29

Анонимен

преди 2 години

То малко като с ваксините се получава, а? Ваксинирай се доброволно, да не стане задължително? Махайте ветото за Македония, че да не ви натиснем ние? После чи разправят колко било зле там където нямало демокрация?

28

Търгуват ви

преди 2 години

Главният прокурор Гешев нещо да каже за търговията с роби - Targeted Individuals в България

27

Нане

преди 2 години

Те бракята докат влезнат, еурогея ше се разпадне...)))

26

Анонимен

преди 2 години

На гладни и измръзнали хора за политика не се говори. само правите вятър, та вдигате нивото на океана.

25

Анонимен

преди 2 години

5 години Радев подготвяше почвата за "промяната" - връщане в руския лагер Гулаг. 5 години се правеше на умряла лисица и сега свали маската. С преизбирането на Радев пълзящият преврат наречен "прромяна" навлиза във втория си етап - постепенно насъскване на българският Народ към ЕС и НАТО с цел стопиране разширяването на Съюза, излизане от Алианса и влизането в руската орбита ! Това е планът "Кремъл"...ако българският Народ не изгони кремълската марионетка Радев от Президентството !

24

Анонимен

преди 2 години

Тук дискриминацията е в пъти по-висока от това в Македония.

23

Възраждане на СССР

преди 2 години

Русия никога няма да позволи още една бивша соц. държава да попадне в лапите на ЕС!! Както непозволи на Укеайна и Беларус!! България ще възпира Македония докато е член на ЕС!! Дори да се наложи България да напусне ЕС, както желаят 80% от Българите!!

22

Гешев и робите

преди 2 години

Главният прокурор Гешев нещо да каже за търговията с роби, казват че неговият познат Юлиян Георгиев с автокъща в Перник си е купил истински роб за 50 000лева!

21

Анонимен

преди 2 години

Македония ще влезне в ЕС без или с България.А ако България наложи вето,ще има фалит на България.И това се вижда от луната В Момента сме на 1 милярда от фалита.

20

Анонимен

преди 2 години

Какво ще рече 'натиска ще се усили'? Аз не виждам какъв е тоя натиск? Освен че питат що ги спираме северняците? И то си има *** отговор - водят антибългарска политика, не спазват човешките права, крадат история, наглеят. Да заминават да натискат скопчаните да се очовечат, нас няма какво да ни натискат, ние сме на страната на правото.

19

Анонимен

преди 2 години

Това не е оправдание да не отстояваме интересите си. Който няма гръбнак да даде път на такива, който имат.

18

Анонимен

преди 2 години

В България има повече дискриминация на Българите от Македония в сравнение с дискриминацията на Българите в Македония.Тук Българите от Македония си намират по-трудно работа и към тях има омраза когато са в нашите университети.Радев първо да се заеме с отношението на Българите от България към Българите от Македония и след това да се заеме с Македония.

17

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

Аз не знам какво да правя? Радев и БСП ли да подкрепям или да да се отказвам он Македония?? К/акто беше м моята песен- ЕДНО ФЕРАРИ ЗА ТЕБЕ, ЕДНО ЗА МЕНЕ..

16

Анонимен

преди 2 години

Може да отстъпваме за всичко, ама за точно този въпрос сме безкомпромосни :)) Макетата тепърва требва да научат собствената си история, не тази разказана им от сърбите :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Я САЩ да си връщат територията на индиаците, като толкова много знаят къв бил Крим, ами български от 5 век, нерде Русия, нерде Украйна

14

Анонимен

преди 2 години

Върху БГ няма натиск от ЕС или САЩ, просто едни грантаджии им е платено да говорят глупости за нещо несъществуващо. СРМ има избор - изчистване на омразата към БГ и вкарване на българите там в конституцията си или обратно в сърбия. П.С. Като те натиснат Милене Керемедчиев ти поддаваш ли ?

13

СС

преди 2 години

Макетата вместо да са доволни че ги пазим от фашисткия ЕС искат да влизат, ми те да взлизат ние да излезем и готово. Аз ако съм на Радев така ще поставя въпроса или Македония в ЕС или България да си избират като много напират. Ако ги приемат ние излизаме и така да си решават от Брюксел и от САЩ...

12

Анонимен

преди 2 години

Да САщ и ЕС не определят въпроса с Македония ,но определят парите които достигат до България и инвестициите я България.И не само това.Определят помощите ,които трябва да достигнат до нас.Освен това вече имат и Европейска Прокуратура,която разглежда много нарушения и те основно са в България.

11

Абе тия

преди 2 години

в Северна Македония що не си сложат едно македонски знаме та Радев най-сетне да ги признае фактически, както Крим.

10

Анонимен

преди 2 години

Спрете да пускате руска агентура по Българските медии и въпроса с Македония ще е много по-*** и по-бързо решен.Това е важно не само за Македония ,важно е и за България ,а и за цяла Европа.