174

Киро и АсенП

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната. Гласувахте за ПП. Получавате БСП която не била статукво !? Но по интересното предстои след януари като ви въведат подоходен данък. Ще го усетят най силно точно тези които гласуват за ПП. Разни ITта със 10хил. заплата Кирчо ще ги удари с 45% ДОД. Сега е 10%. Да не говорим за останалите цени..... Времето на ГЕРБ ще се стори като рай.

173

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА, ДРУГАРИ! ХАХАХАА

172

Път

преди 2 години

До Без изходЕмигрирай, Европа чака поредния гол и бос балканец да работи на полето и да спи на дюшек. Давай смело, Европа е супер.

171

Уууу

преди 2 години

Ха честит ви комунизъм, отново. Радвайте се и играйте хората. А след 3,4 месеца ще питате:"Ех къде е сега Виденов, дори и при него беше по добре". Ама *** народ, заслужава си съдбата.

170

Анонимен

преди 2 години

Ел. Доставчици ще носят с бидони ел. енергия от АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ до малките фирми, засега. По-късно и до други........... Европейско, нали?

169

Анонимен

преди 2 години

Западната система показа, че вече е нежизнеспособна.

168

3984-левчета

преди 2 години

Избрахте си Радев. На него се жалвайте за високите цени.

167

Анонимен

преди 2 години

Мани зелето, ко става с цената на тикBата. Живо ме интересува. Хаххаххаха

166

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

165

фламандец

преди 2 години

Много маймуни станаха на клона. За това - пландемии, високи цени, гърч. На който не му иде акъла да не се размножава като макак , има и други средства за набиване на акъл.

164

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов е виновен.

163

Демократ

преди 2 години

Виновни са 9ти септемри, ДС, СССР, Кремъл и комунистите.

162

Плебс

преди 2 години

До АнонименКаквото за нас, такова и за теб ха-ха-ха

161

Анонимен

преди 2 години

Виденовата зима никой не я помни. При виденовата зима стандарта на живот не е падал, след преоценката на парите веднага бяха индексирани заплатите, не е имало повишение на цените. Само кредитните милионери "загубиха" заемите си, и хората със спестявания също загубиха спестяванията си. Последните години са много по страшни от виденовата зима, а следващите години ще бъдат просто ужасни.

160

Анонимен

преди 2 години

Виденовата зима беше страшен кошмар.Най лошото от лошото.Личи си,че си комунист в червата.Кое е най характерното качество на комуниста .Да казва на черното бяло.Ако имаш нерви и време *** го убеждавай.Файда йок.А и коя стоеше до коляното на Виденов,Илианчето Йотова.И това помним да му се невиди.

159

селянин

преди 2 години

Който му е скъпо да идва на село, земя бол и всичко е без пари :) и краставиците, доматите, зелето, даже и прасето :) Ама стиска ли ви, нали сте станали "софиянци", купили сте по една кутия и в 15 квадрата бетон ви минава животеца... ама важното е да сте "столичани" , хахаха, айде чао , че нямам време да пиша повече, трябва да претакам туршията, че после ще има свински пръжки , гроздова ракия и туршия, нали сме селяни прости...

158

до 169

преди 2 години

Баце, ти кажи-речи взимаш колкото СТУДЕНТ В западна компания в София. Но там, във Великобритания, с тези пари си тотален голтак. Не знам на кой свят живееш, но 10.50 паунда на час са смешни пари, които ги взимат децата на по 21 в София.

157

Анонимен

преди 2 години

За последната година с високите цени на газта Русия изплати инвестициите по Северен поток 2 и сега може да го закрие. Дори се обмисля да бъде консервиран и обявен за Паметник на гениалната европейска енергийна политика.

156

смях

преди 2 години

скъпо/евтино, кацата със зеле е сложена.

155

Анонимен

преди 2 години

Промяната вече се усеща..