34

Анонимен

преди 2 години

Със сърбите можем да си партнираме много добре. И ще го правим все повече занапред. Магистралата сега, газопроводът също през Калотина, горе в Тимошко ще се свържем скоростно. А тия, които само крякат против Сърбия - България не губи Македония заради сърби и гърци. Губи я заради гнусното влашко нападение 13-та година, ама за това незнайно защо се мълчи! Пък и да не се бяхме били като пълни *** на Чаталджа.

33

Анонимен

преди 2 години

Изглежда много от пишещите тук не знаят кой е Любиша Самарджич, Тозовац и много други. Изглежда са паднали от Марс и Балканският полуостров за тях е непозната територия, като Аляска например?

32

българин

преди 2 години

До: номер 35 България е член на НАТО. Сърбия не е член на НАТО. Сърбия получава оръжия от Русия, която също не е член на НАТО. България и Сърбия провеждат съвместни военни учения на Шабла, съвместно със сръбските ВВС, въпреки че не са държава от НАТО. България и Сърбия успешно си сътрудничат а ти, и твоят кумир Путин няма да могат да ни разединят и да завладеят Балканите!

31

Анонимен

преди 2 години

В последните 800г Сърбия нито веднъж не е била партньор или приятел на България. Не се залъгвайте, отново чакат да ни забият нож в гърба.

30

ДДРОнег

преди 2 години

сърбите не са ни приятели, тяхна е вината затова, че в РСМ ни мразят и не признават, че са Българи !!! ___И сега пак сърбите работят за откъсване на македонците от България и да останат под сръбско влияние !!!

29

Сърбия е партньор?

преди 2 години

Сърбия ни напада в гръб когато ние се бием с Турция. Това е факт не само в нашата история. Тези тъмните с големите клюнове и ориенталските танци западно от нас са партньори на Турция и никога няма да бъде простено за това и както типични на падащи в гръб повтарят същият номер и с мънкидония.

28

Анонимен

преди 2 години

Големи *** сте ! Требва вече да ползвам VPN, че да си напиша мнението за слабите сърби :)))

27

Ах, каква драма

преди 2 години

Вучич прави, каквото му наредят от Москва ! Поздравява - поздравява, ругае - ругае !Радев е същия - Крим наш ! ЕС далеко !

26

Бай Онзи

преди 2 години

Първо Мадуро трябваше да поздрави Радев. Дори още преди изборите.

25

Анонимен

преди 2 години

Тоз дългуч не беше ли казал, че България е малка държава а цела Сърбия била нещо (Сърбия е по малка по територия, дори с Косово).....просто казвам :)))

24

sofeto

преди 2 години

Србете поздравляват само предателите на България!

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък ***....ние помним,бе! Сърбе на върбе!!!

22

Фигурант на мафията

преди 2 години

Радев кляка на Русия ! Какъв български интерес защитава ?! Да ни изгонят от ЕС ?! Да ни върнат визите ?! Какво е направил този фигурант на мафията за България ?! Поне едно положително нещо !

21

Анонимен

преди 2 години

Смятай каква изолация , президента на Занзибар ( голям човек) може би щеше да го поздрави и да му се изсмее ама след като тества папаята за ковид го гътнаха

20

Да види Радев !

преди 2 години

Китайци ЗАПОЧВАТ и строителството на метро в Белград ! Досега нямат метро развитите сърби ! 0 км метро ! В София Бойко построи 52 км. - преди него и там нямаше метро !

19

Голям успех на Радев

преди 2 години

Кой друг го поздрави ?! Дори Путин не ! ЕС и САЩ НЯМА да го поздравят - защо ли ?!

18

Българите

преди 2 години

Искрено ти верваме съвсем искрено

17

Анонимен

преди 2 години

Македония е повече Гърцка.Сърбия почти няма бизнес там.Бъшгари имат също повече бизнес от Сърбите.Държавите се управляват от бизнеса,е в някои държави(България) от мафията и олигархията,коятомпритежава бизнеса.Историята и национализма е във вас име промивка на мозъка,което помага на политиците лесно да Ви манипулират и вие да рабптите за по-малко пари и да получавате малки пенсии.Вие губите,а шепа хора живеят в лукс ,койтомвие само може да сънувате.

16

Анонимен

преди 2 години

Радев победи защото е честен хр истиянин и достоен човек: пред целия свят каза истината, че Крим (подразбира се ВИНАГИ Е БИЛ И) е руски, за разлика от лъ жците сат анисти-атих ристи, твърдящи обратното.

15

Анонимен

преди 2 години

китайци строят най-големия в Европа завод за автомобилни гуми в Сърбия . но това не може да го прочетете в българск. медии .