51

Върбан

преди 2 години

Разликата е че новата настинка я използват за оправдание да почернят живота на целия свят, като си служат както с лъжи, така и с насилие.

50

Анонимен

преди 2 години

До Iordan Ivanov DouserПий си хапчетата. Бързо. Всичките.

49

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Experts have possible to see video report with Vladimir Vladimirovich Putin from 22.November 2021. Внимание снимана е атака с дигитално холограмно оръжия срещу ПУТИН на 22 .11.2021. Вижда се по време на разговор прави как го пресканирват обемно прецакващо с КОВИД генератор 4.79 G COVID generators and acitvators../Первой КАНАЛ МОСКВА/ Отлично се вижда реакция на лицето и тялото на известния телеводещ..

48

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Experts да огледат внимателно видео репортажи от мач на" МАНчестер Юнитед "в ИСПАНИЯ.НАд 12 000 зрители за следени като НОСИТЕЛИ НА COVID MUTANTS ПО ДРЕХИТЕ ПРЕДИМНО ПАНТАЛОНИ>>НАд 70 % СА СЛЕДЕНИ КАТО ОПАСНИ ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ ВКЛ НА ТЛЕЕЩИ <ТИХИ,СКРИТИ ЗАРАЗИ.Включена е система за автоматизирано следене на ОПАСНО ЗАРАЗНИ БОЗАЙНИЦИ >..

47

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Warnings about CHORINE TOXIC TERROR !!Въпреки писмени предупреждения за блокиране ОБГАЗЯВАНЕТО С ХЛОРНИ ПРеПАРАТИ ПРОДЪЛЖАВА>В Обемно обгазен трети етаж на поликлиника в Белене преди месеци засякохме сиво черни COVID MUTANTS по границите на обгазения обем. Веднага след това се разболяха доктори .. /мутантите бяха дълго живеещи, опасни при вдишване и попадане на дрехите. ПЕРЕТЕ С ВОДА НАД 60ГРАДУСА дрехите вкл ПАНТАЛОНИ>

46

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Warnings about MED MAFIA !!! Традиционно медицинската мафия ползва хлор токсични препарати за ТРАЙНО ТРУДНО ЛЕЧИМО УВРЕЖДАНЕ НА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ. Предизвикват остър обемен срив на вътрешно климатичната биосферна охрана. Жертвите развиват остри респираторни увреждания вкл заради нано мутантите проникващи през устата. СЛед неправилно лечение получават БРОНХИТИ><ПНЕВМОНИИ<АСТМА,ДИАБЕТ<ЛЕВКОЗИ>>Моя син се излекува за три дни в горещи минерални басейни без химия в Чифлик. След спастичен бронхит.

45

Анонимен

преди 2 години

И аз не можах да объркам ковида с грип - такова чудо досега не бях карал... не слушайте разни шарлатани ами се ваксинирайте.

44

общото е

преди 2 години

че ВСИЧКИ те водят до по-тежките заболявания.Водещи до летален изход.Които НЕ СЕ ЛЕКУВАТ адекватно.И то УМИШЛЕНО.

43

noFreeman

преди 2 години

Никакви...

42

Анонимен

преди 2 години

няма разлика защото са едно и също нещо

41

1958

преди 2 години

До Анонимен 54:Абсолютно сте прав!При мене,точно преди 1 година,от най-обикновенна настинка,която подцених,стигнах до тежка двустранна пневмония!Така се случи,че беше в навечерието на Коледа и Нова година.След това по-спешност бях приет в болница и лекуван 6 дни,колкото е по-клинична пътека.Една година по-късно,до ден днешен се довъзстанявявам.Имах постковид симптом-кашлица,който най-после е излекуван?!Вече съм ваксиниран,сертифициран,но кошмарът беше наистина голям!Не се плашете,само смелост!

40

Анонимен

преди 2 години

Ковид няма нищо общо с грип, не може да се сбърка и лично аз вече не вярвам, че може да се кара безсимптомно, след като се разболях. Такова чудо не бях преживявал, трета седмица вече и сега съм в болница с пневмония.

39

До 52

преди 2 години

Абе, като пишете такива неща, мислите ли изобщо, че този човек има деца, внуци, близки, които като ви четат про.стотиите.... Нямам думи за нивото в тая държава. Що за хора сте?

38

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е омрел!

37

Анонимен

преди 2 години

ковид 1984 е нов сериал с тенденция да надмине по трагичност Робинята Изаура и по дългосрочност Далас и Дързост и красота. изключете си телевизора. ако внедрят сапунката в живота ви, набийте актьорите и провесете продуцентите по дърветата

36

Анонимен

преди 2 години

И тука Кунчев го няма.....

35

Анонимен

преди 2 години

Смешки

34

епидемиолог

преди 2 години

до 42== Че са по заразни от други грипни вируси, имам предвид последния- мога да се съглася. Но че е 5 пъти по 'силен' е глупост. За възрастни хора е по опасен, но за млади хора и деца е почти нула. Има достатъчно официална информация за това. Това че нападнаха с 'ваксините' си и младежи и деца не бива да заблуждава никого. И това че с PCR тестовете всички други грипове изчезнаха е лов за наивници.

33

Анонимен

преди 2 години

Няма разлика.

32

Анонимен

преди 2 години

Риновируси, грип, коронавируси, които споменаваш са три РАЗЛИЧНИ групи вируси.