44

Хаха

преди 2 години

ГЕРБерастите ( статуквото ) реват от яд !!!

43

Бай Гроздан

преди 2 години

Каква логика само.По тази логика и Хан Аспарух е статукво,а баща му е още по-старо статукво.

42

българин

преди 2 години

Противен герберастки гном ! Вместо да разтягаш локуми , спасявай се , че Тиквата утече в канала !

41

Избирателно...

преди 2 години

Значи, когато ГЕРБ правеха репресии беше добре, но когато репресиите са срещу герб вече сте готови да плачете? Това е двоен стандарт! След като вие ГЕРБ го правехте, не виждам причина сега да се оплаквате?

40

A

преди 2 години

"Ние се гордеем с тази кандидатура" - то и много майки на гейове, като виждат, че нямат др. избор - пред приятелки казват- "Гордея се с моя син/дъщеря.".

39

промяна,а

преди 2 години

Ако се надявате,че тия които могат и работят ще дават на неможещите и мързелите,значи сте в голяма грешка!Щото си е казано:"Колкото повече се променят нещата,толкова повече си остават същите!"Иначе врякайте за промяна,нямате проблем!

38

Алко

преди 2 години

Радо, сега тиквата ще те ... през гащите :)

37

A

преди 2 години

"Показахме друга възможност, алтернативата за плезидент на България" - да, ГЕРБ ни предложиха кандидат - плезидент. Сигирен съм, че не е правописна грешка.

36

Анонимен

преди 2 години

Милена, а тогава вие с какво сте по-добри от предишните? Хората искаха промяна, а не смяна на метлата. Българина страда от това, че вечно се назначават шуробаджанаци, а интелигенцията, която е неподкупна е изхвърряна от всякъде и от всички. Това което казваш е просто махаме вашите шуреи и слагаме нашите. Т.е. пак е статуквото, пак е същото, пак нормалния е аутсайдер.

35

Анонимен

преди 2 години

Избори за президент 21.11.2021 година.Радев-1537347 гласа! Герджиков-733387 гласа!Това казва Всичко, кой,защо,колко,Всички други коментари от знайни и незнайни индивиди са чиста проба празни приказки!

34

Анонимен

преди 2 години

За Радев милионите, а за неграмотните и необразованите по високи цени на тока , парното, водата и хранителните стоки. Честито другари-чалгари. Не сакъм да съм добре, но на Нане да му е зле. Е получихте си го желанието.

33

Анонимен

преди 2 години

Просто си мислите че тука живеят 9млн души а сме 6,5 макс. При 2.3млн гласували прави към 50% активност . А не област Кърджали да се води 260+ хиляди с право на глас тоест с дцата да е 350хилядна област,като релано са под 150хиляди живеещите

32

Анонимен

преди 2 години

България си натресе много голям проблем с изказването за Крим. Още не осъзнавате колко голям. Едно е да имаш лично мнение, на което симпатизира народа, друго е да го изцепиш в ефир и то при условие, че си с правомощията да обявяваш война. Тепърва ще гледаме последиците от това изказване

31

Важното е, че

преди 2 години

Статиквениците си отиват.

30

Анонимен

преди 2 години

Горките герберчета... колко ли стресирани се чувстват, отивайки сутрин на работа...

29

Милена

преди 2 години

Уволнявали служители на ГЕРБ в държавните структури. Ами замислете се какво е станало със служителите, но които места бяха поставени функционери на ГЕРБ. Точно така, уволниха ги най-безсрамно, като взеха власта. Каквото повикало, такова се обадило!

28

Анонимен

преди 2 години

Голям смях. Профилът на Герджиков беше: професор без собствено мнение, повтарящ всичко, което една партия, дето уж не го е издигала, му буташе в устата; подкрепен от контролиран вот на ДПС от Турция. Вицето ви беше една куха военна лейка, която беше сложена, за да се привлече армията. Мерси, ако и следващите ви кандидати са такива. И още един безплатен съвет - на следващите избори си номинирайте кандидата поне 6 месеца предварително, а не в последния момент.

27

не от герб

преди 2 години

"Извършвали се репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ в държавните институции". Интересно как става това, при положение, че в тези институции работят главно хора назначени от тая партия. Излиза, че самите симпатизанти на герб сами се репресират...

26

анонимен

преди 2 години

крадците от герп започнаха да вият предварителнои

25

Анонимен

преди 2 години

Не репресии, а разследване, повдигане на обвинение, съд и затвор за лойко-мутрака и крадците-гробари. Вор должен сидеть в тюрме. Владимир Висоцки.