5

Патил от наводнение

преди 2 години

Всеки български гражданин, чиито ЗАКОНЕН имот е постраал от бедствие има право на еднократна помощ в размер на 340 лв, без застраховка. Общинската администрация прави протоколи, снимки и праща преписката за цялото селище в Междуведомствената кобисия по бедствия и аварии. Тази комисия е към министъра на вътрешните работи (посл. засед. март 2021 г.).В началото на годината ни заля.От общината изпълниха всичко и пратиха преписка. От тогава - ни вест, ни кост! Дреме му на Дамаджаьо!

4

Анонимен

преди 2 години

Пожарите са включени към природните бедствия заедно с др. бедствия,а срещу природните бедствия жилищни и обществени сгради и имущество са застраховани на държавно ниво по графи унищожаване,увреждане до степен на неизползваемост с заплахи за съществуване живота на населението и стопанството с животни,материални щети за функциониращи и нефункциониращи обекти от по вид дейности на субекти съществуващи в обществено-административния живот и вписани в регистрите обществени по съществуване,дейности,др.

3

Трябва закон

преди 2 години

А държавата къде?Защо трябва с дарителски сметки да се оправят тези работи?Защо за болни особено за деца се събират дарения в сметки? Докога ще разчитаме на милостинята на хората?

2

Анонимен

преди 2 години

Само бай чекмеджан старият строящ сикаджия може да помогне. Да дари два кюлчака и готово. Мата Хари ще му върне три, когато може.

1

Ми

преди 2 години

не сте имали късмет да сте роми. Държавата щеше да ви построи нови луксозни.