19

Анонимен

преди 2 години

До Барутлиев "За тебе какво е имането" Свободата да решавам и да зависи от мен. :))) Но такива като теб няма да ме разберат.

18

Барутлиев

преди 2 години

До Анонимен 18За тебе какво е имането - да имаш 100 марки сирене и 100 марки кисело мляко и нито една от тях да не е истинско? Също да имаш банани по всяко време на годината ли? Или някой ромул да ограби и утрепе старец безнаказано?

17

Анонимен

преди 2 години

Много народ ме правеха на луд когато преди 20 години продадох апартамента на бул. Г. Димитров в центъра на София и си купих двуетажна къща на село с 5 декара двор. Купих животни и земеделска техника за обработване на земята. От кравите ми е млякото сиренето и кашкавала. От градината са ми зеленчуците и плодовеете. От кокошките ми са яйцата. Свинкята е във фризера. А от мен работата. Сега чета и си мисля. Ами ако бях В софия с 1000 лв заплата как ли щях да оцелея при тази скъпотия..

16

Русия

преди 2 години

Костуф Костуф Костуф КостуфБойку БойкуБанани банани банани банани банани банани банани

15

Балтиев

преди 2 години

Ха-ха-ха, и бас държа че 90% от тези "домакински" разходи са за цигари и ракиджос, с друг думи за чака-рака.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Навремето когато викахте 45г стигат стигат и викахте СДС СДС СДС СДС СДС - не мислехте за последствията - искахте демокрация ето ви сега демокрация! Демокрацията е равно на мизерия" Странно, че "мизерията" започна точно когато старите червени другаре се наместиха за половин година в управлението. Както много от предните пъти. А ти явно не си живял преди 89та. Няма такава мизерия. Тогава беше НОРМАЛНО да няма.

13

Анонимен

преди 2 години

отиваш да вземаш климатик за 1000 лева предлагат ти да е на разплащане, защото така е модерно имаш парите но сес ъгласяваш затова е такава статистиката освен това едва ли е вярна по скоро реклама компаниите за кредитиране напомнят за себе си да вземате кредити чиста реклама

12

Един от тях

преди 2 години

Тези заеми са показателни че много хора са в паричен дефицит. Само те си знаят как се справят.

11

Анонимен

преди 2 години

Навремето когато викахте 45г стигат стигат и викахте СДС СДС СДС СДС СДС - не мислехте за последствията - искахте демокрация ето ви сега демокрация! Демокрацията е равно на мизерия

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Затова ли говориш за европейците, все едно са ти взели хляба от ръцете? Не те бъркам с никого. Точно от червеното котило си, и си заслужаваш съдбата.

9

Анонимен

преди 2 години

700 лв на месец! като платиш ток 150 лв, вода 40 лв, парно, интернет, телефон, данаци , итн - и накрая оставаш с някакви си 200 - 300 лв а ако си болен и трябва да копуваш лекарства, - или пък живееш под наеем направо не ми се мисли

8

Анонимен

преди 2 години

До 8.... Ти ако гласуваш това си е твой проблем но не ме бъркай с гласуващите. От първите избори в началото на 90-те когато грасувах за безпартиините а те се оказаха комунисти край с гласуването. За кои да гласувам. За мутрите или крадците. Не не гласувам за такива. Така че не ме бъркай с гласуващите.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Нямам търпение да кредитирам всички дезориентирани радевисти и кокорчовци." Рискуваш много, защото тия са тотална щета. Аз бих си спестил парите: и без това да ги гледаш как потъват в следствие на техния собствен избор е БЕЗЦЕННО.

6

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение да кредитирам всички дезориентирани радевисти и кокорчовци.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Докъде ни докараха евроге.йците да с борим за оцеляването си." Дотам те докара Радев и "умните и красивите". Европейците ти станаха всички шансове да изплуваш от тинята, но ти си избра Радев, за да те закопае надълбокооо. Сега лапай тръстиката и се потапяй. Обещах ви, че ДС ще ви смачка - ето ви първите признаци за това.

4

Анонимен

преди 2 години

Охаааа. Умните и красивите предсрочно изпълняват плана за фалиране на народа.

3

Анонимен

преди 2 години

Мутрите потриват доволно ръце и надуват лихвите за бързи кредити. Ще ям само хляб сол и лук но кредит не взимам. Докъде ни докараха евроге.йците да с борим за оцеляването си. Не ни стига пандемията но и от глад ще мреме. Харесвали ви демоникрацията и слободата бре момци. Ако ви харесва цакайте минуси.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако под домакински разходи разбираме последен модел телефон и телевизор тогава сте прави.

1

Анонимен

преди 2 години

И са гласували за ***. Нека спят на студено сега, да им дойде акъла.