14

Калеко Алеко

преди 2 години

Няма какво да ги бавят повече, радеФ отново е преЦедент, бройката на БСП, ИТН и ДБ е снижена достатъчно за да бъдат безгласни букви в правителството на кирчо и кокорчо, така че може да се даде ход на проекта за пълното унищожаване на държавността в България и нейната институционалност и превръщането и в територия на която радевата Хунта си има държава ... !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Енергетика - окончателно закриване на сектораИкономика - износ на руда, жито, дървесинаПравосъдие - наш човек да стане гл. прокурор (съдебна реформа)Здравепогазване - ясно е каквоОбразование - тестове и ваксини за децатаМакедония в ЕС, мигранти, зелени сделки, сертификати. Списъкът с министри е готов при Херо Мустафа

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НАПРАВО ДА НЕ ПОВЯРВАШ ЧЕ СЛЕД 77 г. ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ ТОЧНО ТИЯ ДВАМАТА ЩЕ "ОПРАВЯТ" БЪЛГАРИЯ

11

Анонимен

преди 2 години

Бързо да застават тук пр'ост'ите овчици от стадото герберско и да започват маскаренето, всичките се нареждайте тук за да преброим стадото дало ли е фира и дали има надежда за поумняване ?

10

Зайо Байо

преди 2 години

Еха, ще си взема пуканки за утре. Очаквам да осигурят качествен фарс до края на седмицата :)

9

браво

преди 2 години

Браво, само така! Успех и късмет!

8

ТОПновинаОтМатаХари

преди 2 години

На Женския пазар започват преговорите за кабинет с мандат на ПП"ПП"..ОЛЕ..оле...олеее...

7

буци

преди 2 години

А мен ще ме поканят ли? Аз съм най-подготвен за премиер, последните години само аз бяха такъв и много разбирам от тази работа. Пък и друго не знам какво да правя.

6

67 процента

преди 2 години

От българите гласуваха за по-голяма инфлация и по-скъп ток и горива. Масово подкрепиха зеления сертификат за всичко. Със смазващо мнозинство гласуваха за нарушаване на международното право, Конституцията и законите. Вероятно ПП ще се справят да им осигурят тези придобивки в най-скоро време и стабилно за в бъдеще.

5

D

преди 2 години

Експерт - заем, експерт - заем и така пълен мандат

4

файса

преди 2 години

Борисов не хареса това! То напоследък май нищо не хареса, но явно му се налага да свиква. Може да си закрие фейса, но къде ще излъчва Севда ТВ тогава?

3

митко

преди 2 години

Най-важно е да има ревизия и пълно разследване на корумпираната власт на Боко Тиквата.Крайно време е да видим крадци като Тиквата и Пеевски по затворите.

2

Смук

преди 2 години

Кои са експертите, тези същите пт тройната коалиция ли???

1

Асан

преди 2 години

Кой са тия експерти по мандрите цели 18 групи :)))