22

смях

преди 2 години

Тия всяка седмица теглят нови заеми , щели да намаляват бюджетния дефицит . Нема такива мошеници ! Ганчовци , какво си докарахте на главата ...

21

СМЕХ...

преди 2 години

РАДЕВ ВЕЧЕ ЗАКРИВА ВСИЧКИ ПАРТИИ У БЪЛГАРИЯ ....РИСТЕ , МАЯМАТА И ХАДЖИГЕНОВ САМИ СЕ ЗАКРИХА....ОСТАНА КОРНИ /..за кметица на с.Крушовица..//... А ЧАЛГАРО -ИЗОБЩО НЕ Е ПАРТИЯ ..А , СРЕДНО " ИЗКУКАЛ--БЕНД"....!

20

пенсионерка

преди 2 години

...Значи тия....само Бойко ги озаптяваше...Особено каката...Сега го разкараха /не се знае докога/...и те съвсем скъсаха синджира. Радват се, кроят планове...ще каже човек че ще направят нещо. Аз съм на 67 и съм ги гледала тия филми и сериали.

19

Калеко Алеко

преди 2 години

Подалата за втори път оставка г-жа Импексова, продължава с нови сили да чертае визии, реди правителства и издава присъди, както винаги в БСП нищо не е такова каквото изглежда и за каквото се представя, шумкарските номера и похвати на столетницата са си същите от 100 години насам ... !!!

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Абе...токо , токоооооо.....с него кво ше прайме ,бе.....???.. ДРУГОТО СА БЕЛИ , КАХЪРИ ...!МАААНЕТЕ ТИЯ ХОРИЗОНТАЛИ , ВЕРТИКАЛИ , ПРЕСЕЧНИ ТОЧКИ И РАЗДЕЛИТЕЛНИ ЛИНИНИ.....ЩОТО ВЕЧЕ СМЕ ВИ НАМЕРИЛИ СТЪЛБОВЕТЕ ....ХА,ХА,ХАААААААА

17

Анонимен

преди 2 години

Радев ще го подкрепим, ама какво да кажем за партиите ? :)))

16

Анонимен

преди 2 години

Нинова беше ли снощи на Кървавото хоро на Радев и Радевица?

15

Анонимен

преди 2 години

Единственото което искам е ПП да махне дискриминацията срещу третия пол !И съм убеден че ще го постигнат. Това са млади съвременни хора.

14

Анонимен

преди 2 години

Вие сериозно ли промяна търсите с БКП? Българите са наистина много много зле!!! Няма такъв народ смотан!

13

АнонимеН

преди 2 години

ТЕГЛЕТЕ МУ ЕДНА НА РАДЕВ И НА ПОДМЯНАТА МУ ПРЕДИ ДА ВИ Е ЗАЛИЧИЛ КАТО ПАРТИЯ!!! ИСКАЙТЕ И РАЗПИСКИТЕ ДА СЕ БРОЯТ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ НАЙ-МАЛКОТО ИЛИ ПРОВЕДЕТЕ ИЗБОРИТЕ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ А НЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАШИНИТЕ!

12

Избирател

преди 2 години

Че то извън махането на Гешев, каква друга пресечна точка имат тия!?!

11

Анонимен

преди 2 години

най-после светлина в тунела !ПП трябва да разкара вече балканските ценности и да вкара в България западните ценности!За какво са виселииначе в Харвард !

10

Зозо

преди 2 години

А ся да видим червения десен Бойкикев - политическият Коксал баба, дали ще се хване на хорото за БСП? А какво ще си помислят "десните" му избиратели? Дали ще мине 4% на новите изборите?

9

Анонимен

преди 2 години

Бабоооо ти не подадели Оставка мъ. Като каква ще водиш преговори. Като сеяндурка от Крушовица ли. Бегай си на село че катъро днеска изпотроши доваро от къчове. Затъжил сее горкио че нема кой да го язди а го е натопорчил и те чека.

8

Анонимен

преди 2 години

Нинова Техноимпекса не спря да лъже.Социални а колко града е обиколила за 5г.?Колко села?

7

Анонимен

преди 2 години

На пролет очаквам нови избори.

6

Анонимен

преди 2 години

Как с десни средства ще се постигнат леви резултати?Корнело,Корнело,ти ли се правиш,че не знаеш?Нали след управления на вашата партия сме все у лево :) Така де,май сте позабравили девиза на *** "Лева ръка,десен джоб"

5

Анонимен

преди 2 години

Таз каква лицемерка е , не ще да пусне кокала . Един ден лае срещу Радев на другия го поздравява . 4 процента да не хванете

4

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои хора , които са свързани с българската държавна сигурност, искат когато Живко от Варна остарее, всъщност да завърши живота си в дом за стари хора и да няма приятели ? Нека да се разреши проблема, защо ме мразят ?!

3

Анонимен

преди 2 години

Само Възраждане ще работят за инетерисите на България.Всички други ще изпълняват това което им кажат от Русия, ЕС, Турция, Сащ и тн.