20

Анонимен

преди 2 години

В Румъния е същият политически батак. Просто са най-голямата страна в региона и от ЕС са заинтересовани повече. Иначе Румъния изобщо не я е грижа за връзките с България. Няма мостове по Дунав, няма и магистрали към реката. Само използват ситуацията, че Сърбия не е в ЕС, а западните съседи се държат много повече като част от този съюз. Много к**венско поведение на Румъния - само хленчат на Брюксел за европейски средства, а не правят нищо към България.

19

аНОНИМЕН

преди 2 години

Гешев, не само е виновен за липса на действия срещу корупцията, но активно я прикрива и трябва да биде подведен под отговорност за участие в ОПГ.

18

Муахаха

преди 2 години

20 страници глупости!Българина търси някой да го оправи, като не го оправи, търси друг!Българина няма проблем с корупция, шуробажинащина, безакония, ако той е в схемата всичко е точно!Проблем е, че няма достатъчно пари да прави каквото си иска!Но не иска да работи повече за да има повече пари!Иска някой да дойде "да оправи заплатите" "да почисти буклука" който той сам създава, "да оправи пътищата" абе оправяне иска!И оправяне получава,ама все е от "оправената" страна!!

17

ГЕРБ

преди 2 години

...съставките на закостенялата демокрация и на демократичния застой са пропаганда, корупция и клептократска държава...

16

Анонимен

преди 2 години

Румъния беше спасена от закон за Лустрация. Ако в българия баха въвели закон за Лустрация отдавна щеше да сме в пъри по- стабилни. Но... закон за Лустрация нама да въведе България защото се управлява от внуците на комунистите и от все още кретащи комунисти. Всички виновни за прехода и фалшивата приватизация трябва да получат лустрация. Да нямат право дори да са преподаватели в университетите и да нямат право на никаква държавна служба. Така ще се изчисти България от статуквото.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да има избори през месец, кога ще са следващите?

14

Зозо

преди 2 години

Е ся Рундю ще оправи нещата :))))))))))))))))))))))))))))

13

Онзи

преди 2 години

А сега ще ни управляват зализани лгбт-та финансирани от правителство, което нежелае просперитет по тези земи и най-вече желаещо да ни се довърши напълно славната история че да не познават нищо децата ни като продадем и националния идеал по ръководството на физкултурника с размаханото разделящо юмруче. Ще се спомните за другите с умиление след тези. Но проззз народ, същата държава

12

4epa

преди 2 години

СЕГА С ПП ЩЕ ЦАФНЕМ И ВАРЖЕМ !!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 2 години

12 години една откровена мутра , *** и селска при това, "управляваше" България ?! Това е меко казано трагедия ...

10

Абе

преди 2 години

От хора дето ядат мамалига акъл не ща.

9

Анонимен

преди 2 години

Всичко това можеше да се каже с 2 думи : Пълна порнография !

8

Пич

преди 2 години

Винаги ме е учудвало колко малко знаят румънците за България. Преди време един от тях дори ме попита дали сме в Европейския съюз или не сме :) Ние поне знаем съседите ни кой на какво дередже е, пътували сме, били сме там или имаме приятели и познати. Този румънски журналист също е изненадващо далеч от реалността.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Вместо да плещиш глупости *** се ваксинирай. Така или иначе ваксинирането ще стане задължително до няколко месеца.

6

Анонимен

преди 2 години

Нещо за да закостенее, първо трябва да е съществувало.

5

Крас

преди 2 години

В което и правителство да присъства БСП е обречено! Тук и от Марс да дойдат няма да се оправим.Първо трябва ние да се променим и след това да правим демокрация.

4

Анонимен

преди 2 години

Българската конституция работи много добре. Чрез няколко служебни правителства и избори, се очиства от тинята и карикатурите на диктатори. Наведнъж не може да се очисти.

3

Анонимен

преди 2 години

"Изборите в България изведоха на преден план партия, създадена преди два месеца - "Продължаваме промяната", ръководена от двама млади бизнесмени, завършили Харвард - Кирил Петков и Асен Василев" Това е пълна лъжа. Нито един от двамата не е "завършил Харвард". И доста още глупости има в тази статия.

2

Анонимен

преди 2 години

НДСВ и ГЕРБ са проект на едни и същи хора,а целта беше спиране на реформите и затова цяла Европа ни знае като мутрокрация а не демокрация..

1

Свидетел

преди 2 години

Къде са те...къде сме ние!!!13 години копаене е блатото