13

Анонимен

преди 2 години

До 13 до 10Ти си доста много зле ! Това от ежедневното дрогиране ли е или е ефект от ваксината ?

12

до 10

преди 2 години

Що бе, не ти ли е достатъчен оцъкления поглед на любимия руски агент? Глей как хубаво се е облещил в светлото бъдеще дето ни предстои. Скоро ще ни го носят с кофи от Русия и ще ни го изливат на главите.

11

Shark

преди 2 години

Стига с тази ниска избирателна активност. ДА СА ГЛАСУВАЛИ!!! Който не е гласувал, няма право да мрънка и да има претенции!!! Този бил такъв, другия бил онакъв, никого не харесвам! Като не харесват никого, да млъкнат и да продължават да не харесват, но да не занимават всички с тяхното нехаресване!! Така или иначе един от двамата трябваше да бъде избран!Щом не го проумяват, тяхна работа, но да спрат с тоя рев! Хората, които решиха да упражнят ПРАВОТО СИ НА ГЛАС, си казаха думата.Другите нямат дума

10

SS

преди 2 години

да де, ама мнението на таа измислена "професорка", обилно платена от ГЕРБ, не е меродавно. Сега търси за какво да се хване, за да замазва разгрома на нейния измислен кандидат за президент.Но каквито и сладки и безсмислени приказки,митове и легенди да ръси, истината е една- два пъти е разликата в гласовете, над 34% . Буда-браселонски напразно е хвърлял пари- той и затове не се показва вече - само цока от мъка за провала си, и псува поголовно... Проблемът си е техен... нещата се уредиха перфектно!

9

MЛАДО ГЕРБЕРЧЕ

преди 2 години

Абе къде е Баце. Искам Баце да го показват дневно 38 пъти по телевизиите, а Коларова по 127 пъти да примлясква и да го коментира

8

радевщина в действие

преди 2 години

Има ли цивилизована държава по света, упълномощила частна фирма безконтролно да брои изборните гласове? Явно участвахме в договорен мач с купен рефер.

7

Стиви

преди 2 години

Комунизмът е когато мързел..ви и крадл...ви вземат властта.НИКОГА няма да има обединение!!!!!Гответе се за нови събития

6

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

Ало , Ваше Превъходителство Херо Мустафа КЪДЕ СТЕ?Ало ХЕРО , ало МУСТАФА?Ни вопъл ни стон !Ало ХАМЕРИКА!!!? Къде ви отиде свободата , която дестилетия пропагандирате или тя е само за янките в САЩ?Българина не е глупав , можеби по бавен ,но винаги намира правилното решение ,дори по трудния начин!НО ГО НАМИРА!

5

Анонимен

преди 2 години

Още преди месец Плевнелиев каза че президента трябва да бъде учен човек и спомена професор и че говорил с Борисов ,та честито плевнилийски кандидат хвана мукаря )

4

Анонимен

преди 2 години

Тази баба пак е гледала друг мач. Радев има близо 215 хил. гласа повече от първи тур. Герджиков още 122 хил. гласа. Колко малък да е този бонус и на кого е по-малък?

3

Коларова е

преди 2 години

гербава noдлога!

2

Откри топлата вода

преди 2 години

Хората не гласуват за своя партия, а срещу тази, която мразят

1

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да се кефя, а и вироса се скапа като ГЕРБ, все добри новини. Задава се прекрасна седмица.