20

Анонимен

преди 2 години

Кадруването в ДПС не е много успешно напоследък, помогнаха на Радев на предишните избори и сега проблеми, избраха си Гешев, пак проблеми. Усещам как и с Шиши ще берат ядове. Доган губи форма, даже и проекта му ИТН се сгромоляса.Жалко за хората, които го крепят на власт, да си прави схемите.

19

Анонимен

преди 2 години

Българина не е много умен, но чак пък толкова, да избере коалицията Магнитски. ДПС е главна причина да няма прогрес в държавата.

18

избирател

преди 2 години

Трябва дасе напаравят промени в изборния закон двойно гражданство не с е предава по наследство.След *** на български гражданин с двойно гражданство се прекратява и гражданството а не наследниците да продължават статута.Освен това граждани които си плащат данъците и са в час с нещата да гласуват и то д астане задължително както в други страни .Виждаме че от 6 милиона избиратели гласуват от 2-3 милиона останалите са навън и интереса за гласуване е 10-15 %

17

Радев

преди 2 години

Е завършил със златен медал природоматематическа и няколко висши с отличие и той говори като малограмотник, изпускайки реплики за родина майка и че Крим е руски. Айде моля ви се. Това си беше режисирано- да косолидира с едното турския вот и с другото проевропейскя вот. После пришиха единия към другия и ето ти вота за Герджиков. Американците си замълчаха а Руснаците се присмяха. Явно имат пръст в това театро.

16

Анонимен

преди 2 години

А фигуранта не беше ли избран през 2016 с гласовете на ДПС....хахаха....значи резил е било тогава!

15

гого

преди 2 години

Гласуването от чужбина без ограничния и по по-облекчена процедура отколкото в България се въведе от последният избирателен кодекс на ИТН (Слави Чалгата) и Фигурант Радев. Мрънканията за гласовете от чужбина - към тях!

14

Анонимен

преди 2 години

Аз като Космополит съм за мир и дружба между народите. Вместо да се вайкаме за 90 000 гласа от Турция, по-добре да направим гласуването задължително със съответно отнемане на българско гражданство при две поредни манкирания.

13

Илия

преди 2 години

Какви изборни престъпления бе другарю. Какво непрекъснато плашите с Турция. Твоята заплата като посланник в Турция как беше....Живя ли си с кеф там. Половин българия пазарува от Турция, ходи на почивка в Турция и са доволни от отношение, цени....Плашите и си играете с християни и мюсюлмани а лапате като невидяли и то от мойте..нашите на обикновенните хора - данъци. А седнете си вече.. Знам че няма да стане дебелооки и дебелокожи сте..Да сте здрави. Аре

12

Анонимен

преди 2 години

Аз като Българин се разграничавам от подобни изказвания , било каквото било трябва да се гледа напред

11

помнещ

преди 2 години

Я питайте бившият министър на Външните работи,от времето на Иван Костов и СДС крадците" Убавото Наде"! Беше (Михайлова) тогава,па после (Нейска) това си е личен избор де.Зет и е турчин! Та тя не би споделила нищо лошо за Турция мисля!-:))) Но този мъж е истински българин! И днес тогавашния Киряк Стефчо предател българин е жив! Борисов къв го дири в Турция при Ердоган при 2 рите избори?-:(( Факт!

10

Далкълъч Салим

преди 2 години

Този дядо пак ли изнамерихте да мънка с неговото значи, забравя имена, забравя какво е тръгнал да казва. То възрастта не е порок. Лошото е, че не е наясно с нищо. Щели да съдят? Кого, бе деде? Я си гледай старините и не се пени. И всички останали. Вижте хорото в Славяново, то няма бели хора на него. Вие сте тръгнали Турция да оправяте. Инфлацията колко била, и Ахмет Давутолу. Дядо още три живота Аллах да ти даде, книга като на Давутолу неще напишеш. Гледай си пенсията и Турция не я мисли. Аман!

9

Анонимен

преди 2 години

Турският кандидат на ГЕРБ спечели изборите в Турция.

8

Моци

преди 2 години

Ама нека се видят колко струват герджиковци!!!

7

Даскала

преди 2 години

То и сега резила за ГЕРБ е пълен !Подкрепата на ДПС за мафията , също е резил но за тях!Сами се разобличиха че продължават да служат на обръчите от фирми на Доган и да се облагодетелстват от тях!Крадат брате и българи и турци заедно нямат спиране!

6

обективен

преди 2 години

Защо през 2016 ДПС като подкрепиха президента нямаше проблем а сега има тия който гласуваха тогава са същите .

5

Анонимен

преди 2 години

Независими телевизии излязоха с данни че Радев е взел първия мандат с гласове от Турция , но сега не е много удобно

4

Анонимен

преди 2 години

Герджикооглу нямаше да спечели дори с гласовете от Турция!

3

Анонимен

преди 2 години

И аз бих гласувал за Герджиков , не живея в Турция дърт козел

2

Анонимен

преди 2 години

Какво им има на хората в Турция , тез от Англия по умни ли са дето са гласували за зеления чорап . Не си играйте с хората ще ядете сопата

1

Анонимен

преди 2 години

Герджик на турски означава гиздав,затова си го харесват комшувците..