52

Aliosman

преди 2 години

Защо да ви вкарат в приключения? А какво, да се дърпат на партньорите си и да се изолираме като Северна Кореа ли? С Гоце Делчев ли ще живеят децата ти или с другите европейци като нормални хора? Всичко хубаво, което стана на територията стана благодарение на ЕС. Не на Гоце Делчев, или на Яне Сандалнски. Кроманьонци.

51

Ццц

преди 2 години

Ами...свиквайте!

50

Здрасти

преди 2 години

Първане! Сега ли ти светна? Преди 20 дни Киро Конституцията сам го каза: (по памет) ПОЛИТИКАТА И ИСТОРИЯТА НЕ БИВАЛО ДА ПРЕЧАТ НА БИЗНЕСА МЕЖДУ ДВЕ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ?!?!? Тоя премиер на България ли ще става или изпълнителен директор на "Бългериън-Канада Бизнес" ООД ???????????? Тия kапуtи ще ни вкарат в много приключения - политически, икономически, социални, здравни и каквито дори не сме предполагали! Ама щом му харесвате комсомолско-траволтската физиономия да ви е честит!

49

Ь

преди 2 години

Тези ако продадат интереса на България, животът много бързо ще ги отправи в трета глуха.

48

Силвия

преди 2 години

Стига ни занимавахте с Македония! Да правят, каквото искат, нито ги искаме да са част от нас, нито те искат. Който е бил там, знае, че няма нищо специално и надали ще повтори. Заради несериозно балканско его, губим енергия, която може да се ползва за по-полезни неща. А ако един ден двата народа живеят добре, то те ще намерят начин пак да седнат на една маса.

47

Ура народе !

преди 2 години

Излъгаха ли ви ?! Промяната продължава - радвайте се на Радевата зима ! И да няма плакане, как обеднявате под юмручето на Радев ! Това е обедняване в името на Промяната !

46

Първанчо ..

преди 2 години

.... казал ли е на първо място как се е стигнало до позициите на РСМ, че сочи с пръст Запада?

45

ля ля

преди 2 години

aliosman - само да споделя че тука сме доста обидчиви и и с история смея да кажа доста по-сърова от цяла Европа! да не казвам че тя съществува заради нас българите които на няколко пъти спират османците и арабиет да ходят на запад!!!! Македонците са измишльотина която е съставена от Големите!!! Разделяй и владей! ако склоним пред Македония значи пак ще се наг*зим на Европа! ОТНОВО!!! това ако видят прадедите ни ще ни линчуват публично!

44

Анонимен

преди 2 години

Светите харвардски братя Кирил и Асен ще оправят България.

43

Aliosman

преди 2 години

Всяка жаба да си знае гьола, са казали. При взето решение в Щатите и Брюксел да се приемат тези две държави, няма как да се протака дълго, защото България не искала. Има реалности в дипломацията и топки в политиката. Нито сте Гърция, нито Турция. В ЕС сте за да не залитате по масква, а вие пак го правите. Ако ЕС каже, че Македония и Албания утре трябва да са в ЕС, управниците ви довечера ще подпишат. Които и да са те, на каквито и да се правят пред вас. Кое не ви е ясно?

42

Анонимен

преди 2 години

Първан трябва да поспре малко от срам, че не позна изборните резултати. Взеха парите на герберите за фалшиви резултати. Бизнесът със Северна Македония си е бизнес, политиката и споровете са друго. Не трябва да спираме икономическите връзки и влияние заради политика.

41

Гуню

преди 2 години

Даааа, българинът , ще настъпва мотиката до края на света, и до края на света ще крета , като държава от третия святЧестита победа на БСП!

40

Анонимен

преди 2 години

До до 38/43 Елементарен си, а това автоматично означава, че си губя времето с теб.

39

до 38

преди 2 години

Нормален и българин в едно изречение не става. Ти си доказателство. Типична Бг черта, вечно някой да ти е виновен з аличните неуспехи, на теб русия, на други е някой друг, но винаги е друг, а явно ти си и неблагодарен. Пак ти казвам образовай се, ако не бяха Руснаците сега немаше да има *** :) Каква е причината има ли значение??? кажи глупи?

38

Анонимен

преди 2 години

Киро бил лъжец, а Бойко ... светец?!!!

37

Анонимен

преди 2 години

О то сега започва. Българинът обича да мрази, за това често си взема котка в чувал. После - що тъй стана. Има цикличност, докато забрави какво се е случвало в миналото и пак настъпва мотиката.

36

Анонимен

преди 2 години

Ниската избирателна активност е гаранция за честни избори.........................Изборната активност се вдига само чрез финансово стимулиране или други зависимости - корпоративен вот, общински вот, вот от обръчите от фирми. Стимулираният вот е фалшив и антидемократичен. Ниската избирателна активност е най-демократична и най-вярна. Трябва да се гордеем с ниската избирателна активност.

35

Анонимен

преди 2 години

То ние сме за извънЕС с тая севернокорейска цензура тука неприсъща на демокрацията!

34

Анонимен

преди 2 години

До до 34/36 Всеки нормален българин има "нещо лично" към враговете на държавата си.

33

До ФАКТ

преди 2 години

Факт е, че има първа Руско-Османска война 1828-29, след това Кримска. Втората война, при която ни печелим свободата си, заедно с Гърция и Сърбия, е последствие от неразрешени геополитически въптоси от първата и Кримската. Както и нашето освобождение е ПОСЛЕДСТВИЕ, а не ПРИЧИНА за втората. Изключително си неук ако си мислиш, че Руската имеприя е водила война *специално* нас да ни освобождава.