18

Анонимен

преди 2 години

До чувам че Герб е тайно подкрепил Радев и така всичко е в кюпа. Промяна няма. Правителството е ГЕРБ на квадрат!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Който се е заиграл с ДПС отива в бездната,примери НДСВ,БСП а сега и убавците от ГЕРБ,но заради примитивните им избиратели България изгуби много време когато можеше да дръпне напред.

16

Е да де .

преди 2 години

До докога ще чакаме ?До кога ще чакаме , цялата държавна администрация , вън !

15

Турчин

преди 2 години

Сз гласувах за Радко, да не ми се хвали, че не е избран от Турци, Радев е и мой президент иска не иска ще ми служи, като президен, няма да е президент само на Българите, ще е президент и на Турците в България! Край!!!

14

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.

13

теглим чертата

преди 2 години

Всички от герб заедно с ''вожда'' си , да поемат към Ердоган , за да му ''благодарят'' за ''успехите'' , така правят СЛУГИТЕ на султана !

12

Анонимен

преди 2 години

Айде,айде.И от другите партии са си дали вота за Радев.Ние не сме овце,някой да ни казва за кого да гласуваме.Само феновете на ГЕРБ и ДПС гласуват под строй.Ама те са друга бира.Да не ви цитирам Бойко,какво му е мнението за тях.Демек и те са като него.

11

напротив ,...

преди 2 години

До факт...Повечето бяха млади , старите ги оставиха да се вземат в ръце НАЙ-ПОСЛЕ !Къде е Баце ???Радев е Президент ПАК , а Борисов , какъФ е ?

10

Спите ли

преди 2 години

Сатаниста Борисов измука душата и репутацията на Герджиков с Турският вот по милиционерски!

9

Даа!

преди 2 години

Биков и Гърневски на къдя шЪ поемат , не останаха партии в които не са били !

8

хаха

преди 2 години

Герджи - ама аз не съм от тия как Сийке, аз нямам чекмедже?

7

факт

преди 2 години

видно е ча за фигуранта са гласували всички умни и красиви , плюс бабите и дядовците дето още страдат за светлото минало с надежда че отново ше се върне .

6

питане !

преди 2 години

До докога ще чакаме ?..Това ли е най-важното , а нещо за пачките , кюлчетата , чувалите ,... и накрая , КЪДЕ Е ВИ Е ''вожда'' , ''победителя''?

5

22

преди 2 години

И от къде разбрахте симпатизантите на коя партия за кого са глясували ??!!! Пак публикувате измишльотини!

4

Пътя свърши

преди 2 години

Само в яслата не знаят че Шиши и Бочко са дружки.Щото и Дъпъсъто отдавна не е на оня с деменцията ами на Шишко.Свърши пътя им.Следва операция за изваждане с лъжица...

3

до герб

преди 2 години

Алоо , не ви ли е срам , в Турция ли има избори , или в България , какъв го търците при Ердоган , по-добре си стойте там !

2

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Защо "десните" от ГЕРБ издигат общ кандидат с ДПС?За един прЕател калинка питам..