337

Анонимен

преди 2 години

E, как през 6, много е, всеки месец ваксинация и по 5 маски, иначе няма свършване.

336

Ку40

преди 2 години

Абе поне да има избор, ваксина или евтаназия?

335

Шаши

преди 2 години

Дойче швайне знае много. Отиваме към доза през 15 дни.

334

Анонимен

преди 2 години

ЗОРЪТ Е ДА ТЕ НАЛОЖАТ ДА СЛОЖИШ ПЪРВАТА ВАКСИНА, ОТ ТАМ НАТАТЪК Е ЛЕСНО. ТИ СМ ЩЕ Я ТЪРСИШ. КАТО НАРКОТИКА. ИНАЧЕ СИ "ОТПЪТУВАЛ".

333

Анонимен

преди 2 години

Антителата намаляват, но те не са нужни защото тялото ти изхвърля като непотребни. Колкото по-малко един вирус афектира тялото толкото по-бързо то прехва антителата. Важното е, че информаццията за вируса (неговия генетичен код) се запазва в Б и Т клетките и тялото може за нула време да произведе антитела след нова среща с вируса. Това е елементарна биология, която се отрича от медико-фашистике структури.

332

От Берлин

преди 2 години

DW...? Хахаха... Alles klar! Сега официално: 10% повече умрели в Германия след започването на,, ваксинациаята" от други години...! Англия - от към 4400 (30 дневен период) официално умрели от Корона, 80% са били двойно,, боцнати" - Бог да ги прости, жертвите! Швейцария- средна възраст на 90% умрели от ВирусО , е 89 години...!!! Бог с ВАС и пазете децата

331

Сия

преди 2 години

Гледам нови италиански и английски изследвания, публикувани в Lancet. --- "Ваксините" повишават САМО антителата, но не и клетъчния имунитет, който всъщност е важен!"

330

Демокраник

преди 2 години

Ще разберете че ви мотст скоро, ама явно на стадото му трябват черни овце

329

Рамзан Кадиров

преди 2 години

А не е ли по-добре всяка седмица да се ваксинираме?

328

епидемиолог

преди 2 години

До Факт 382= Не само че имунитета не е само антитела, но и няма нищо общо. Имунитет е когато организма помни вирусите и когато ги срещне създава необходимите антитела. Наличието на увеличен брой антитела означава че организма е болен. Вкарването изкуствено на антитела непрекъснато поставят организма в режим на болест. А това не е желателно състояние ако е без неотложна нужда.

327

Българин

преди 2 години

Ще се ваксинирам колкото е необходимо.Имам 2 игли вече годинаАко трябва ще поставя и третаНе искам да умра от КОВИД

326

Анонимен

преди 2 години

Аз вече се ваксинирах за трети път преди 3 седмици. Здравето ми е важно от конспирации на страхливци които ги е страх от игла.

325

ВАКСИ КАРТЕЛ

преди 2 години

Фармацвфтичните картели веднъж зарибили пазара ще се опитат да смучат колкото могат! Нарко картелите са в депресия като разбрали колко скубат фармациите от физиологичен разтвор, спирт и маски!!

324

ъъъ

преди 2 години

Ще се ваксинираме бе, през колкото месеца кажете, през толкова. Няма да ви спъваме бизнеса, я! То въпросът е веднъж да се прежалиш, после.. Ето, и Кристалинка наша днес се е изказала по въпроса - ускорената ваксинация, вика, било антиинфлационна мярка. Вие само внасяйте ваксини с нашите пари, за пласмента не се тревожете - нали затова сте си купили и назначили пласьори на всички ключови места.

323

Дан сан

преди 2 години

Въпросът за имунизиране изобщо не остава отворен. Овце, ще ви имунизират с пишман-ваксините през шест месеца, проумейте го! Ние само ше ви наблюдаваме за странични ефекти. Жалко за Кунчев, толкова искаше да си удари трета игла, но не успя, завалията!

322

Аз

преди 2 години

Аз не, вие ако искате и през 6 часа се ваксинирайте. Ваксините са Плацебо - ако вярваш, че те пазят - те пазят. Заболеваемостта на места със и без ваксини е една и съща. Ниска е там, където има изграден имунитет след преболедуване. За смъртността също има илюзоия - вижте кривата на смъртността в Англия примерно - първоначално беше плоска - сега катери. В Германия смъртността е по-висока от предишната вълна. Ваксините забавят смъртността и тя идва с месец закъснение не с две седмици.

321

Анонимен

преди 2 години

Ще стигнем до "по една ваксина, сутрин на гладно".

320

Анонимен

преди 2 години

Просто ще ги вържат за документите за самоличност и така ще си станат задължителни, както при децата, не може да детска или училище без ваксини за дифтерия коклюш и тн....

319

Анонимен

преди 2 години

Днес ще се ваксинирам трети път! Направете го също!

318

Стига вече

преди 2 години

Престанете да пишете лъжи!От ваксината имам много висок T-клетъчен имунитет.Заради работата трябваше да си поставя ваксина, не защото смятам, че ми е нужна.И други ваксинирани се изследваха. По-младите са с 10 пъти по-висок Т-клетъчен имунитет в сравнение с по-възрастните, които са малко над 50 г.Здравите хора изграждат висок Т-клетъчен имунитет дори и след ваксина.