времето през, което ще управлява... Изобщо не ги интересува мнението на хората и, дали ще има последствия за здравето им в далечна перспектива...

234

Евгения

преди 2 години

Скрий се бе , ваксинатор! Ти работиш против България! Затваряш тецовете, спираш Белене, приемаш Македонския езек, приемаш Истамбулската к0нвенция, купуваш още изтребители за мииарди, и ВЪВЕЖДАШ ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ! скривай се от където си дошел!

233

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм твърдял, че най-големия проблем на България, е че по всичко приличаме на бананова република, но нямаме климат за отглеждане на банани. А гласоподавателите ни са като тези от Освалдо и Есмералда.

232

Ямболски цървул

преди 2 години

Само не въвеждай ваксинацията,че тогава ще си отидеш в Канада с болки в гъазъат.

231

Анонимен

преди 2 години

Не виждам що да отпадат мерките само за ваксите, като предимно те придобиват чувство за безсмъртие, не спазват дистанция, одат като цветарки навсекъде и заразяват хората, които се пазят.

230

до 248

преди 2 години

Грешиш, баща му Петко е бил служител на ДС, знаят го в Канада българите. Кирчо е продукт на модерното продуктово позициониране, а парите са на Сорос и Шалом. Вижте кой е съоснователя на ПП, за да ви стане ясно. Парите казват кой поръчва музиката

229

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Новите анимационни герои от Мадагаскар :)

228

Обективно погледнато

преди 2 години

Киро Конституцията спокойно може да бъде определен като "балконско дете". По думите на баща му, семейството е напуснало България през 1989 по маршрута ГДР-Куба и по-нататък (много направиха така тогава). Киро е бил тогава 9-10 годишен.Расъл, възпитаван, учил и шлайфан по друг тертип. Познава България от Нешънъл Джеографик. Отглеждан е като скрита ДС-лимонка. Сега е дошъл на мисия. Първият й етап му се брои успешен.С хилене, общи приказки и машинна помощ -спечели.Дали ще има втори - от нас зависи

227

САМО ЗАБЕЛЯЗВАМЕ:

преди 2 години

--ТОВАРИШ *** , ТОВАРИЩ ВИГЕНИН , ТОВАРИЩ ПИРИНСКИ....ВСЕ ИДВАТ ОТ ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ОТ САЩ---ЗА ДА НИ УЧАТ НАС НА ..."СОЦ-ДЪРЖАВНИ УСТРОЙСТВА" И РУСКИ КОМУНИЗЪМ......А , ДАЛО ТОВА Е СЛУЧАЙНО ,БЕ....ХА,ХАХААААААААА...КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........

226

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Кирца, неправилно анализираш ситуацията и победата си на изборите , Ти спечели защото игра във служ. кабинет против ГЕРБ -- хората наказаха герб със твоето избиране и се надяват да довършите работата до края !Рашков свърши много работа ,но е до средата ,а вие трябва да стигнете до края това ви е задачата ,първа и единствена задача , а вие спорите за изграждане на атомни централи --което е много далечно и другото е че се захващате със омразната тема за ваксинация и бъркаш НАШИТЕ приоритети !

225

Тоя

преди 2 години

не може да си оправи паспорта, нас ще ни оправи.Нали беше служебен- защо не ваксинира хората.Некадърни балалайки.

224

П.К. инк.

преди 2 години

Тези двамата и опашките от чакащите за подаяния нищо не могат да овладеят. А баш комитата да дежури на червения телефон и като вдигне слушалката, единствените неща, които му е позволено, е да козирува и да изговори: Заповядайте. Толкоз.

223

Кирчо Умното

преди 2 години

"Смятам лично да се заема с тази тема", заяви той. И добави, че има представа кое спъва желанието на българите да се ваксинират: ниското доверие и притесненията им за съпътстващи заболявания. Петков обеща да събере експерти от всички области на медицината, които да консултират хората дали техните предишни и/или придружаващи заболявания позволяват"------Този от първия ден взе много да ме забавлява :) ваксинацията срещу коронавирус.

222

Анонимен

преди 2 години

Петков: Когато овладеем пандемията, ще форсираме отварянето на задния двор барабар с Кокорбаши Асан.