72

Интерес

преди 2 години

Нека пък се създаде българо-македонски стартъп!Бизнесът да си свърши работата,а историята- явно няма нужда от нея! Честито на печалившите!

71

Карандаш

преди 2 години

До съединение: Гърция също е член на ЕС. Един ден и Сърбия. Да не се окажем пак с пръс у гс.

70

Бунгур

преди 2 години

Съгласно Договота с Република северна Македониа ние също трябва да променим историята си,а не само Македониа.Говорим за тях,а не виждаме себе си.Искаме от тях това,което ние не правим.

69

Абе

преди 2 години

това дърпане за Македония от българска страна си беше малко проформа и за засилване на апетита. Иначе в началото Путин верно беше против, но после се усети, че му е от голяма полза да си вкара втори троянски кон в евросъюза, защото на България не винаги може да се разчита, особено ако има някой йес-мен на върха. 67 процента от българите имат голямо доверие на Радев - ако им каже СМакедония е македонска ще му повярват като за Крим, акО и да имат виШе.

68

Съединение

преди 2 години

Всъщност, България има огромна полза Македония да влезе в ЕС. В ЕС граници няма, разликите между страните изтъняват, разликите между нациите също изтъняват. А между хората на България и Македония разликите са и без това малки. Така че, когато излизаме от ЕС, нищо чудно да се окаже, че излизаме заедно, като една обединена държава. А съединението прави силата, нали така?

67

Анонимен

преди 2 години

Много има да слушаме западняшки клишета ,ама не само ще слушаме ,но и ще изпълняване с еничарите начело !

66

IQ 3.14

преди 2 години

тоя *** дали се преобу във въздуха, гледам му изказвания от миналата година...

65

Анонимен

преди 2 години

но слушаме радио. Няма нужда да ни преразказвате. Това не е журналистика.

64

Анонимен

преди 2 години

Основна цел на ПП ще е да пуснат македония напред към ЕС на всяка цена. Няма история, няма мистория. Никой не го интересува, че Македония не съществува, а македонците са българи.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "ИЗЛИЗА,ЧЕ ИЗОБЩО НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЕС И СССР! И ДВАТА СЪЮЗА СА ЗА МАКЕДОНИЯ И ПРОТИВ БГ!" Време ви е да излизате от ЕС. После правете каквото искате.

62

О хо хо

преди 2 години

Добросъседството зависи ОТ ДВЕ СТРАНИ. НИЕ ИМАМЕ СПОРАЗУМЕНИЕ. ОСТАВА ТО ДА СЕ СПАЗВА ОТ РСМ. АКО НЕ - ЕС ДА ГАРАНТИРА ТОВА, СЛЕД КАТО РСМ ИСКА ДА ВЛИЗА ТАМ.

61

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРЕТЕ ДА ОБЯСНЯВАТ СЕГА КАК КРИМ Е РУСКИ, А ПЪК МАКЕДОНИЯ НЕ ЕБЪЛГАРСКА!

60

Анонимен

преди 2 години

ИЗЛИЗА,ЧЕ ИЗОБЩО НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЕС И СССР! И ДВАТА СЪЮЗА СА ЗА МАКЕДОНИЯ И ПРОТИВ БГ!

59

Шаши

преди 2 години

Нямаме нищо против Македония да влезе. По съседски и отстъпваме нашето място в ЕС и НАТО. Ще и помогнем и да излезе. На пребито куче се помага.

58

Майна

преди 2 години

Бизнесът и Националните интереси далеч не винаги съвпадат. Ние не сме ООД.

57

1913

преди 2 години

Щом държави, като Швеция, Дания, Норвегия, Финландия са се разбрали и сега най-много да се скарат за мач на хокей, то и ние имаме шанс да успеем. Но наистина най-важното е да живеем добре, тогава лесно ще има добросъседство.

56

аз

преди 2 години

Не знам Запада какво иска в сличая?????? България прави - не пуска макитата......... не виждам какво друго може да направи в тази ситуация

55

Бррр

преди 2 години

МАКЕДОНСКА НАЦИЯ Е ПРОДУКТ НА СТАЛИН. СЕГА ЗАПАДЪТ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДАНИЕТО НА СТАЛИН. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?! КОЙТО НЕ ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА - ЩЕ СИ ПРОВАЛИ И БЪДЕЩЕТО! САМО ИСТИНАТА Е ВЯРНАТА ОСНОВА ЗА ДОБРО БЪДЕЩЕ.

54

Анонимен

преди 2 години

Позицията на РСМ е изцяло изфабрикувана и отгледана от руската държава с помощта на сърбите на място, тъй че проблемът е там, а не в позицията на Запада, че тоя въпрос трябва да се разреши.

53

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.