12

Нане

преди 2 години

мисирките не знаят, че там са в гражданска война от няколко дни...)) препоръчвам им да изгледат клиповете по метата...)))

11

Коментар

преди 2 години

На холандците да им забраниш свободната дрога,да пият по цяла нощ и бардаците все едно да ги обречеш на каторга за това номерата на фашистите там няма да минат!

10

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще продължи до първото паднало правителство. После ще са като домино едно след друго. Взимам пуканките и наблюдавам сеира на ваксинираните и неваксинираните. Искам повече зрелища, повече да ги насъскат едни срещу други.

9

Анонимен

преди 2 години

Съобщават по Нова ТВ като последна новина "Протест срещу мерките в Берлин събра около хиляда човека, касае се най- вероятно за неонацистки формации" . Пускам си в ютюб Berlin Protest Heute и излиза площада пълен с народ , нормални хора баби и дядовци с деца, семейства, маршируват мирно скандират, и по някое време полицаи по 5-6 човека нападат и скачат върху 1 възрастен "неонацист". Пълен смях

8

Анонимен

преди 2 години

Журналистчетата се опитват не да предоставят услуга ами да упражняват няква власт май... Ама им се плаща като за услуга и клиентите почваме да се нервим!

7

Анонимен

преди 2 години

Властите се притеснявали, че хората не са овчици и не искат под строй да се набият с отрови. Милите те, просто да ги съжалиш. Ама не съжаляват като стрелят по собствения си народ!

6

Анонимен

преди 2 години

2, negramoten zelen chorap. VirUs

5

Анонимен

преди 2 години

Вижте ги на видео - това са младежи на под 25 годишна възраст бунтуващи се против всичко с идеята да се бунтуват, а не че са против мерките. Ако властта беше забранила мерките, те щяха да се бунтуват да има мерки.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Не, ще повикат, ще повикат и накрая ще се ваксинират :) Всъщност, накрая всички ще ударят иглата, но сега е модно да се крещи преди това.

3

Анонимен

преди 2 години

Не само ще се повтори, но ще се и потрети. Ако правителствата продължават да арестуват хората отнемайки им свободата ще се стигне и до бунтове с жертви не само от протестиращите, но и от еничарите пазещи властта.

2

ИТН Ротердам

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.

1

Анонимен

преди 2 години

Какво? От статията разбираме, че обстановката е била спокойна и са протестирали за някви фойерверки??? Тоя е некво зомби!