21

Анонимен

преди 2 години

Най-тъжната част от цялата работа е, как хората си мислят, че ще спасят парите си от инфлацията, купувайки нещо 3-4 пъти над себестойност, плащайки цялата инфлация за 15-20 години напред накуп.

20

Анонимен

преди 2 години

ако нямаш 50% от цената въобще не се захващай, банките масово ти дават до 100% но по-голяма сума я плащаш повече години и оскъпяването е нечовешко, един познат подписа 60 хил евро и му излизат 30хил в лихви , така че за времето когато ще изплати/продаде трябва цената да е +50%

19

Киро Брейка

преди 2 години

Ей *** абонирайте се за мен в Пейтриън да ви обясня за бизнес, пари и инвестиции.

18

Коментатор

преди 2 години

Явно не сте слушали за инвестиции от Киро Брейка.

17

Теди

преди 2 години

Доза Обич са престъпна организация и не трябва никога да излизат от затвора за престъпленията си срещу обществото като застрашават живота на изключително много хора

16

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че повечето пишещи в тоя сайт юзъри нямат много връзка с реалния живот. Никога не са се опитвали да си купят собствено жилище, нито се е налагало да вземат сериозни финансови решения. Само така може да се обясни повсеместната неграмотност в коментарите по отношение на това кой колко се е "прецакал", каква част от дохода трябва да внасяш, за да не си се "набутал" и други подобни "акъли" на необразовани индивиди.

15

anonimen

преди 2 години

Къде са парите беАлчността ви ли пак ги открадна Срамота сте всички за БългарияВместо да крадете ги вложете в хората в бъдещето на децата на всички Не ви ли писна да се излагате пред ЕСТе са луди щом отпускат толкова много пари а те не стигат до нас хората които не крадем

14

Анонимен

преди 2 години

Себестойност на 1м2 в София 500-700? а го продават на 1500-3000 .. ашкулсун-машала бе будали. Скоро ще разберете магаре боб яде ли.

13

Анонимен

преди 2 години

От материала се тазбира че бантустанците от прованса залагат колибите по селата щото нямат кинти и за първоначалната вноска и вземат апартаменти в София. То затова градът замириса на чесън и некъпано .

12

Анонимен

преди 2 години

Леле-мале, новите роби на 20-40 г вилнеят като не видели. А когато цените се сринат а това е повече от сигурно смятайте как ще се почувства това стадо бабуини.

11

Анонимен

преди 2 години

Има заеми за връщане, да кажем ли кой ги взе

10

Радикал

преди 2 години

Източват излишъка от бюджета и го раздават под формата на кредити и така изкуствено се държи стандарта на живот нисък и хората зависими от банки и лихвари. Това е съвременното робство.

9

ИЗМЪКНАЛ СЕ

преди 2 години

Миналия месец след яко напъване върнах всичко по заема за жилището и повече не мисля да правя тази грешка найстина си роб на банката бъдете здрави всички и късмет

8

ноемално

преди 2 години

Излъгаха ги с ниски лихви и двойни цени на жилищата. Така се набутаха с поне 8% лихви сравнено със старите цени. И вноска повече от 10% от дохода е чисто набутваме.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимно 5-Много сте!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Та ето така се надуват цените, ха сега след преброяването колко са празните жилища в София, защо го криете?

5

Анонимен

преди 2 години

такава ще да е ориста на потомствения роб-бачкатор!

4

Анонимен

преди 2 години

Покупката на жилище с цел живеене (масовата практика) не е инвестиция!!! Както покупката на бижута или дрехи или храна!

3

Анонимен

преди 2 години

30% за ипотека, 30% за парно, ток и вода, 30% за храна и напитки, 10% за цигари. После кредити.

2

Анонимен

преди 2 години

Това да имаш готови пари и да ги вкараш в недвижими имоти го разбирам,ама това да се набиеш с двайсетгодишна ипотека във смутни времена когато до десет години болшинството от работещото население ще е излишно и ще му бъде осигурен един безусловен базов доход с който ще може само да преживява си е живо самоубийство!