92

Анонимен

преди 2 години

Какво лоби пък имат БЮРМ в САЩ? Погледнете политиците им на какво приличат, държавата им каква е и после ми обеснявайте, че имат лоби все едно са някоя велика сила.

91

РСМ

преди 2 години

РСМ да изпълняват Договора, никой и нищо повече не иска от тях! Иначе ветото си стои и няма земна сила, която да го отмести.

90

фантасмагории

преди 2 години

Чета тук как щели "паричките" да ни спират и др. такива промакедонски сценарии. Нищо подобно - просто РСМ имат силно лоби в Конгреса и са изкрънкали писмото, и толкова! Ние лоби нямаме, защото нашите посланици приемат назначеието си като задокеанска екскурзия. Никой и нищо няма да ни спира. Пробват - ако мине - мине!

89

Анонимен

преди 2 години

Ще клекнат политиците на България и Македония.На ЕС не им трябват кроманьонци и ще им го кажат в прав текст.Това ,че на някой му е кеф да си избива комплекси или да изпълнява поръчки на Путин,в ЕС не ги интересува.Те искат стабилен Балкански полуостров , ние го дестабилизираме.

88

иво

преди 2 години

АБЕ , ТИ ДА НЕ СИ ОТ "Р.Е.М.С. " ?

87

Анонимен

преди 2 години

Ако наложим вето отново ще намерят начин въпроса за прием на нови членове да минава през ЕК,а не както е сега.А освен това ще ни спрат паричките и ще се реши проблема.Няма да има помощи и субсидии.Сега има Европейска Прокуратура ,която ще наложи санкции.Ние сме на ръба на фалит и това също ще помогне.И така ,Македония ще влезне в ЕС при това доста по-бързо от това,което е планувано.Ветото само ще ни вкара във фалит.

86

Анонимен

преди 2 години

До СъединениеКолкото повече лостове имаме за влияние над С.Македония толкова по-нагло се държат те с нас. Като ги пуснахме в НАТО и какво стана? спряха да говорят на нашите историци в комисията. Не искат да се съобразяват с историческите извори, обръщат гръб на журналисти-Какво ще стане като ги пуснем в ЕС? - ще станат още по-нагли.

85

вето

преди 2 години

Без повече обяснения - ВЕТО! Те отдавна си знаят защо!

84

sry

преди 2 години

Първанчо е с основна заслуга да спечели Ушатия чрез лъжливите соц.допитвания на Галъп, затова сега да не се прави на "умен", какъвто определено не е!! преЦедента беше "избран" и с помощта на Херо Мустафа точно за да реши "македонския" въпрос в полза на макетата!!! Затова тишина да има от предателския ви лагер!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Знамето го заплати платен човек от Българското ВМРО.

82

Анонимен

преди 2 години

Ти си никой и нищо не зависи от теб.Всъщност и нашите и Македонските политици са никой и нищо не зависи и от тях.

81

Анонимен

преди 2 години

Чалгария е по-смешна държава даже и от Македония.ФатмакаЩе прави акробатика на лоста, Слави ще свири на латерна, а Кирчо и Кокорчо ще танцуват, като клоуни. Цирк Чалгария! Абсолютно клише!

80

знаме

преди 2 години

Знамето ни гориха, а от нас искат нещо. Да видим, дали ако запалят знамето на Германия или Франция, както на САЩ, някой ще се церемони с тях! ВЕТО!

79

Анонимен

преди 2 години

А този кой е да ни занимава с клишета.Не разбрали ,че свършиха изборите.Да не мисли,че с темата СМ ще върне на власт някой.Трябва да се спре нагласата на БГ срещу всички съседи.

78

Анонимен

преди 2 години

и тиквата в началото слушаше какво му говорят от запад, после се отдаде нарцисизъм

77

Gancho

преди 2 години

Не знам дали слушаме западняшки клишета за РСМ,но се наслушахме на Български клишета за РСМ. Продължаваме да вървим против себе си и в задънена улица.

76

анонимен

преди 2 години

Първан Симеонов трябва да е по-задълбочен. Некадърни политици и корумпирани има във всяка държава. Нали има оставки и дела в развитите държави. Той е анализатор и е длъжен да е по-задълбочен. Никъде няма гангстери, почти никъде. Ердоган, Лукашенко, Борисов, Тръмп, Болсонаро, чешкия и полския, не се сещам имената им, са само шестима. Това показва, че обществата искат демократични, умни и възпитани управници, защото знаят, че няма абсолютно почтен. Тръмп и Борисов си отидоха.

75

Анонимен

преди 2 години

До КарандашАми и аз за това говоря де. От нас си зависи. Докато имаме граница с тях е по-трудно. Без граница ще е по-лесно.

74

Да втасват

преди 2 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

73

Анонимен

преди 2 години

ТЕ ДРУГАРЕТЕ Я ХАРИЗАХА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ ОЩЕ В 1945 А...