183

Анонимен

преди 6 месеца

продължаваме ли промяната момчета :))

182

Киро и АсенП

преди 6 месеца

Продължаваме разрухата. Промяната. Гласувахте за ПП. Получавате БСП която не била статукво !? Но по интересното предстои след януари като ви въведат подоходен данък. Ще го усетят най силно точно тези които гласуват за ПП. Разни ITта със 10хил. заплата Кирчо ще ги удари с 45% ДОД. Сега е 10%. Да не говорим за останалите цени..... Времето на ГЕРБ ще се стори като рай.

181

Анонимен

преди 6 месеца

ЧЕСТИТА ПОБЕДА, ДРУГАРИ! ХАХАХАА

180

Път

преди 6 месеца

До Без изходЕмигрирай, Европа чака поредния гол и бос балканец да работи на полето и да спи на дюшек. Давай смело, Европа е супер.

179

Уууу

преди 6 месеца

Ха честит ви комунизъм, отново. Радвайте се и играйте хората. А след 3,4 месеца ще питате:"Ех къде е сега Виденов, дори и при него беше по добре". Ама *** народ, заслужава си съдбата.

178

Анонимен

преди 6 месеца

Ел. Доставчици ще носят с бидони ел. енергия от АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ до малките фирми, засега. По-късно и до други........... Европейско, нали?

177

Анонимен

преди 6 месеца

Западната система показа, че вече е нежизнеспособна.

176

3984-левчета

преди 6 месеца

Избрахте си Радев. На него се жалвайте за високите цени.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Мани зелето, ко става с цената на тикBата. Живо ме интересува. Хаххаххаха

174

Анонимен

преди 6 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

173

фламандец

преди 6 месеца

Много маймуни станаха на клона. За това - пландемии, високи цени, гърч. На който не му иде акъла да не се размножава като макак , има и други средства за набиване на акъл.

172

Анонимен

преди 6 месеца

Жан Виденов е виновен.

171

Демократ

преди 6 месеца

Виновни са 9ти септемри, ДС, СССР, Кремъл и комунистите.

170

Плебс

преди 6 месеца

До АнонименКаквото за нас, такова и за теб ха-ха-ха

169

Анонимен

преди 6 месеца

Виденовата зима никой не я помни. При виденовата зима стандарта на живот не е падал, след преоценката на парите веднага бяха индексирани заплатите, не е имало повишение на цените. Само кредитните милионери "загубиха" заемите си, и хората със спестявания също загубиха спестяванията си. Последните години са много по страшни от виденовата зима, а следващите години ще бъдат просто ужасни.

168

Анонимен

преди 6 месеца

Виденовата зима беше страшен кошмар.Най лошото от лошото.Личи си,че си комунист в червата.Кое е най характерното качество на комуниста .Да казва на черното бяло.Ако имаш нерви и време *** го убеждавай.Файда йок.А и коя стоеше до коляното на Виденов,Илианчето Йотова.И това помним да му се невиди.

167

селянин

преди 6 месеца

Който му е скъпо да идва на село, земя бол и всичко е без пари :) и краставиците, доматите, зелето, даже и прасето :) Ама стиска ли ви, нали сте станали "софиянци", купили сте по една кутия и в 15 квадрата бетон ви минава животеца... ама важното е да сте "столичани" , хахаха, айде чао , че нямам време да пиша повече, трябва да претакам туршията, че после ще има свински пръжки , гроздова ракия и туршия, нали сме селяни прости...

166

до 169

преди 6 месеца

Баце, ти кажи-речи взимаш колкото СТУДЕНТ В западна компания в София. Но там, във Великобритания, с тези пари си тотален голтак. Не знам на кой свят живееш, но 10.50 паунда на час са смешни пари, които ги взимат децата на по 21 в София.

165

Анонимен

преди 6 месеца

За последната година с високите цени на газта Русия изплати инвестициите по Северен поток 2 и сега може да го закрие. Дори се обмисля да бъде консервиран и обявен за Паметник на гениалната европейска енергийна политика.

164

смях

преди 6 месеца

скъпо/евтино, кацата със зеле е сложена.