38

ХОРА, СМИРЕТЕ СЕ!

преди 2 години

ХОРА И ШАМПАНСКО НА ФОНА НА 245 ЧОВЕКА ЗАГУБИЛИ БИТКАТА С КОВИТ НА 21 НОЕМВРИ- ТОВА Е ГРОЗНО И ОТВРАТИТЕЛНО.

37

Стар

преди 2 години

Малко ми се виждат процентите за Радев! При бай Тошо бяха 99, 2%! Не се представи добре момчето, още може!

36

Диана

преди 2 години

До Живко от Варна Знаеш ли защо? Защото иначе те се чувстват слаби, смешни и излишни! Трябва да са във властта, да разпореждат и нареждат кой как да живее и да диша, че да ги забелязват другите и да ги слушат, да им обръщат някакво внимание и дори да им лижат д. Това са БСП и техните кучета! Затова трябва да махаме БСП и СИЕ от политиката, за да почнем да живеем нормално..Усмихвай им се и ги гъделичкай под брадичката - те това искат докато им намерим подходящ кучешки приют..

35

Много честен

преди 2 години

Само с 1 любовница съм! 1000% честен!

34

Брр

преди 2 години

КГБ ИЗПОЛЗВА ОТЛИЧНО СТАДНОТО МИСЛЕНЕ! ИНСТИТУТЪТ ИМ Е НАД 300 ДУШИ! А ВИЙ, ВИЙ СТЕ.... знаете какво ПО ХРИСТО БОТЕВ!

33

Много честен, да

преди 2 години

Толкова честен,че ни натресе Киро Лъжливото и Асен Крадливото на които тепърва ще им сърбаме попарата и тя ще е много гореща.Толкова честен,че заедно с Киро си избърсаха гъ.овете с българската Конституция.Отделно честно излъгал съпругата си и честно си назначил любовницата в ръководеното от него ведомство,че и на две заплати.Абе честен е човекът отвсякъде, махна няма.

32

О хо хо

преди 2 години

Да ОБЯВЯВАШ ЧЕСТНОСТ - НЕ означава, че СИ ЧЕСТЕН! ОЩЕ ПО- МАЛКО - ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ, ЗА КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ГАРАНТИРАШ!

31

Диана

преди 2 години

До Makedon Какви равноправни условия бълнуваш, сме.шко? Та вие нямате право дори да имате своите корени, искаш да бъдете равноправни! Не виждаш ли как ви се подиграват сърбите?! Държат се с вас като с ***!..Само защото сте българи! Ето защо ние не можем да приемем тази ситуация! - не може да се унижава човек така, та било той и българин..Но по-важното е, че не може да се унижава българщината изобщо ако наистина искаш съюз с българина! Всичко друго е лицемерие!

30

Киро Рамбото

преди 2 години

Чудото голямо! Повод няколко дядки да се напоркат, все едно не го правят всяка вечер.

29

Асан

преди 2 години

Честен чуек и пенция и заплата взема

28

Диана

преди 2 години

До До Диана Защото ситуацията е такава, см.еш.ко! Що ме питаш, значи! Пиянството на един народ за пореден път ни сполетя - всички сме пияни и много щастливи! За съжаление, ако се вгледаме в опита, след пиянството ни следва плачката..Независимо от интригата зад нея..Ние и досега изкупуваме греха си от Априлското въстание!..Та..не знам след това пиянство какво още ще става...

27

Баба Станка

преди 2 години

Тя и снахата честна. Блага ракия носихме с дядото на сватовете, ама не можахме да стигнем щото дядото блъсна човек с мерцедеса и онзи взе, че умря. Та благата ракия артиста.

26

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои хора, които са свързани с държавна сигурност всъщност искат аз да завърша живота си в старчески дом, те даже искат да нямам жена и деца, даже и приятели да нямам ! Защо е тази омраза ?

25

Анонимен

преди 2 години

Много е честен. Лъгал е години наред законната си съпруга майка на двете му деца, докато е назначил любовницата си Десислава на две заплати с с конфликт на интереси. Най- честният е. Излъга в дебата цяла България, че Крим е руски, за да заблуди руско ориентиран вот и да дръпни вота на БСП. Честен в ушите.

24

Диана

преди 2 години

До Анонимен27 Кой стреля по този ***? Никой не си хаби патроните с такива медузи - хлъзгави и гадни! Просто си го обсъждаме нашио нов президент...Поредно разочарование, наистина, но ще го преживеем..Ко да праиш! Твърде много има да наваксваме от турско, някак ни идва в повечко, явно! Що за нормален човек ще избере този дето го натопи да го дави? Нема такъв! До тук ни докараха тези политици, явно пропадането продължава към следващото дъно..Та..Време е да се хванем за косите като Мюнхаузен

23

Анонимен

преди 2 години

Явно майката ток не плаща,олио не купува гориво не зарежда, е нали е майка на президента трябва да е над тия неща!!!!

22

Диана

преди 2 години

До Makedon А ти как си го представяш това обединение на Балканите? България се обединява с българите в Македония, които не са българи, а македонци, значи...И ставаме българо-македонско обединение - смешно! Българи + българи=българо-македонци!?..Някак не се получава..На сърбите това им се иска! да няма българи изобщо..Гадно!..Разделяй и владей!..Това време е време да си ходи! Истината и пак Истината!

21

Анонимен

преди 2 години

дано истинският президент Гешев някой път ни уведоми за каква държавна измяна искал да съди фигуранта

20

Диана

преди 2 години

Честен сляп политик, живеещ в миналия век! Ето защо няма да се оправим скоро, защото никой не се интересува от политика - за тези хора е важно, че Радев е от тяхното село, няма значение какъв човек е, а камо ли политик..Типично патриархално съзнание, основа на корупцията и мафията днес..С тази култура ще стигнем до кривата круша..Всеки си получава каквото си заслужава - ние също!..

19

Анонимен

преди 2 години

Има Станка Златева тая не я знам