31

Анонимен

преди 2 години

Човечеството не за пръв път се среща с корона вируси, и те са риновируси както всички видове грипове. А настиката няма нищо общо със заразяване с риновируси, а просто простудата намалява имунната защита и често дава воля на бактериални инвекции.

30

епидемиолог

преди 2 години

='например риновирусите причиняват настинки, грипните вируси причиняват инфлуенца, а COVID-19 се причинява от коронавируса SARS-CoV-2' === Eто заради такива безумни изказвания-каламбур, хората с право не ви вярват за нищо повече. Дори и да отмине този престъпен цирк и виновните бъдат наказани, ще минат десетилетия докато хората си възвърнат доверието в здравната система. Дори в световен мащаб. А за мейнстрийм медиите, дори не виждам шанс някога! След масовото самоубийство което си извършиха.

29

Ето я целта

преди 2 години

Редактирането на човешкия геном има потенциал да подобри лечението на болести, но ползите от него ще бъдат реални, само ако го внедрим в полза на всички хора, вместо да подхранваме неравнопоставеността в здравеопазването между страните, коментира Тедрос Гебрейесус, генерален директор на СЗО.

28

Анонимен

преди 2 години

Признаците на COVID-19 могат да имат някои особености, но те обикновено не са лесни за разграничаване от тези на други респираторни инфекции като настинка или сезонен грип (инфлуенца), посочват от Министерството на здравеопазването.. . . . . и ако имаме технология за полимераза на молекулярно или още по добре атомарно ниво, може да намерим и сифилис като причина! Правете си заключенията сега сами !

27

Анонимен

преди 2 години

Никакви! И тестовете за ковид са на същото мнение!

26

Анонимен

преди 2 години

Какви са разликите между настинка, сезонен грип и COVID-19? За настинка няма пътека 1400 лева и неможе да се ползва за точене на касата.

25

хъмммм

преди 2 години

При 90% от хората няма разлика. Дори не разбират, че хремата е корона. Виж при хипохонриците е друго.

24

Анонимен

преди 2 години

Настинката е коронавирус

23

Пейо

преди 2 години

Няма такова нещо, като настинка, това са бабини деветини!!! Има виросна и бактериална инфекция, като втората се лекува с антибиотици.

22

анонимен

преди 2 години

Живеем в трудни времена и ще се справяме с тях както можем, ако можем.

21

Анонимен

преди 2 години

Грипът е по-тежък от ковид.Ковид е по-лекия вирус от грипът.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 пълни глупости. Ковид нищо ме унищожава, но доста хора лекарите ги унищожиха.

19

Анонимен

преди 2 години

Ковид унищожава бъбреците. Със или без ремдесевир.

18

Анонимен

преди 2 години

Ами няма разлика, в името на пътеката в бг всичко е ковид. Кои влезе в болница го уморяват с антибиотици. Ремдесивира пък унищожавал бъбреците.

17

Анонимен

преди 2 години

Ваксината задейства имунен отговор срещу ковид. Самоунищожава се ваксината до 2 дни. Чрез фалшива тревога задействаш защитните механизми. Ранни странични действия -часове до 1-2 дни след това лека температура, отпадналост, болки в ръката. Късни реакции-1 на 1 милион души, най-късно до 3 седмици. Няма други късни реакции. Не ги слушайте конспираторите , няма описани, не съществуват!!!

16

Анонимен

преди 2 години

хайде не останадругата седмицаочакваме кунчеф да се върне на работа

15

изроди

преди 2 години

мой много добър познат почина от ковид буквално за 2 седмици, хвана го леко после изведнъж го приеха в болница и 2 седмица изпадна в кома след което си отиде, не познавам човек да е починал от грип или настинка

14

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между грип и кромид? Ами няма такава! Опа! Грешка, при второто ще ви бодат 2 или 3 пъти годишно със сатанински бъркочи докато *** от неестествена смърт.

13

Анонимен

преди 2 години

Съществената разлика е в смъртността. Примерно при хората на възраст над 80 години, ако не са ваксинирани умира един на всеки пет заразили се с коронавируса, а при 30-39 годишните един на 317 заразили се. При грипа и настинката на практика няма такива.

12

Stranger

преди 2 години

До РеалистА има ли неща, които знае ваксинираният за в бъдеще? И какво е по-различното на едното от другото? Времето ще покаже. Давам 6 месеца.