317

до 361

преди 2 години

Знаеш ли защо тук има най-много болни? Защото се редите на опашки да дойдете за София, както вие така и вашите деца. Вие сте болните мозъци които направиха дисбаланс в държавата.

316

Да не съм

преди 2 години

Луд или наркоман ? Да си самоунищожа? Никога! Вие не видите ли Що народ измря от тези оттррови бре загубеняци? Не мога да повярвам как все още им вярвате на тези сатанисти! И вие двойно надупчените ще минете на наша страна като ви кажат ся хайде бустирче,после4,5......тагава ще се усетите,нищо че са ни плюете нас ! НЕ на сатанинските сертификати и бърканици ! БОГ с нас !

315

Антиваксар

преди 2 години

Мразя ваксарите

314

до 366

преди 2 години

До Анонимен 366Вие антиваксерите сте като"обратните".Никой не ви гони ама Вие си бягате и постоянно се натрапвате за щяло и нещяло.Комплекси ли избивате?

313

Анонимен

преди 2 години

За по-сигурно... през 3 месеца. И, пак ще има умрели ваксинирани от вируса.

312

БРЦК

преди 2 години

Това е лъже наука . Против всички принципи на генетиката. Целта е промяна генома на човека . Те работят на принципа количествените натрупвания водят до качествени ИЗМЕНЕНИЯ.. Не знаят количеството затова са тия допълнителни дози. Такова лицемерие и наглост срещу хората не е имало

311

Отвратен

преди 2 години

Въпроса от заглавието е остарял, както всички лъжи от началото на пландемията, които бяха извъртяни и замазани, след излизането на нови и нови факти. Като пишете статии не проверявате последните данни! Ето и правилното сегашно актуално заглавие: "Антителата намаляват: Ще се ваксинираме ли през три месеца?"

310

Куршум за педдрази

преди 2 години

Като УБИ.ЯТ Здравния министър с няколко куршума, а после изгоним сегашните министри, и всички СОфийски Педдерази с МАСКИ, и всякакви араби, китайци и н.е.г.ри да бягат към Турция и ще ИЗЧЕЗНЕ корона- вируса... Тия Софийски педде.рун.гели разболяват цяла България, с РАК и Левкемия с фирмите- А1( ЕМтел) и ВИиваком ,а тръгнали да ни занимават с някакъв китайски вирус.

309

Алекс

преди 2 години

В такъв случай зеления сертификат трябва да отпадне и всеки да си решава дали да се ваксинира или не.

308

Магнитски

преди 2 години

По добре мъртав но не и ваксиниран.

307

смях

преди 2 години

Е,добре де ,стига с тъпите преводи.Ясно,че ви ги спускат от централата,но не може да преписвате едни и същи статии от немските медии,които четох преди поне шест месеца.И сега се правите на изненадани,на зачудени,на питащи.То ни е ясно!Смешни сте!

306

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът с/у дадена инфекция НЕ са само антителата които я неутрализират, човешкият имунитет е много сложна система в която си взаимодействат стотици фактори.Медиите непрекъснато манипулират хората само със антителата, и от друга страна здравните власти поддържат манипулацията чрез единствено признат тест за защита- този за антитела.Имунитетът има стотици други показатели, НО ни пробутват САМО този, който знаят че намалява с времето за да ни убеждават че след 5-6 месеца нямаме защита.

305

К

преди 2 години

Естественият имунитет е за предпочитане - Дойче зеле откриха топлата вода!

304

Анонимен

преди 2 години

Нали до преди месец,ревяха по всички медии че стигнем ли 70%ваксинирани ,всички мерки отпадат,Ко стана сега в Холандия при 90%ваксинирани ги затварят,в Гибралтар при 100%ваксинирани пак болни,в Дания при 80%ваксинирани пак ги затварят ,сега 3та ,4та амнайста дози ,то този кромид по-страшен от холера,тиф,едра шарка и чума излезна.Нещо нито дума от Латинска Америка ,от Африка ,от Азия там май няма кромид ,нищо не се чува ,като че ли там хора няма Е има хора ама бедни дето няма да купят ваксини.

303

Анонимен

преди 2 години

ционисти-глобалисти вземете си скапаните ваксини и си ги заврете отзад.И не знам дали намалявали антителата,ама търпението на хората по света намалява към вас с всеки изминал ден и това което става сега в много страни от Еввропа ,а именно масовите протести съвсем скоро ще станат на бунтове и революция и ще има линчувани ционисти и слугите им по високите етажи на властта и медиите.

302

MmAaHh

преди 2 години

"Това би означавало, че последователното излагане на коронавируси може да помага на имунната система да развива по-добра защита - както с антитела, така и с Т-клетки. Тази защита ни приближава до т.нар. стаден имунитет."Най-сетне едно мъдро изречение. Ама е най-накрая, под сурдинка.

301

Бахур

преди 2 години

Продължавайте да се ръчкате , но ....... мислете за после - за финала !

300

Анонимен

преди 2 години

Антителетата да се изкажат против ваксините, че нещо се загубихте и вече не е интаресно тук. Айде бе! Какво се мотате! Я веднага по една простотийка, че запецна статията Ми за вас.

299

В.

преди 2 години

Не важиш, вече си подписа присъдата

298

Анонимен

преди 2 години

единствената методика да се получи групов имунитет е следната:да си набиете от всички видове ваксини по една, и след това да си ги пачвате редовно всяка седмица с бустерна доза.Докажете, че сте истински европейци и цивилизовани граждани и го направете, не останалите *** нали така и така ще погинем, ще онаследите държавата. Джъст до ит!