27

Анонимен

преди 2 години

Машинният вот се манипулира, затова и в цяла Европа не се ползва. По-интересно е, защо никой нищо не казва и всички са доволни

26

П.К. инк.

преди 2 години

Победа с 15 процента? А другите 75 къде ги слага този василчо? Известно е, че в години на съдбоносни избори, нараства нестабилността, която влияе негативно на икономиката на всяка страна.Доказано е, че психиката на хората издържат нестабилността за много кратко време. А след това, той просто престава да ходи на избори и не се интересува повече от това, което се случва. Не случайно, нито в САЩ, нито в Англия, нито във Франция и през ум не им минава да организират твърде често предизборни битки.

25

До 42

преди 2 години

Техните деца и внуци ни яхнаха отново! Народът ни има робско търпение и желание да бъде мачкан! Нарушението на конституцията се приема като голямо геройство!

24

Доволни ли сте?

преди 2 години

Така се лъжат 80% д... Сътрудниците на ДС ни доведоха Радев на бял кон! А през цялото време ни плашеха, че Борисов ще се върне на бял кон.

23

Случаен минувач

преди 2 години

Ние сме си виновни. Народът ни е пасивен и т ъ п. Овце сме си. Радев наруши Конституцията поне 2 пъти - никой не се интересува, муха бръмнала. Защо съдебната власт не го почна веднага? В друга държава, ако действащ президент наруши конституция - ще го смачкат!

22

Анонимен

преди 2 години

А бе не измряха ли тези агенти и доносници на ДС?! Господ много забавя. Туй Василев, Маринов, Рашков, Атанасов, Бойкиев,..... ? Куп ненужни стари пръчки! Трябва да се прочисти тази държава.

21

Куку

преди 2 години

Братя Василеви!!!! Не останаха заводи за приватизиране-крадене.

20

Все повече

преди 2 години

Имам усещане че участваме в някакъв режисиран политически инженеринг. Радев говори като малограмотен въпреки че е завършил с отличен природоматематическата и няколко висши. Изпуска уж случайно реплики и американското посолство си мълчи до след изборите. Изборите се превърнаха в един вид референдум - 70 процента им е все тая, а от останалите 30 повече от половината са благосклонни към Русия и имперската политика. Днес ЕС са приели този факт.

19

Точно

преди 2 години

....си гарантира победата с подкрепата на протеста на Сорос! А другите "мутри вън-мутри вътре-мутри навън" бяха изчегъртани като натрапници на протестите,на умните и красивите...Но пък сега пък всичко е точно!

18

Анонимен

преди 2 години

грешката на Борисов беше, че не разкара цялата *** от протестите както трябва, с благородство и великодушие не се побеждава простотията и сега берем плодовете на тая мекушавост... ДС агенти,*** и стари муцуни от нафталина ще ме управляват в 21 век, пълно падение...

17

В цял свят..

преди 2 години

никой не обича ченгета, доносници, агенти, военни търтеи.......... Само беди и нещастие носят........... Василев, Радев, Рашков..... и. т. н......

16

Анонимен

преди 2 години

Долу комуниста Радеф!

15

До 31

преди 2 години

Природно ли си толкова npoстo или го тренираш усилено???

14

Агент ПАСКАЛ

преди 2 години

Заедно с Радев-опорочиха паметта на Васил Левски - през 2020 правиха поход до паметника на Левски, за да подготвят военния преврат..... Обаче ковид ги забави с 2 години...... Ако има господ и Левски-ще си го получат.....

13

Анонимен

преди 2 години

Всички комунисти станаха юмручета!Само Корнела я нямаше на пировото хоро!

12

До 19

преди 2 години

Кви гpo6apи те преследват 6е мЪлyмняк

11

Васил Василев-1976

преди 2 години

Става агент на ДС/БКП-ПАСКАЛ.............27 агенти на ДС/БКП +РАДЕВ - направиха военния преврат в европейска България........ Никакви протести,а организиран пуч-МАЙДАН-ресто на Путин за МАЙДАНА в Украйна............ Това го пише в историята на България.....

10

Арабска поговорка

преди 2 години

Важното е кервана да върви, а ние сме много щастливи, че сега излизат субсидираните от мафията журналисти, социолози, издания и бизнесмени. Трябва да се строят нови затвори.

9

Василев е зависим

преди 2 години

Този е мултимилионерът комунист Васил Василев, собственик на Хладилния завод в София. Закупил го е за без пари 1994 г. с помощта на червените куфарчета и БКП. Притежава и други апетитни имоти откраднатии по същата схема от българския народ. Василев е дал цял етаж от хладилния завод на телевизията на БСП.Води и пропагандно комунистическо предаване в същата телевизия. Синът му доскоро беше съветник на пРезидента на Решетников Румен Радев. Това са хора зависими от БСП и Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

Много е глупав този Василев. Много нелепи са му разсъжденията. Но 60-70 процента от народа са същите npoфани.