112

Мнение

преди 2 години

И те са хора, и те имат право на ЕС. НЕ СА ВИНОВНИ те. Ние като най-близки трябва да ги подкрепим. И в нашата история има много спорни моменти, но никой не ни е спирал за това

111

Анонимен

преди 2 години

Започнахме да гласуваме с машини! Това е опасно!г

110

Анонимен

преди 2 години

СССР, умре. СМР, ще умре! Що са букви ще умрат! България си е все жива! Нема да умре!

109

Анонимен

преди 2 години

Кажи ме едно! Аз съм от Бургаз. Не ми требва преводач да говоря с македонъц. Това значи ли че Бургаз е в Македония? Пардон, СМР?

108

До 110 моля

преди 2 години

Става дума за крадната история, не за диалект на българския!

107

Анонимен

преди 2 години

Като приемат будалите от Вардар стандарта със сигурност ще ви се повиши и ще заживеете достойно , особено след нова година ,всъщност дано ги приемат по скоро за да може и те като нас да ядат домати от Нидерландия , ябълки от Полша,картофи от Германия и дълбокозамразено месо от Испания !

106

SHEFA

преди 2 години

АБЕ ПУЩЕТЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ У ТАЯ ЕВРОПА БЕ-ПУЩЕТЕ ГИ ДА ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ-ТА ДА ВИДАТ ДАЛИ Е УБАВО.-ОЩЕ ТОЛКУЗ ЧЕ ЗАКИНАТ.

105

моля?

преди 2 години

До кога ще слушаме този човек, този пръч? Да изкарваш хляба си като по цял ден скиториш из всички медии, това не е нормално! Дали е Македония или Северна Македония, мен това не ме интересува. За мен е важно стандарта ми да се покачи, да живея достойно, а това, че в Македония говорят на македонски език, език признат от всички цивилизовани Държави, това няма значение ...

104

Анонимен

преди 2 години

След изказването на Радев за Крим, България е заобиколена от врагове. Единствените ни съюзници - западните държави вече се съмняват в нас, а Турция и Русия гледат на България както вълка гледа агнето ... това е истината, другари червени селяни, простия човек винаги плаща двойно за всичко.

103

Анонимен

преди 2 години

Ей,добре,че е тоя смукач да ни осветли.

102

Съединение

преди 2 години

До АнонименПо повод лостовете за въздействие. Колкото повече суверенитет има Македония, толкова е по-трудно да ѝ се влияе. Влизането в ЕС е отказване от суверенитет. Тогава ще ни се развържат ръцете да си правим всякакви про-български НПО-та в Македония, да си финансираме който си искаме и копче не могат да ни кажат щото евроатлантически ценности, свободно движение на хора и пари, твърдо не на дискриминацията и т.н.

101

Диана

преди 2 години

Не очаквайте нещо добро от БСП, особено по толкова сенситивна тема като РСМ...Тези хора са клишета, те нямат отношение по въпросите..Колко и добра да е идеята, те ще я превърнат в нещо ужасно! Няма да се учудя ако и този път се разминем с решението на проблема - няма да ни е за сефте, значи..Каквото сме си надробили, това и ще си сърбаме, няма как! Другият път мислете за кого и за какво гласувате! Дипломите са нищо, хартийка, показваща упоритост, но не и умение да се решават проблеми публично!

100

Я па он...

преди 2 години

"И през 2001 г. България заложи на млади професионалисти (т.нар. царски юпита бел. ред.), а десет години по-късно реши да заложи на едно момче от народа." От кога мафиоза го наричаме "момче от народа"?

99

!!

преди 2 години

!

98

Анонимен

преди 2 години

Какъв ЕС,да ходят да се обединяват със Сърбия.Те са си сърби.

97

Анонимен

преди 2 години

Е русофилската антимакедонска истерия на Радев ли да слушаме, вместо като братя да седнем с македонците и "да си кажем кривиците, па да се поправим и да вървим заедно, ако ще сме хора" както е казал Апостола Левски !? Народе ????

96

Факт

преди 2 години

Обаче остава основното клише - Циркът Чалгария отвори врати ! Започват маймунджулуците, които ще завършат с трагедия за суверена ! Е, "каквото си повикал, това се обадило" - казва народна поговорка.

95

до 96

преди 2 години

Албанягите имат, льохман, а на тях им цанят 50% от територията на тая измислица до 20г. Така по-ясно ли ти е?

94

Какъв е плана?

преди 2 години

Сменяме Крим за Северна Македония ли???

93

Анонимен

преди 2 години

Ще видите в какъв филм ще вкара България Румен Радев чрез Херо Мустафа. Ама като чоплите семки и кибичите в нета само така ще е. Тока ще ви отнесе главата утре.