28

Мен

преди 2 години

Да помислим... 146 000 ученика, се тестват 2 пъти в седмицата, за 2 седмици са 584 000 теста, от които 63 са дали положителен резултат / не е ясно дали е потвърден/. Училищата сеят зараза и затова е добре децата да не ходят на училище...

27

Двойна Брадва

преди 2 години

Пускат и Вируси също както и Ваксини. Това е двойна брадва, която да удря хората. Кое по-голямо зло не е ясно още.

26

A след като са

преди 2 години

63+26 положителни, дали карантинираните класове са ПОНЕ 89? Или отново си пеем старата песен "Ама те бяха с маски и не са заразили околните" ? Жалка картинка.

25

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте, да ни 'пуснат" български щам за назидание и сплашване на непослушните!!!Но, отново не се потдавайте!Последствията от ваксите са доста по-страшни!

24

Връщат Ковида

преди 2 години

Това се случва сега пак ще почнат да скачат случаите на заразени и умрели. Сега този сезон трябва да е ваканция, а тези хулиганести деца да се напънат да учат лятото, а не да ходят по Гърция и Дубай на почивки.

23

Фют

преди 2 години

*** необразован народ. Антигенните тестове НЕ хващат Никакъв вурис, а възпаление.Имате телефони по 1000лв ,а не можете да прочетете научна литература как работят едни тестове ,че дори и описанието на самият тест пише 40+ заболявания.

22

Не тестове А

преди 2 години

Задължителна имунизация на учители и деца от всички възрасти и класове. Това с тестовете е лигавене и несериозно.

21

Ето ЗАРАЗАТА

преди 2 години

Това са огнищата на зарази от всякакви вируси. Пускат ги пак сега и Ковида ще тръгне и на коледни и новогодишни празници хората ще ходят по гробищата да погребват близките си.

20

Сб

преди 2 години

Грип е силно казано, по-скоро сезонна настинка. Това стига да имате работеща коректно имунна система.

19

Анонимен

преди 2 години

антигенните тестове не хващат, ако си заразен в началото. Казвам го от личен опит. Да се дава сертификат за 48-72 часа на база антигенен тест е престъпление.

18

Нормален

преди 2 години

Четейки коментарите на хора, които са против елементарен тест и наричат Ковид "сезонен грип" разбирам защо сме на дъното в много класации. Изказването за "лошия материал" не е било лишено от смисъл.

17

Анонимен

преди 2 години

Не трябва едното да се отъждествява с другото всичко различно трябва да се походи по различен начин Представете си тези положителните да продължат да циркулират колко още биха заразили А за лечението на болни парите са други

16

House M.D.

преди 2 години

Авторката отново оправда името си, като ни развесели. В статията не е дадено процентното съотношение положителен тест/общ брой тестове, нито пък е написано името на производителя.

15

До 13

преди 2 години

Правила, водещи до насилствена смърт е забранено да се спазват!

14

Шаши

преди 2 години

До 11: А лапите? Как ги криеш. Имам много добър обущар. Ще ти направи чепици, един път.

13

анонимен

преди 2 години

Очевидно е, че най-добре умеете да се зъбите, да псувате и да пишете обидни думи. Другото, което добре умеете е да не спазвате правила и да мързелувате. Едно разберете: Умният човек, който е и с душа и с богат вътрешен живот се адаптира към всяка ситуация, колкото и сложна да е тя. С вашите лиготии и грубото погазване на всякакви правила и изисквания убихте много хора от вируса. Заради вас са починали, защото при ръст на случаите бяхте в кръчмите.

12

11 лъжеш

преди 2 години

Откажи се, заради такива като теб, млади хора са принудени да се ваксинират и умират!

11

анонимен

преди 2 години

Положението е сериозно. Все пак учебната година ще върви по-нормално и почти е почнала да върви така. Аз се страхувам и съжалявам, че умират хора, иначе тази ситуация не ми пречи. Сега излизам, с три дози съм и се чувствам защитен. Миналата година никъде не ходех, а по време на затварянето правих какво ли не вкъщи и много, много работех, каквото съм правел винаги. Неморални сте вие, пишещите и инати, както и лекомислени. Млади хора загубиха животите си. Научете се на труд, съвест и отговорност.

10

Анонимен

преди 2 години

63-*** сополанковци през зимния сезон, каква изненада само!?

9

До 8

преди 2 години

Със сезонен грип са 63 ученици и 26 учители.