34

ЕИ ТОЛУП

преди 2 години

До АнонименНЕ СЕ НАПЪВАЙ ДА ДРЪНКАШ ПОЧАКАЙ ДО ПРОЛЕТТА

33

Анонимен

преди 2 години

Кирето е на амфетки. Най-малкото. Само като му погледнеш облещените и блуждаещи очи е ясен. Професионелист бил??

32

анонимен

преди 2 години

Айде,след като половин година Киро баламосваше всички ни,че няма второ гражданство,сега ще "омайва"/подлъгва така наречените коалиционни партньори,по-точно ш*а*р*а*н*и клъвнали на неговия "опасен чар".

31

ЕИИИ

преди 2 години

ГОТВЯТ РАШКОВ ДА НЕ ГО МАХАТ А ДА ОСТАНЕ Е КАК ЩЕ СТАНЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ С 19 ИМОТА ЩЕ БОРИ КОРУПЦИЯТА А СТИГА НАПРОЛЕТ НА ПЛОЩАДА ПАК

30

Анонимен

преди 2 години

Става интересно. Кирил и Асен ще строяват партийната пасмина и ще я карат да работи. Няма да им е лесно, но пък ако откажат ги чака политическото бунище. Краят на партиите е близък. В бъдеще ще има повече политически движения, които няма да имат тежки партийни структури, налазени от всякакви некадърници и службогонци.Ще се търсят експерти, а не партийци. Съпротивата на статуквото ще е голямо, но все пак е добре да опитат да променят забатачената от гербавите клептократи държава.

29

до 31

преди 2 години

Какво има да плашат. Плашиш с нещо, което го няма. Инфлацията и по-високите цени са факт.

28

Анонимен

преди 2 години

"В експертен формат" Боже, направи избиха рибата. Професионализъм тече и от ушите им.

27

Анонимен

преди 2 години

Пиянки, не можаха да изтрезнеят след изборите и 2 дена даваха заето

26

Ром Крадев Узунов

преди 2 години

Заповядвам да се коригирате за няколко дни, борже, борже и без много помотаване, съгласен-несъгласен, да нема такива. Всички в строя, равнис, миррррррррр... равнение на средаттаааааа... Ротаааааааа, за бой...!

25

:)

преди 2 години

-Радев, какъв е Крим?-Руски, какъв да е?-Радев, каква е България?-Руска, ,каква да е?

24

Анонимен

преди 2 години

А ПП за какво ще се бори? Или ще обещава на всички всичко? Това е някакъв график на 2-3 направен, без НИКАКВА конкретика!

23

Всеки мечтае

преди 2 години

промяната на Радев да продължи в същите дори още по-големи темпове - инфлацията да става все-по голяма, тока и горивата все по-скъпи, да получаваме по 2- 3 протестни ноти всеки ден от различни правителства, зелени сертификати за всички. Много се надяваме Радев и неговата партия да изпълнят всички тези обещания и промени, като от благодарност ще им дадем главата на главния прокурор и всички предишни управляващи.

22

Анонимен

преди 2 години

Добре ще е да има редовно правителство.

21

Анонимен

преди 2 години

до тук добре ,но да бяха показали някаква тяхна платформа ,да видим принципите ,които ПП подкрепя и ще следва или каквото стане и с който дойде?

20

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

АКО ЕДНА ПРОМЯНА НЕ ЗАПОЧНЕ С АРЕСТИ НА ВСИЧКИ КОИТО СА КРАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 32 г. И ОСЪДИТЕЛНИ ПРЕСЪДИ ЗА КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗНАЧИ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ.

19

Анонимен

преди 2 години

я Киро Усмивката да каже защо комунистическата харпия Диана Дамянова му е ПР....наоколо вониии....

18

Анонимен

преди 2 години

Фандупкова я избраха под 18% от софиянци, с масово гласуване на ромуландците, но е кмет нали. Така че у лево и със здраве, Радев е втори мандат президент. Смешният плач на герберунглите вече става досаден, но всяко чудо за три дни. След това ще се кротнат и да се надяваме, ,че ще почнат да работят, а не само да харчат заграбеното от народа.

17

Анонимен

преди 2 години

Така се прави! Открито, публично, за да се следи дебата и да се види кой е искрен, кой лъготи и т.н. стига задкулисие и тайни игри.

16

Миряна

преди 2 години

Народът си избра още беднотия .Скъпия ток ще им завъртят главите и бушоните. Америка си постигна целта и американците ще ни дойдат на гости.

15

Анонимен

преди 2 години

Щом ще има "експерти" и от ИТН по добре нови избори или закривай "държавата"..