31

Диана

преди 2 години

До Анонимен26 Проблемът не е даже Крим, а отношенията Украйна-Русия и сбъркания мозък на Радев! Украйна продължава да държи да унижи Русия на всяка цена, а това не е кауза за подкрепа. Украйна трябва да се свърже с Русия и да си реши проблемите с всички руски земи и руснаци на нейна територия, но тя се прави на безсилно злобно дете и тропа с крак - ТАКА ЩЕ БЪДЕ КАКТО АЗ ИСКАМ! Е...Така точно няма как да бъде защото проблемът си е украински и те трябва да си го решат..

30

Диана

преди 2 години

Разбира се, че Заев ще го поздрави - пред него се разкрива огромна възможност да ни изпързаля отново..Аз ви казвам, че докато всички македонци в РСМ не се вдигнат, че са българи, ние нищо не можем да направим с тези инфантилни "политици" от БСП..Бог да пази България!

29

Анонимен

преди 2 години

До 30 - бях в Крим преди половин година по работа, нищо верно няма в това което си гледал по някакви канали и говориш. С очите си на които вярвам видях много неща на место не на клипове които са по-добри от при нас.

28

Анонимен

преди 2 години

Гледайте колко ви е пълна вашата "паница", какво надничате в чуждите, кре'тени ? От злоба и завист към другите не можете да си наредите свестен живот, време не ви остава за самите вас от това да "оправяте" другите !

27

Анонимен

преди 2 години

Кримското население е много зле откак беше окупирано. Не стига че цените се вдигнаха много, спряха им водата, кладенците не са достатъчни. Освен това руските олигарси преградиха брега към морето и си направиха вили и дворци.Почти няма как местното население да стигне до брега в 90% от бреговата линия. Отвори Ютуб и разгледайй какъв е кошмар. Вилите са на два реда точно до брега заградени с високи огради.

26

Анонимен

преди 2 години

Кримското население е доволно от руската анексация, защото живее по-добре от украинците в Украйна и не протестира, нито стачкува, а някакви тънещи в мизерия и беднотия българи решили да се месят в чужди животи без да правят ни най-малък опит да излезнат от мизерията си ! Какъв бил Крим, това ли е важно за вас бе кр'ет'ени м'а'л'оумни ?

25

Анонимен

преди 2 години

И Хитлер беше окупирал половин Европа, което не значи, че тя беше германска. Има си международно право, което действа с основаването на ООНто през 1945та година. Крим е украински незаконно окупиран от Путин.

24

Анонимен

преди 2 години

Ами знаят си хората, че Радев ще ги вкара в ЕС. Затова гласуваха за него. Още повече - някой вече им беше казал името на външния ни министър който ще помогне за каузата им. Някакъв евреин. До сега ГЕРБ не се поддадоха на външен натиск. Сега ще гледаме хунтата на Радев какви ще ги дроби.

23

Анонимен

преди 2 години

През февруари 2014 г. Русия окупира Крим и го обявява за анексиран и до ден днешен Крим е руски, верно бил е украински, но днес е руски и това е факт, "Крим е руски, какъв да е ?" отговаря Радев и е прав, защото днес е руски ! Защо никой по света не поеме отговорност и да върне Крим на Украйна, всички мълчат и се съгласяват с факта, че Крим е руски в момента, дори и ООН признават анексирането му и не възразяват, само лум'пени и малограмажни в главите оспорват истината каквато е в момента !

22

Анонимен

преди 2 години

Македонски език има от 1945 година и кой ке тепаш,с пенсионерите ли ще атакуваш Македония.България има 2,4 милиона пенсионери,1 милион Роми и 1 милион Турци.За България и Българина най-разумни е да си трае и да седи мирно,че няма кой да го подкрепи,докато Македония има много приятели.Достатъчно са Турция и Сърбия.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе кре'тени от Днес.бг. от кога думата "П'О'Д'Ч'О'В'Е'К" е *** че я цензурирате ? КАКВА Е ТАЗИ МЕДИЯ НА ЦЕНЗУРАТА И АНТИДЕМОКРАЦИЯТА ? ЩО ЗА НАРОД СЕ СЪБИРА ТУК ЗА ДА ГО ЦЕНЗУРИРАТ И МАНИПУЛИРАТ ?

20

Анонимен

преди 2 години

Няма как да гласувам за военнен ,който си взел (назначил) на работа любовницата си.А за лингвист по латински е меко казано наивно да се гласува.Имаше един кандидат,който щеше да се справи добре,но Българина няма как да го оцени.Българина предпочита клюкари и продажници да ги управляват.

19

до 17

преди 2 години

Ти би ли си дал хангарите с атомни подводници на един луд украинец? Та той е диктатор. На власт е от 1994. Единият му син държи спорта, а другият националната сигурност. И да не се отплесваме от темата. Македонците може и да са смахнати, ама поне нямат шансове да пуснат ядрена подводница в Охридското езеро. Ти представяш ли си македонец с ядрено оръжие? И не - няма македонски език! НЯМА! Ке ги тепаме ако требе, *** тако животно нема!

18

Анонимен

преди 2 години

11 и 12, а ти си зависим предател на хомосапиенс, само зависими и страхливи *** нямат смелостта и свободата сами да изберат къде да живеят и се трудят ! Ти като типична черковна мишка останала в България можеш ли да ми кажеш какво "национално" и "патриотично" постигна за да не бъде България най-бедна в ЕС и българският език да не бъде на изчезване за сметка на навлизащите масово чуждици от копировачи като теб ? Ти си просто един ***'лоумен завистлив *** зависим от манипулцията !

17

Анонимен

преди 2 години

Може да съм тъ...пак,но поне не се вързах на агентите ,за които ти си гласувал.Радев е военен ,койот се занимава основно с интриги и женички на работното си място преди да стане президент,затова е изоставен от жена му.А пак другия си е пряко подчинен на мафията от ДПС Та можеби съм ***..ако,но поне си имам достойнство.И никога няма да гласувам за национални предатели.

16

Анонимен

преди 2 години

МАкедонец е човек ,койот се радва на националния си отбор по футбол,който ще играе на баражи за световното първенство по футбол и участваше на европейското първенство по футбол.Може да е гов. Като каза един тук.Но те се радват и на отборите по хандбал,баскетбол,карате,борба,айкидо,математика,информатика,физика,химия,бодибилдинг,културизъм,волейбол,бокс,тенис които достигат до финали на световни първенства въпреки ,че са 1,8 милиона държава.

15

малко факти

преди 2 години

През 2016 г. повече от 220 000 български турци гласуват за Румен Радев в балотажа срещу Цецка Цачева. Това са 70% от турският етнически вот. Колко удобно е на всички радевисти да забравят този факт през 2021г.

14

Тия в РСМакедония

преди 2 години

са си чисти българи - Радев каза СЕГА Крим е Руски после като отидем да взимаме пари от ЕС ще е украински, като почнем да ги харчим пак става руски. Македонците и те така разсъждават. В ЕС и НАТО влизат само от материален интерес.

13

РР: Крим е руски

преди 2 години

Какво ще стане ако Турция окупира Кърджалийско и каже "Там живеят мнозинство турци, които гласуват да преминат към Турция". Няма ли да е в същия стил в който Радев казва че Крим е руски.

12

Анонимен

преди 2 години

Всички бяха против ханъмата.